- 23 Ocak 2019
- 279
- 144
- 103
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.361
Çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı en sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin RabbimKızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Başın sağolsun canım. Kendine zaman ver acını yaşa hiç kolay bir süreç değil maalesef ama rabbim yerini doldurur inşallah Allah sabır versinKızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Kuzum doktor bana yaptır nolcak ki dedi şaşırdım ben de devlet doktoru yaptır dedi nıpt verdiğim halde, orada papp mom değeri varmış sanırım o plasenta hakkında da bilgi veriyomuş bi de ensesine de bakalım deyince verdirdi bana ben de hala anlamadımKızlar hem fetal dna hem ikili teste gerek var mı emin olamadım ikisinide yaptırsam mı
Kuzum geçmiş olsun çok, başın sağolsun. Allah sabır versin.Kızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Geçmiş olsun hangi ilacı kullanıyorsunuz?benim de 6. haftada başladı 13 hafta olduk ama hala kanama alanı var her gün kanama ilaçlarını kullan dua et
Kızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Fetal dna zaten en detaylısı canım. 2 liye gerek yok.Kızlar hem fetal dna hem ikili teste gerek var mı emin olamadım ikisinide yaptırsam mı
Başın sağolsun canım, umuyorum en yakın zamanda sende tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.Kızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Rabbim sabırlar versin inşallahKızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Canım ben bepanthol derma çok kuru ve hassas ciltler (50 ml pompalı şişe) olanı genelde kullanıyorum. Çok kuru olduğunda kiehl's kullanıyorum. İkisi de temiz içerikli. Güvenle kullanabilirisinIcerigi gebeliğe uygun mu bakmismiydin benim cildim cok kuru gebelikte de iyice artiyor
Başın sağ olsun. Çok üzgünüm. Rabbim kaybının yerini tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursunKızlar benim bebeğim melekoldu.9+5 teydi herşeyim çok normal ilerliyordu belirtilerim kaybolunca bugün hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim pazartesi kürtaj olacağım.Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Kuzum toch testi diye de geçiyor ama kalp atışı duyulduktan sonra kan verdin mi hiç? Genel kan testi verdiğinde onlara da bakıyorlar. Eğer bakılmadıysa baktır bence ona göre önlem alırsın.Kızlar benim 4 tane kedim var. Veteriner hekim topstoplazma testine bakmaları lazım size dedi. Doktorum öyle bir şey demedi. Size baktılar mı acaba? Doktorum gerek mi görmedi bilemedim
Kalp atışı değil de keseden sonra kan verdim. Orda da yalnızca genel kan sayımı ve şeker ölçümü yapıldı. Topstoplazma göremedimKuzum toch testi diye de geçiyor ama kalp atışı duyulduktan sonra kan verdin mi hiç? Genel kan testi verdiğinde onlara da bakıyorlar. Eğer bakılmadıysa baktır bence ona göre önlem alırsın.
O zaman doktoruna söyleyip ver kuzum, cmv toxoplazma rubella ve hıv e bakıyorlar kanında antijen var mı geçirmiş misin yoksa aktif geçiriyo musun vs. Toxoplazma daha önce geçirmediysen kedi kumunu temizlememeye çok özen göster hiç yapmaman lazım çünkü bulaşabilir ve bebeğe geçebilir. Benim de köpeğim var ben artık hiç bulaşmıyorum eşim yapıyor sağolsun temizliğini.Kalp atışı değil de keseden sonra kan verdim. Orda da yalnızca genel kan sayımı ve şeker ölçümü yapıldı. Topstoplazma göremedim
Daha once düşük yaşadınız riskli gecelikleri yönlendiriyor doktorlar diye biliyorum.Kızlar devlette gittiğim bir kadın doğumcu 12. haftadan itibaren Perinatoloji bölümünde ikili tarama yaptırabileceğimi söyledi illa bu bölümden mi randevu almak lazım anlayamadım tam yaptıran var mı
Benim de bi tane kaybım var o konuya pek değinmeden yönlendirdi aslında bilemedimDaha once düşük yaşadınız riskli gecelikleri yönlendiriyor doktorlar diye biliyorum.
Benim 2 düşuğüm oldugu icin yeşil kodla yönlendirme yaptı ayni birime
Şehir hastanesi yapar mı özel test mi bunlarO zaman doktoruna söyleyip ver kuzum, cmv toxoplazma rubella ve hıv e bakıyorlar kanında antijen var mı geçirmiş misin yoksa aktif geçiriyo musun vs. Toxoplazma daha önce geçirmediysen kedi kumunu temizlememeye çok özen göster hiç yapmaman lazım çünkü bulaşabilir ve bebeğe geçebilir. Benim de köpeğim var ben artık hiç bulaşmıyorum eşim yapıyor sağolsun temizliğini.
Benim hiç düşüğüm yok ama beni de yönlendirdiler perinatolojiyeDaha once düşük yaşadınız riskli gecelikleri yönlendiriyor doktorlar diye biliyorum.
Benim 2 düşuğüm oldugu icin yeşil kodla yönlendirme yaptı ayni birime
Ben önceki gebeliğimde de şimdi de baktırdım. Benimde kedim var, ev kedisinden ziyade dışarıdaki aşısız hayvanlarla temasla bulaşabilecek bişi toksoplazma. Endişe etmeyin basit bir kan testiKızlar benim 4 tane kedim var. Veteriner hekim topstoplazma testine bakmaları lazım size dedi. Doktorum öyle bir şey demedi. Size baktılar mı acaba? Doktorum gerek mi görmedi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?