Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy siz böyle diyince aklıma rüyalarım geliyor. Ultrasonda bazı açılardan kese fasulye gibi gözüküyor ve baya uzun duruyor, rüyamda da kesem aynı böyleydi doktor aşağıda saklanan bi bebiş daha var demişti. Rüyamdan uyanmıştım hemen. O andan beri sürekli şuanlık tekil gebelik falan diyorum sorana. Her ultrasonda bir gerginlik basıyor. Siz söyleyince kendime güldüm
Ayy siz böyle diyince aklıma rüyalarım geliyor. Ultrasonda bazı açılardan kese fasulye gibi gözüküyor ve baya uzun duruyor, rüyamda da kesem aynı böyleydi doktor aşağıda saklanan bi bebiş daha var demişti. Rüyamdan uyanmıştım hemen. O andan beri sürekli şuanlık tekil gebelik falan diyorum sorana. Her ultrasonda bir gerginlik basıyor. Siz söyleyince kendime güldüm
Ben de kese görmeye gitmeden önceki gün değerim 1600 küsür çıkınca ikiz heralde dedik pek düşündüğümüz bir şey değildi açıkçası gece rüyamda gördüm sonra doktoe ultrasonla bakıyor aa iki kese ikiz gebelik diyor ben kapat kapat ekranı diyip kalkıyodum koltuktan bir de birkaç yorum görmüştüm işte rüyamda görmüştüm öyle çıktı falan diye muayenede doktor evet kese burda diyince ilk sorum tek mi çift mi oldu sizi çok iyi anlıyorum bize de haber verin
Ben 1 doz daha once gebe kalmadan olmuştum is yerimde ustundende baya geçmişti. Bana şubatta gel dedi saglik ocağı asi icin ozamanda 4 aylık falan olmus oluyor. Doktor daha iyi bilir canim
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için.normalde aile hekimleri aşı planlaması yapıyormuş.ben böyle bir durum oluştuğu için mecbur yaptırdım.çok şükür şu anlık her şey yolunda.benim babamın kuzeni paslı çivi batmasına bağlı vefat etti.aşı yaptırmamıştı.o yüzden yaptırmak istiyordum ve çok şükür doktor bir sakınca görmedi
Kizlar 5+3teyim şu an aşırı yorgunluk halsizlik var gün içinde hiçbir şey yapasım gelmiyor enerjim çekildi resmen, sizde de böyle mi? İlk hamileliğimde evden çalışıyordum rahattım birde çocuk etkisi yoktu şimdi çocuğu okula getir gotur parkta peşinde koş o da yoruyor gerçekten