• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende tamamlayıcı saglık sıgortası var net rakamı bilmiyorum ama 3 bin üstü bişey sanırım🤷‍♀️ama hastane olarak vm medicalpark daha luks ve guzel hoca iyi ama bisey diyemem ona.ben bu sefer hepsini gezecek gibiyim tek tek😂
Hangi sigorta canım yenimi yaptırdın ? Bende tss yaptırdım hastane vs belirledinmi

ya bende tamamlayıcı saglık sıgortası var net rakamı bilmiyorum ama 3 bin üstü bişey sanırım🤷‍♀️ama hastane olarak vm medicalpark daha luks ve guzel hoca iyi ama bisey diyemem ona.ben bu sefer hepsini gezecek gibiyim tek tek😂
İlk kızımda bende çok gezdim kendi kızımdaki doktor bir tıp merkezine gitmiş bana da çok uzak ve tıp merkezi olduğu için eşim çok soğuk bakıyor. Bilmiyorum şimdilik devlete aldım evime yakın Alife var / yakın olması 👍ama şu ara orayıda pek beğenmiyorlar / koru hastanesi beni kızımda çok üzdü oraya da guvenım yok lokman hekım var bide yakın.... Bilmiyorum bakıp bir yerden paket almak lazım

Herkese merhaba benimkinin de tahmini doğum tarihini 1 Temmuz görünüyor. Bir öncekinde kalbi almamıştı Allah bu sefer sağlıklı nasip etsin inşallah 🌸 Kızlar ilk randevuya ne zaman gideyim sizce kalbini duymak için? 24 eylül sat
Sizinle aynı gebeliğimiz.benim de 24 eylül sat.bi sonraki randevum 20 kasım

Benim de yaşım 27, ilk çocuk, son adet tarihim 25 eylül. Keseyi 5+1 de kalp atışını 6+2 de gördük 🌸 tahmini doğum tarihi 2temmuz
Ya benim de son adet tarihim 26 Eylül sizinle aynıyız ama bende geçen hafta kese görünmedi 690dı beta kese görünmediğinde. Pazartesi tekrar gideceğim en son çarşamba beta 2090 dı

İlk kızımda bende çok gezdim kendi kızımdaki doktor bir tıp merkezine gitmiş bana da çok uzak ve tıp merkezi olduğu için eşim çok soğuk bakıyor. Bilmiyorum şimdilik devlete aldım evime yakın Alife var / yakın olması 👍ama şu ara orayıda pek beğenmiyorlar / koru hastanesi beni kızımda çok üzdü oraya da guvenım yok lokman hekım var bide yakın.... Bilmiyorum bakıp bir yerden paket almak lazım
a life tavsiye etmem sahiplerini de bilirim. koruda doğum yapmıstım orayı tercih etmiycem. medicana ile basladım bugun bide vm medicale gidicem.onceki gebeliğimde vm deydim hastane olanaklar vs cok güzel cidden ama ordaki yetkin hoca güvene gecti güvende de tss gecerli değil bakalım medicalde bülent hocaya gidebilirim o da cok bilgilidir

Ya benim de son adet tarihim 26 Eylül sizinle aynıyız ama bende geçen hafta kese görünmedi 690dı beta kese görünmediğinde. Pazartesi tekrar gideceğim en son çarşamba beta 2090 dı
690da görünmemesi normal ama çarşamba 2090sa pazartesiye yükselmiş olur baya rahatça görürsünüz inşallah, benim dün hcg değeri 51000 çıkmıştı o değerlerde kalp atışı görülebilir diyodu internette

Back
X