- 5 Mayıs 2020
- 771
- 365
- 103
- 34
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.181
Kızlar merhaba bugün gecikmemin 8. Günü kan testi verdim gün içinde çıkarmı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkar canım öpleden sonraKızlar merhaba bugün gecikmemin 8. Günü kan testi verdim gün içinde çıkarmı acaba ?
Sağlık ocağında vermiştim geçen gün ertesi gün çıktı. Hastanede verdiyseniz kesin bugün çıkar amaKızlar merhaba bugün gecikmemin 8. Günü kan testi verdim gün içinde çıkarmı acaba ?
Evet bu süreçte oturarak çalışmak büyük şans ama stres etkeni de var dediğin gibi. Yeni müdürüm biraz sıkıntılı. Eski müdürüm abim gibiydi, o olsa şimdi odaya yatak alır sen yatarak çalış derdi eminim :) Bakalım önümüzdeki süreçte göreceğiz:)inşallah canımm yoksa istifa et idarecilikten :)) hamileyken hiç çekilmez o stres
Teşekkür ederimçıkar canım öpleden sonra
bence çok güzel değerin4 kasım![]()
Ay çok şükür içim rahatladı.:) En ufak ıslaklıkta tuvaletteyim. Hep düşecek sanıyorum, böyle her an regl sökülecek gibi hissediyorum. Bu süreçte normal demekkiNormal canım:) benim ilk başlarda okadar ağrım olduki bel ve karın tutunamayacak düşüyor galiba dedim hep wcye gittiiğimde kan gelecek diye baktim ama şükür hiçbir sıkıntı yok.. yerleşme ağrısıymış
Sağlık ocağında verdimSağlık ocağında vermiştim geçen gün ertesi gün çıktı. Hastanede verdiyseniz kesin bugün çıkar ama
En kötü yarın sabah çıkar ama gün içinde de çıkabilirSağlık ocağında verdim
önceki hcg test degerleriniz nasildi? T+14 veya öncesi?Sorun olduğundan değil ikiz gebeliktem şüphekeniyor doktor
sonuçlar e nabıza falan geç düşüyor ama sağlık ocağına tekrar gidip sorarsanız belki gün içinde öğrenebilirsinizSağlık ocağında verdim
Gayet güzel yğkselmiş inşallah iç gebeliktir ve sağlıcakla tutunur.Kızlar günaydın
7 ekim son adet tarihinin başlangıcı
4 kasim adet günümdü
O gun test verdim 200 cikti
6 kasim verdim 510 cikti
Dis gebelik geçirdim 5 ay önce korkuyorum sizce nasil gidiyor
Saglik ocağı doktoru içimi karartıyor ilçeyim birax yüksek olunca kadın doğuma gideyim dedim
İnşallah kızlar yaaGayet güzel yğkselmiş inşallah iç gebeliktir ve sağlıcakla tutunur.
Bana incir ve avokado yememi önermişlerdi, yiyemedim o zamanlar o başka ama eğer siz yiyebilirseniz aklınızda olsunİnşallah kızlar yaa![]()
Bugün benim de ara ara adet sancım ve çatı kemiğimde agrım var korkarak vc gidip geliyorum sat 4 ekim mi 5 ekim mi ikisinden biri kaç + kacım anlamadımNormal canım:) benim ilk başlarda okadar ağrım olduki bel ve karın tutunamayacak düşüyor galiba dedim hep wcye gittiiğimde kan gelecek diye baktim ama şükür hiçbir sıkıntı yok.. yerleşme ağrısıymış
Avakodq yiyorum her gün oldukçaBana incir ve avokado yememi önermişlerdi, yiyemedim o zamanlar o başka ama eğer siz yiyebilirseniz aklınızda olsun
Teşekkür ederim eğer çıkarsa bende temmuz annelerine dahil olacagım sanırımEn kötü yarın sabah çıkar ama gün içinde de çıkabilir
T 14 ne demek acaba ?önceki hcg test degerleriniz nasildi? T+14 veya öncesi?