• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

içimizde doktor olan var mı kızlar.benim sorunum su ki ben kafama taktım 5+2 de kese küçük ama yolk sac vardı baya gorunuyor.arastırmalarıma gore bu ebat kesede gorunmemesi lazım bir sorun olabılır mı😢yarın baska bir soktora daha gitcem cok stres oldum

içimizde doktor olan var mı kızlar.benim sorunum su ki ben kafama taktım 5+2 de kese küçük ama yolk sac vardı baya gorunuyor.arastırmalarıma gore bu ebat kesede gorunmemesi lazım bir sorun olabılır mı😢yarın baska bir soktora daha gitcem cok stres oldum

Eklentiler

• IMG_6411.webp
    IMG_6411.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6435.webp
    IMG_6435.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 61
Doktor kesenin haftaya göre uyumlu olduğuna dair bir şey demedi mi canım

Kızlar benim mide bulantım var. SAT A göre 6 haftalık , ultrasona göre 3 Kasım da 6+1 dim. Ama bulantım yüzünden bir şey yiyemiyorum. Kalp atışını duymadık henüz. Haftaya cuma gitcem bu bulantının olması kalbin atıyor olması ile baglantılı mı ? Kimisi öyle diyor da merak ediyorum

Doktor kesenin haftaya göre uyumlu olduğuna dair bir şey demedi mi canım
biraz küçük dedi. haftaya bebeği görürüz gel dedi ama ben bunu bugun farkettim.önce kese küçüklüğünü dert ediyordum bi kaç arkadasta daha gorunce rahatlamıstım.sımdı yolk büyük geldi o durumda sorunmus

biraz küçük dedi. haftaya bebeği görürüz gel dedi ama ben bunu bugun farkettim.önce kese küçüklüğünü dert ediyordum bi kaç arkadasta daha gorunce rahatlamıstım.sımdı yolk büyük geldi o durumda sorunmus
Benim kesem de küçüktü 5 mm ama yolk sac gözükmüyordu bu beni daha strese soktu acaba boş mu diye siz kalbinizi ferah tutun 🙏🏼🌼

Benim kesem de küçüktü 5 mm ama yolk sac gözükmüyordu bu beni daha strese soktu acaba boş mu diye siz kalbinizi ferah tutun 🙏🏼🌼
yok o mm lerde görğnmemesi normal bakın benim önceki gebeliğimde 6. haftada falan kesem bomboştu 8. haftada bebeği görmüştük . asıl benimki sorun gibi😂bu aşağıdaki fotonun sahıbı oglum suan 5.5 yasında🧿😍

Eklentiler

• IMG_6425.webp
    IMG_6425.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 57
yok o mm lerde görğnmemesi normal bakın benim önceki gebeliğimde 6. haftada falan kesem bomboştu 8. haftada bebeği görmüştük . asıl benimki sorun gibi😂bu aşağıdaki fotonun sahıbı oglum suan 5.5 yasında🧿
Bana da yolk sac var gibi geldi ama benim 5+5te de yolk sac şu an gözüküyor doktor ölçmedi ama belki sizin de bebiş hızlı büyüyordur ya da erken yerleşmiştir bir kaç gün diye düşündüm
ben bir önceki ultrasonlarıma baktım o zamanlar 6+2de gitmişim yolk sacı 0.5cm ölçmüşler ama bebeğe göre 5+6ymış diye yazmışlar.

yok o mm lerde görğnmemesi normal bakın benim önceki gebeliğimde 6. haftada falan kesem bomboştu 8. haftada bebeği görmüştük . asıl benimki sorun gibi😂bu aşağıdaki fotonun sahıbı oglum suan 5.5 yasında🧿😍
Ay benim ilk gebeliğim hiçbir tecrübem yok kese boş ve küçük olunca ister istemez üzülüyor insan 😅 sizinkinde de oğlan biraz yavaş kalmış belki bebiş biraz hızlı olmayı seviyordur 😍

5 haftalıktı 690 beta ile kese görünmedi bizde de. Çarşamba en son beta verdiğimde 2090 olmuştu. Pazartesiye randevu aldım.

Konudan alakasız, medicana nın muayene ücreti ne kadar 😁 sanırım medicana ya gidiyorsunuz bende ankaradayım doktor henüz karar veremedim

Konudan alakasız, medicana nın muayene ücreti ne kadar 😁 sanırım medicana ya gidiyorsunuz bende ankaradayım doktor henüz karar veremedim
ya bende tamamlayıcı saglık sıgortası var net rakamı bilmiyorum ama 3 bin üstü bişey sanırım🤷‍♀️ama hastane olarak vm medicalpark daha luks ve guzel hoca iyi ama bisey diyemem ona.ben bu sefer hepsini gezecek gibiyim tek tek😂

Back
X