Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı en sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Başın sağolsun canım. Kendine zaman ver acını yaşa hiç kolay bir süreç değil maalesef ama rabbim yerini doldurur inşallah Allah sabır versin

Kızlar hem fetal dna hem ikili teste gerek var mı emin olamadım ikisinide yaptırsam mı
Kuzum doktor bana yaptır nolcak ki dedi şaşırdım ben de devlet doktoru yaptır dedi nıpt verdiğim halde, orada papp mom değeri varmış sanırım o plasenta hakkında da bilgi veriyomuş bi de ensesine de bakalım deyince verdirdi bana ben de hala anlamadım

Kuzum geçmiş olsun çok, başın sağolsun. Allah sabır versin.

Başın sağolsun canım Allah sabır versin inşallah Rabbim yerini doldursun gönlüne ferahlık versin

Başın sağolsun canım, umuyorum en yakın zamanda sende tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.

Rabbim sabırlar versin inşallah cok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah cok üzüldüm

Kızlar benim 4 tane kedim var. Veteriner hekim topstoplazma testine bakmaları lazım size dedi. Doktorum öyle bir şey demedi. Size baktılar mı acaba? Doktorum gerek mi görmedi bilemedim

Başın sağ olsun. Çok üzgünüm. Rabbim kaybının yerini tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlatla doldursun

Kızlar benim 4 tane kedim var. Veteriner hekim topstoplazma testine bakmaları lazım size dedi. Doktorum öyle bir şey demedi. Size baktılar mı acaba? Doktorum gerek mi görmedi bilemedim
Kuzum toch testi diye de geçiyor ama kalp atışı duyulduktan sonra kan verdin mi hiç? Genel kan testi verdiğinde onlara da bakıyorlar. Eğer bakılmadıysa baktır bence ona göre önlem alırsın.

Kuzum toch testi diye de geçiyor ama kalp atışı duyulduktan sonra kan verdin mi hiç? Genel kan testi verdiğinde onlara da bakıyorlar. Eğer bakılmadıysa baktır bence ona göre önlem alırsın.
Kalp atışı değil de keseden sonra kan verdim. Orda da yalnızca genel kan sayımı ve şeker ölçümü yapıldı. Topstoplazma göremedim

Kalp atışı değil de keseden sonra kan verdim. Orda da yalnızca genel kan sayımı ve şeker ölçümü yapıldı. Topstoplazma göremedim
O zaman doktoruna söyleyip ver kuzum, cmv toxoplazma rubella ve hıv e bakıyorlar kanında antijen var mı geçirmiş misin yoksa aktif geçiriyo musun vs. Toxoplazma daha önce geçirmediysen kedi kumunu temizlememeye çok özen göster hiç yapmaman lazım çünkü bulaşabilir ve bebeğe geçebilir. Benim de köpeğim var ben artık hiç bulaşmıyorum eşim yapıyor sağolsun temizliğini.

Kızlar devlette gittiğim bir kadın doğumcu 12. haftadan itibaren Perinatoloji bölümünde ikili tarama yaptırabileceğimi söyledi illa bu bölümden mi randevu almak lazım anlayamadım tam yaptıran var mı
Daha once düşük yaşadınız riskli gecelikleri yönlendiriyor doktorlar diye biliyorum.
Benim 2 düşuğüm oldugu icin yeşil kodla yönlendirme yaptı ayni birime

Şehir hastanesi yapar mı özel test mi bunlar

Ben önceki gebeliğimde de şimdi de baktırdım. Benimde kedim var, ev kedisinden ziyade dışarıdaki aşısız hayvanlarla temasla bulaşabilecek bişi toksoplazma. Endişe etmeyin basit bir kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…