• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sigara bırakma hattını arasam işe yarar mı fikriniz var mı
Bende sigara kullanıyordum normalde. Öğrendikten sonra da 4 tane içtim günde. Yine çoktu. Ama iki gündür bulantılarım başladı iki gündür içmedim tiksiniyorum.
Evet bence de gerçekten başkası size leş kokuyor gibi geliyor 😅
vallaaha öyle oluyor kocam içiyor ondan bile tiksiniyorum 😂

Bende sigara kullanıyordum normalde. Öğrendikten sonra da 4 tane içtim günde. Yine çoktu. Ama iki gündür bulantılarım başladı iki gündür içmedim tiksiniyorum.

Bende sigara içiyorum nasıl becerdiniz bırakmayı kızlar

Hahaha bizde de aynısı var şu an, eşim içtiğinde diyorum biraz hava al öyle gel çok kötü kokuyor 😂😂

Kendinize uzun soluklu bir dizi bulun sevdiğiniz tarzda, aklınıza geldikçe kafanızı diziye verin. Bir kaç tanede kitap alın, yine çok canınız istedikçe kitap okuyun. Bol bol kuru yemiş, meyve 😊 ben ilk hamileliğimde böyle bırakmıştım. Tabi yerine birşey koycam diye 20 kg almasaydım iyiydi. O konuda birazda sınırlamak lazım. 2-3 haftaya unutuyor insan tamamen. Ama gerçekten dizi, film, kitap insanın kafasını dağıtıyor işe yarıyor. Birde bol bol bebek kıyafetleri eşyaları bakın insan vicdanen sigra stresinden bile kurtuluyor 😊
Doğru dizi izleme çok iyi geliyor yabancı damat a başladım ben😂

Hanımlar merhabaa ✨
Ben mart annesiyim kısmetse ama istisnasız 5. Sayfadan son sayfanıza kadar her şeyi okudum ve o heyecanı tekrardan yaşadım. Şimdi 19 haftalığım ben 🥹 Darısı sizlerin başına ve inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben beta değerlerini bırakalı çok oldu ama siz yazdıkça kendiminkiyle aa benimki de böyleydi dediğim oldu 💖 Eminim grupta 2. Anne olanlar vardır ✨
Dediğim gibi hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Hanımlar merhabaa ✨
Ben mart annesiyim kısmetse ama istisnasız 5. Sayfadan son sayfanıza kadar her şeyi okudum ve o heyecanı tekrardan yaşadım. Şimdi 19 haftalığım ben 🥹 Darısı sizlerin başına ve inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben beta değerlerini bırakalı çok oldu ama siz yazdıkça kendiminkiyle aa benimki de böyleydi dediğim oldu 💖 Eminim grupta 2. Anne olanlar vardır ✨
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🥰🥰

Hanımlar merhabaa ✨
Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallahh ayy sizin bebişin cinsiyeti de bellidir şimdi bana çok uzakmış gibi geliyor o günler ama ben de sanki yaşamış gibi sizin adınıza da ayrıca heyecanlandım maşallah ☺️☺️

Kızlar bugün kasıklarımda regl olacak gibi ağrım var tüm gün sürdü ve sürüyor😢

Merhaba kızlar bende 78.31 le arasına katılıyorum pozitif kan verdim regl 2 gün var nasıl bilmiyorum 🤲
İdrar testi yapmışmıydınız ben yaptım ama silik gibi bat 5 kasım emin olamadım pztsimi kan bersem diye sizin belirtileriniz vs varmıydı

Kızlar sizce var mı daha önceki gebeliklerimde böyle belirsizken öğrenmiştim ama testlere güvenemiyorum şimdikiler farklı çıkarıyo diye. 3 gün var adetime

Eklentiler

• IMG_2793.webp
    IMG_2793.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2830.webp
    IMG_2830.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 27
Ben mi kafayı bozdum çok inceden görüyorum bilemedim ya. Adetime 10 gün kala başladı belirtiler anlam veremiyorum o yüzden kan veripde hüsranada uğramak istemiyorum açıkcası.

Eklentiler

• IMG_2829.webp
    IMG_2829.webp
    33 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2826.webp
    IMG_2826.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 22
Ben başka uğraşlara yöneldim ve sık sık su içtim, bi süre sonra içenin de kokusu kötü gelmeye başlıyor. Yerini su ile doldurdum gibi oldu. Başta zor geldi ama içten içe ben de bebişe haksızlık olucak ve düşük hikayemde de kaç doktora gittim hepsi sigara deyince bi şekilde bırakmış oldum. Düşük apayrı bi psikoloji düşürücü bir şey çünkü. Kıyas kaldırmıyor yan yana getirince. Kafada bitirmek çok zor ama bitince oluyor. Bu kadar stres yapmayın ama o daha çok riskli doktorlar hep bunu söyler.
Benim de bir kürtaj hikayem var maalesef ama ilk kayıp olduğu için test yapmamışlardı siz şimdi sigara diyince ben de iyice korktum günde 1-2 tane içiyordum onu bile kesicem sanırım

Back
X