Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aa evet kötü olmuş sizin için nerde yaşıyorsunuz
Ankara
Grubun çoğunluğu Ankaradan :)
Memnun olduğunuz doktorlar olursa yazın kızlar ama benim için en önemlisi yakın olması+ yoğun bakım olması.... Erken doğum ilk bebeğim ve bidaha erken doğum olursa kuvöz gıt gel her gün iki kere görüş oluyor bunları göz önünde bulundurmak gerek. Hastanelerin çocuk yoğun bakımı çok önemli

Yuvarlak kese kız, yassı kese erkek derler ama bilemiyorum ne kadar doğru benim kızım da bazen yuvarlak bazen fasulyemsi idi hurafe ☺
Benim oğlumda da baktım 5+2de yuvarlakmış sonra fasulye gibi olmuş bunda da ne yuvarlak ne yassı değişik bir kese şekli aynen kesinlikle hurafe işin eğlencesi biraz

Yalniz ben mi sadece bir kere kan verdim daha doktora bile gitmedim geçtiğimiz pazartesi verdim kani da bu hafta perşembe gidicem doktora hiç artış martis takip etmedim kızlarrrr

Canım yenimahallede ali hoca var tatlı bir doktor ama yenidığan yb yok eğer doktor bulana kadar muayene olmak istersen

Canım yenimahallede ali hoca var tatlı bir doktor ama yenidığan yb yok eğer doktor bulana kadar muayene olmak istersen
Direk paket olarak almak istiyorum ben ama erken doğum riskim yıne olabilir bunu tecrübe etmiş biri olarak yoğun bakım olması lazım alife beğenmiyorum ama sanırım onu tercih edeceğiz sırf bu yuzden yınede inşallah bu sefer yaşamam öyle şeyler ali hoca dediğiniz nerede?

Kızlar kesemizi gördük bugün cok sukur 4+6 çıktı tam yumurtlama zamanıma uygun reglim uzun olduğu ıcın doktor sat 5 ekim olarak söyle dedi muayene gittiğin zaman haftaya çarşamba tekrar gidicem inşallah kalp atışı duyulur 6+1 oluyor emin değilim ama en azından bebişide görsem olur
Buarada yaş bildirmemişim 28 yaşındayım

Eklentiler

• IMG_20251110_150305.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 36
kaç mm ölçüldü keseniz vajinal mi bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…