Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan o kadar endişe ediyor kiben de eylül ayında 14-44 sonra düşük yaşadım şuan 138 e kadar çıktı beni biraz endişelendirdi ama beta takip etsek de kalp atışı duysak da sağlıklı ilerlemeyecek gebelik ilerlemiyor 10. haftada kalp atışı alınmaması sebbeiyle kürtajım var kendim bildiğim 2 kimyasalım var vsvsvsvsvs
çok karmaşık ve endişe verici bir yolculuk gerçekten ilk 3 ayı en azından sağ salim atlatsak da biraz tadını çıkarmaya başlasak![]()
Ben izmirdeyim Şehir hastanesine gitmeyi planlıyorum dış gebelik dendi benim orada çıktı doktorlar cok iyi ilgilendiler özel dusunmedim hicYa kızlar izmirde olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz? Önerdiğiniz özel hastane var mı? Doktora karar veremiyorum
Kafam çok karıştı doktor konusunda yaa biz seferihisardayız uzak kalıyor oralar acil bir şey olursa yetişebilir miyim diye düşünüyorumBen izmirdeyim Şehir hastanesine gitmeyi planlıyorum dış gebelik dendi benim orada çıktı doktorlar cok iyi ilgilendiler özel dusunmedim hic
Sende haklısın bende menderes te yasiyorum biraz git gel yol sorun oluyor evetKafam çok karıştı doktor konusunda yaa biz seferihisardayız uzak kalıyor oralar acil bir şey olursa yetişebilir miyim diye düşünüyorum
28 eylülSon adet tarihiniz neydi acaba
Benimki de 27 Eylül inşallah ben de görürüm ondan sormuştum teşekkür ederim28 eylül
Ben gecikme nin ertesi günü kan verdiğimde 800dü. Erken gebelik mi oluyor acaba o zamanben de gecikmenin ertesi günü kan verdim 290la öğrendim
büyük ihtimalle öyle olmuş sizinBen gecikme nin ertesi günü kan verdiğimde 800dü. Erken gebelik mi oluyor acaba o zaman
İnşallah görürsünüz, randevunuz ne zaman?Benimki de 27 Eylül inşallah ben de görürüm ondan sormuştum teşekkür ederim![]()
bir şey olcak olduktan sonra her türlü oluyor bunlar bahane aslında rabbim sıkıntısız sağlıklı bir gebelik nasip etsin hepimizeya aslında biraz şans işi ilk çocuğumda doktor bu tarihte gel demişti o tarihte karından göremedi vajinal baktı öyle gördü mesela keseyi, önerilmeyen yorumları bir önceki gebeliğimde ben de okumuştum şok olmuştum o yüzden şuan endişeni anlıyorum his olarak da vajinal çok tercih edeceğim bir şey değil umarım rahat rahat görürüz keselerimiziiii
beni mde 26 eylül perşembe günü gideceğim inşallah keseyi ve bebişi görmeyi ümit ediyorum tam6+0 olacak o günBenimki de 27 Eylül inşallah ben de görürüm ondan sormuştum teşekkür ederim![]()
Ben de cuma gidicem 6+2 kalp atımını görmek istiyorum sat 24 eylüldü. Sizin gibi kalbi atmadı ve kürtaj oldum 8.hafta sonunda. Biraz korkuyorum tabi. Ankarada hangi dr ve hastane tercih ettiniz :)beni mde 26 eylül perşembe günü gideceğim inşallah keseyi ve bebişi görmeyi ümit ediyorum tam6+0 olacak o gün
Düşük yapıyorum ben pihtili yoğun kanamam var2 kati çıkması gerek diye biliyorum
Benim de 7 gün var, ben de aynı şekil beklemedeyimAyy benimde reglime 7 gün var bugün baş dönmesi yaşadım, ara ara kramplar girip çıkıyor birde inşallah tutunuyordursenin başka belirtilerin oldu mu canım
Benim kaset testte çıktı walla çizgi2 gun öncesi erken gebelik ile öğrenmişsin o hadle
birebir aynı durumu yaşamışız çok zor bir psikolojiydi allah tekrar yaşatmasın. kontrollere gittikten sonra haberleşim :)) ben ankarada değilim maalesef görev gereği elazığdayımBen de cuma gidicem 6+2 kalp atımını görmek istiyorum sat 24 eylüldü. Sizin gibi kalbi atmadı ve kürtaj oldum 8.hafta sonunda. Biraz korkuyorum tabi. Ankarada hangi dr ve hastane tercih ettiniz :)
Hayırlısı olsun, umarım en yakın zamanda gönlündeki gibi olsun.Düşük yapıyorum ben pihtili yoğun kanamam var
çok çok üzüldü inan.. Herkesin ayrı bir sınavı var bu hayatta işte isyan etme inşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsınDüşük yapıyorum ben pihtili yoğun kanamam var