Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar yolu enfeksiyonu ile alakalı da şöyle oldu ben doktora denediğimizi söylemiştim doktor da deniyoruz diye antibiyotik vermedi o toz olandan vermişti onu içtim geçmezse eğer antibiyotik başlayalım demişti

İdrar yolu enfeksiyonu ile alakalı da şöyle oldu ben doktora denediğimizi söylemiştim doktor da deniyoruz diye antibiyotik vermedi o toz olandan vermişti onu içtim geçmezse eğer antibiyotik başlayalım demişti
E benimki hamile olduğum halde antibiyotik verdi sabah akşam iç dedi. Deniyoruz diyince bile vermeyip olana nasıl veriyolar benim kafam karışıyo içsem mi içmesem mi ya

E benimki hamile olduğum halde antibiyotik verdi sabah akşam iç dedi. Deniyoruz diyince bile vermeyip olana nasıl veriyolar benim kafam karışıyo içsem mi içmesem mi ya
Ona göre vermiştir ama yani şöyle orda risk durumuna bakıyor yani net gebelik başka benim durumum başka daha çok yeniydi. Bir de idrar yolu enfeksiyonu gebelikte hafife alınacak bir durum değil o yüzden vermiştir bence size. İsterseniz o toz olanı için gece uyurken sonra tekrar doktora görüşün geçiyor gibi hissederseniz ben de bilemedim valla

Hamilelikte güvenle kullanılabilen antibiyotikler var, ilk hamileliğimde bende kullanmıştım. Ve enfeksiyon tedavi edilmezse ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlara yol açabiliyor. Doktorunuza güvenin o yuzden, kullanmamızı öngördüyse kullanılmadı mantıklı

Kızlar bende de enfeksiyon çıktı.doktor gynomax verdi fitil.bebege zararı olmaz dedi ama yine de tedirgin oldum.kullanan var mı

Kızlar predictor early test
Regle 2 gün var. Kalite düşüyor buraya atınca ama pempe silik var. Böyle öğrenen varmı?
Ne diyorsunuz yaniniza geliyormuyum?

Eklentiler

• 1000057222.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000057234.webp
    13 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000057208.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 46

Kullanıcam o zaman bakalım inşallah zararı olmaz faydası olur

Kizlar merhaba dun beta 1734 cikti ama bugun cok az da olsa toz pembe lekelenme tarzi geldi benim tahmini 5+2 5+3 gibiyiz normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…