• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar izmirde olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz? Önerdiğiniz özel hastane var mı? Doktora karar veremiyorum

ben de eylül ayında 14-44 sonra düşük yaşadım şuan 138 e kadar çıktı beni biraz endişelendirdi ama beta takip etsek de kalp atışı duysak da sağlıklı ilerlemeyecek gebelik ilerlemiyor 10. haftada kalp atışı alınmaması sebbeiyle kürtajım var kendim bildiğim 2 kimyasalım var vsvsvsvsvs
çok karmaşık ve endişe verici bir yolculuk gerçekten ilk 3 ayı en azından sağ salim atlatsak da biraz tadını çıkarmaya başlasak 🥰
İnsan o kadar endişe ediyor ki

Ya kızlar izmirde olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz? Önerdiğiniz özel hastane var mı? Doktora karar veremiyorum
Ben izmirdeyim Şehir hastanesine gitmeyi planlıyorum dış gebelik dendi benim orada çıktı doktorlar cok iyi ilgilendiler özel dusunmedim hic

Ben izmirdeyim Şehir hastanesine gitmeyi planlıyorum dış gebelik dendi benim orada çıktı doktorlar cok iyi ilgilendiler özel dusunmedim hic
Kafam çok karıştı doktor konusunda yaa biz seferihisardayız uzak kalıyor oralar acil bir şey olursa yetişebilir miyim diye düşünüyorum

ya aslında biraz şans işi ilk çocuğumda doktor bu tarihte gel demişti o tarihte karından göremedi vajinal baktı öyle gördü mesela keseyi, önerilmeyen yorumları bir önceki gebeliğimde ben de okumuştum şok olmuştum o yüzden şuan endişeni anlıyorum his olarak da vajinal çok tercih edeceğim bir şey değil umarım rahat rahat görürüz keselerimiziiii
bir şey olcak olduktan sonra her türlü oluyor bunlar bahane aslında rabbim sıkıntısız sağlıklı bir gebelik nasip etsin hepimize

Aranızda kalp atışını gören var mı kızlar? Varsa kaç haftada? Duymak önemli değil. zararlı diyenlerde var. erken dönemde duymak için frekans yollanmasını önermiyorlar sanırım. Ama atışını gözle görmek kafi inşallah. Ben 5+2 yim

beni mde 26 eylül perşembe günü gideceğim inşallah keseyi ve bebişi görmeyi ümit ediyorum tam6+0 olacak o gün
Ben de cuma gidicem 6+2 kalp atımını görmek istiyorum sat 24 eylüldü. Sizin gibi kalbi atmadı ve kürtaj oldum 8.hafta sonunda. Biraz korkuyorum tabi. Ankarada hangi dr ve hastane tercih ettiniz :)

Ayy benimde reglime 7 gün var bugün baş dönmesi yaşadım, ara ara kramplar girip çıkıyor birde inşallah tutunuyordur🤲🏻 senin başka belirtilerin oldu mu canım
Benim de 7 gün var, ben de aynı şekil beklemedeyim 😀

Ben de cuma gidicem 6+2 kalp atımını görmek istiyorum sat 24 eylüldü. Sizin gibi kalbi atmadı ve kürtaj oldum 8.hafta sonunda. Biraz korkuyorum tabi. Ankarada hangi dr ve hastane tercih ettiniz :)
birebir aynı durumu yaşamışız çok zor bir psikolojiydi allah tekrar yaşatmasın. kontrollere gittikten sonra haberleşim :)) ben ankarada değilim maalesef görev gereği elazığdayım

Back
X