Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hiç bir şey yaptırmıyorum çünkü me olursa olsun aldırmayacağım cinsiyet öğrenmek için ocak 12 simi bekliyorum

Kızlar 11-12. Hafta kontrollerinize kendi doktorunuza mı perinatologa mı gideceksiniz? Hala karar veremedim perşembe 11+0 oluyorum gecikmeden gitmek istiyorum ama ne yapsam bilemedim
Merhaba, neden bu haftalarda perinatologa gitmeyi düşünüyorsunuz acaba ben anlamadim

Merhaba, neden bu haftalarda perinatologa gitmeyi düşünüyorsunuz acaba ben anlamadim
Merhaba, ilk gebeliğim ve çevremde gebe olan ilk kişi olduğum için sıfır bilgiye sahibim bu konularda sürekli konuları takip ediyorum birkaç arkadaşın 12. Haftada perinatoloğa gittiğini okudum gidilmesi gerekir mi bilemedim o yüzden merak ettim , açıkçası öğrenmeye çalışıyorum gidilmesi mi gerekiyor gerekmiyor mu diye

Ya benim arkadaşlarım gitmedi, ben de 12.haftadayım riskli bir durum olmadıkça gitmeyi düşünmüyorum..
Detaylı usg için düşünülebilir o da 18.haftadan sonra oluyor

Ya benim arkadaşlarım gitmedi, ben de 12.haftadayım riskli bir durum olmadıkça gitmeyi düşünmüyorum..
Detaylı usg için düşünülebilir o da 18.haftadan sonra oluyor
riski olmayanlarda 12-13'lerde bi gidiyolar ya aslında 14-15'lerde bi gidip kendimi vs gösterip bir daha 18-19'larda mı gitsem diye düşünüyorum kendi doktorumla da görüşüp

riski olmayanlarda 12-13'lerde bi gidiyolar ya aslında 14-15'lerde bi gidip kendimi vs gösterip bir daha 18-19'larda mı gitsem diye düşünüyorum kendi doktorumla da görüşüp
Tabi tercihen gidilebilir ama kesin gidilmeli diye bir durum yok. 12.haftayı diğerlerinden ayıran normalde 2li tarama değil mi? 2.trimester. Ense kalınlığı burun kemiği.. ama kadın doğum doktoru da çok rahat bu taramayı yapması gerekir. Ki zaten artık fetal dna yaptırıyoruz.

Kızlar bu gün kontrolüm vardı 10+5 deyim. Ense kalınlığına baktı doktorum 0.88mm burun kemiği de oluşmuş bir sorun görünmüyor dedi. Cinsiyet tahmini de kız dedi tabiki %100 demiyorum diye belirtti. Bu haftalarda başka cinsiyet tahmini öğrenen var mı yaa dayanamayıp kız bebek kıyafetleri bakıyorum kontrolden sonra fetal dna da verdim 15 güne kesin öğreneceğiz ama insan kendine söz geçiremiyor

Aynıyız sizle o zaman bende 10+5 im bugün

Ben de 10+3 teyim ense kalınlığı ve burun için biraz erken değil mi bilemedim.ben de fetal dna yaptircam.nerde baktiriyorsunuz Türkiye mi Amerika mi

Kuzum benim perinatoloji ayrı bi doktorum var, yarım saat muayene etti beni. Mesela plasentadaki bir damarda direnç varmış bebeğin büyümesini etkiler dedi coraspin kullanıyordum konsantrasyonunu arttırdı baya. Bebeğin oluşumunu inceledi tek tek kalpte oluşan damarları akışları inceledi. Ben şaşırdım hatta baya beklemiyordum böyle. İmkan varsa bence faydalı bi muayeneydi.

Özel mi senin gittiğin canım devlette mi

nerde oturuyorsunuz hangi doktora gidiyosunuz

Ben de 10+3 teyim ense kalınlığı ve burun için biraz erken değil mi bilemedim.ben de fetal dna yaptircam.nerde baktiriyorsunuz Türkiye mi Amerika mi
Yani bilmiyorum doktorumuz sadece söylemedi gösterdi de burnunu gördük. burnunun fotoğrafını da ense kalınlığını ölçtüğü fotoğrafı da dosyamıza ekledi. Fetal dna yı Türkiyede baktırıyorum.

Gerekli gören gidebilir tabiki canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…