- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.241
Amin inşallah teşekkür ederim canımOyy maşallah çok iyi büyümüş keseniz yolk sac da göründüyse sıkıntı yok demektir inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah teşekkür ederim canımOyy maşallah çok iyi büyümüş keseniz yolk sac da göründüyse sıkıntı yok demektir inşallah![]()
içimizde doktor olan var mı kızlar.benim sorunum su ki ben kafama taktım 5+2 de kese küçük ama yolk sac vardı baya gorunuyor.arastırmalarıma gore bu ebat kesede gorunmemesi lazım bir sorun olabılır mıyarın baska bir soktora daha gitcem cok stres oldum
Doktor kesenin haftaya göre uyumlu olduğuna dair bir şey demedi mi canımiçimizde doktor olan var mı kızlar.benim sorunum su ki ben kafama taktım 5+2 de kese küçük ama yolk sac vardı baya gorunuyor.arastırmalarıma gore bu ebat kesede gorunmemesi lazım bir sorun olabılır mıyarın baska bir soktora daha gitcem cok stres oldum
biraz küçük dedi. haftaya bebeği görürüz gel dedi ama ben bunu bugun farkettim.önce kese küçüklüğünü dert ediyordum bi kaç arkadasta daha gorunce rahatlamıstım.sımdı yolk büyük geldi o durumda sorunmusDoktor kesenin haftaya göre uyumlu olduğuna dair bir şey demedi mi canım
Benim kesem de küçüktü 5 mm ama yolk sac gözükmüyordu bu beni daha strese soktu acaba boş mu diye siz kalbinizi ferah tutunbiraz küçük dedi. haftaya bebeği görürüz gel dedi ama ben bunu bugun farkettim.önce kese küçüklüğünü dert ediyordum bi kaç arkadasta daha gorunce rahatlamıstım.sımdı yolk büyük geldi o durumda sorunmus
yok o mm lerde görğnmemesi normal bakın benim önceki gebeliğimde 6. haftada falan kesem bomboştu 8. haftada bebeği görmüştük . asıl benimki sorun gibiBenim kesem de küçüktü 5 mm ama yolk sac gözükmüyordu bu beni daha strese soktu acaba boş mu diye siz kalbinizi ferah tutun![]()
yolk kaç mm pekibiraz küçük dedi. haftaya bebeği görürüz gel dedi ama ben bunu bugun farkettim.önce kese küçüklüğünü dert ediyordum bi kaç arkadasta daha gorunce rahatlamıstım.sımdı yolk büyük geldi o durumda sorunmus
onu hıc soylemedıyolk kaç mm peki
Bana da yolk sac var gibi geldi ama benim 5+5te de yolk sac şu an gözüküyor doktor ölçmedi ama belki sizin de bebiş hızlı büyüyordur ya da erken yerleşmiştir bir kaç gün diye düşündümyok o mm lerde görğnmemesi normal bakın benim önceki gebeliğimde 6. haftada falan kesem bomboştu 8. haftada bebeği görmüştük . asıl benimki sorun gibibu aşağıdaki fotonun sahıbı oglum suan 5.5 yasında
![]()
e nabızda ultrason. Görüntülerinde rapor olarak gözüküyor benimki istersen sende bi kontrol et , bana da söylemedi ordan baktımonu hıc soylemedı
baktım ama özel diye mi girmemişler acaba? bulamadıme nabızda ultrason. Görüntülerinde rapor olarak gözüküyor benimki istersen sende bi kontrol et , bana da söylemedi ordan baktım
Ay benim ilk gebeliğim hiçbir tecrübem yok kese boş ve küçük olunca ister istemez üzülüyor insanyok o mm lerde görğnmemesi normal bakın benim önceki gebeliğimde 6. haftada falan kesem bomboştu 8. haftada bebeği görmüştük . asıl benimki sorun gibibu aşağıdaki fotonun sahıbı oglum suan 5.5 yasında
![]()
özel diye olabilir. Bende Nisan ayında boş gebelik geçirmiştim özele gidiyordum o zaman da girmemişlerdi malesefbaktım ama özel diye mi girmemişler acaba? bulamadım
Canım senin diğer randevun ne zamanAy benim ilk gebeliğim hiçbir tecrübem yok kese boş ve küçük olunca ister istemez üzülüyor insansizinkinde de oğlan biraz yavaş kalmış belki bebiş biraz hızlı olmayı seviyordur
![]()
ya bende tamamlayıcı saglık sıgortası var net rakamı bilmiyorum ama 3 bin üstü bişey sanırımKonudan alakasız, medicana nın muayene ücreti ne kadarsanırım medicana ya gidiyorsunuz bende ankaradayım doktor henüz karar veremedim