- 29 Ekim 2025
- 84
- 83
- 3
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.261
Kızlaar biz kalp atışını duyduk 165 nabzı var bebişin. Boyu da tam günüyle uyumlu dedi doktorumuz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalıksınız bir de vajinal mi baktı karından mıKızlaar biz kalp atışını duyduk 165 nabzı var bebişin. Boyu da tam günüyle uyumlu dedi doktorumuz![]()
Aşkım 2 ekim olmasın o nerdeyse 10 haftalık olman lazım senin ?Benide eklermisin canımyaş 29 3. Çocuk olacak nasip olursa son adet tarihim 02.09.2025
henüz doktor kontrolüne gitmedim
Hangi sigorta canım yenimi yaptırdın ? Bende tss yaptırdım hastane vs belirledinmiya bende tamamlayıcı saglık sıgortası var net rakamı bilmiyorum ama 3 bin üstü bişey sanırımama hastane olarak vm medicalpark daha luks ve guzel hoca iyi ama bisey diyemem ona.ben bu sefer hepsini gezecek gibiyim tek tek
![]()
İlk kızımda bende çok gezdim kendi kızımdaki doktor bir tıp merkezine gitmiş bana da çok uzak ve tıp merkezi olduğu için eşim çok soğuk bakıyor. Bilmiyorum şimdilik devlete aldım evime yakın Alife var / yakın olmasıya bende tamamlayıcı saglık sıgortası var net rakamı bilmiyorum ama 3 bin üstü bişey sanırımama hastane olarak vm medicalpark daha luks ve guzel hoca iyi ama bisey diyemem ona.ben bu sefer hepsini gezecek gibiyim tek tek
![]()
6+2yim, vajinal baktı. Benim rahmim ters olduğundan erken haftalarda görünmüyor karından hiçbir şeykaç haftalıksınız bir de vajinal mi baktı karından mı![]()
Aa evet çok teşekkür ederim uyardığınız için siz söyleyince farkına vardım 2 ekim evetAşkım 2 ekim olmasın o nerdeyse 10 haftalık olman lazım senin ?
Benim de yaşım 27, ilk çocuk, son adet tarihim 25 eylül. Keseyi 5+1 de kalp atışını 6+2 de gördükAşkım 2 ekim olmasın o nerdeyse 10 haftalık olman lazım senin ?
bu bende de varKızlar bana bi sinir yüklendi, evde durduk yere herkesi parçalara bölesim geliyor![]()
Aynı durum bende de var sinirleniyorum, sonra neden sinirlendim diye ağlıyorumKızlar bana bi sinir yüklendi, evde durduk yere herkesi parçalara bölesim geliyor![]()
Sizinle aynı gebeliğimiz.benim de 24 eylül sat.bi sonraki randevum 20 kasımHerkese merhaba benimkinin de tahmini doğum tarihini 1 Temmuz görünüyor. Bir öncekinde kalbi almamıştı Allah bu sefer sağlıklı nasip etsin inşallahKızlar ilk randevuya ne zaman gideyim sizce kalbini duymak için? 24 eylül sat
Ya benim de son adet tarihim 26 Eylül sizinle aynıyız ama bende geçen hafta kese görünmedi 690dı beta kese görünmediğinde. Pazartesi tekrar gideceğim en son çarşamba beta 2090 dıBenim de yaşım 27, ilk çocuk, son adet tarihim 25 eylül. Keseyi 5+1 de kalp atışını 6+2 de gördüktahmini doğum tarihi 2temmuz
yok benim 3 yıldır var anadolu sigortaHangi sigorta canım yenimi yaptırdın ? Bende tss yaptırdım hastane vs belirledinmi
Bende pişman oluyorum sonrasında ama çok gerginimAynı durum bende de var sinirleniyorum, sonra neden sinirlendim diye ağlıyorum![]()
a life tavsiye etmem sahiplerini de bilirim. koruda doğum yapmıstım orayı tercih etmiycem. medicana ile basladım bugun bide vm medicale gidicem.onceki gebeliğimde vm deydim hastane olanaklar vs cok güzel cidden ama ordaki yetkin hoca güvene gecti güvende de tss gecerli değil bakalım medicalde bülent hocaya gidebilirim o da cok bilgilidirİlk kızımda bende çok gezdim kendi kızımdaki doktor bir tıp merkezine gitmiş bana da çok uzak ve tıp merkezi olduğu için eşim çok soğuk bakıyor. Bilmiyorum şimdilik devlete aldım evime yakın Alife var / yakın olmasıama şu ara orayıda pek beğenmiyorlar / koru hastanesi beni kızımda çok üzdü oraya da guvenım yok lokman hekım var bide yakın.... Bilmiyorum bakıp bir yerden paket almak lazım
690da görünmemesi normal ama çarşamba 2090sa pazartesiye yükselmiş olur baya rahatça görürsünüz inşallah, benim dün hcg değeri 51000 çıkmıştı o değerlerde kalp atışı görülebilir diyodu internetteYa benim de son adet tarihim 26 Eylül sizinle aynıyız ama bende geçen hafta kese görünmedi 690dı beta kese görünmediğinde. Pazartesi tekrar gideceğim en son çarşamba beta 2090 dı