• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kahverengi veya pembe renkliyse korkmayın progesteron eksikliğinden kaynaklıdır doktor ilaç yazar ama gecikmeyin uygun bir vakitte gidip ilacınızı yazdırın hemen kullanmaya başlayın
Aslında ogrendıgımden berı gunde 3 kez progestan fıtıl ve endol fıye ayrıca bur Fıtıl kullanıyorum bu leke hangı renk oluyor kafam dondu sukur arkası gelmedı sadece pecetedkıler kadar😔 Bugun nobetcı doktor yokmus yarın yada en gec pzt gıdıcem inşallah

Kızlar 6+4'teyim ilk defa bugün kustum Bir haftadır Böyle midem bulanıyordu sabah kahvaltısı falan yapamıyordum ama yani İlk defa böyle oldum ,bulantılar kaçıncı haftada geçiyor sizce

Merhaba ben irem, Son adet tarihim 6 ekim
Esim de ben de 27 yasindayiz 168 boyum 62 kiloyum
Herhangi bir rahatsızlığım yoktu eşimde varikosel vardı (ameliyat olmamıştı henüz)
Hcg 138 ile öğrendim 4 kasımda. 5+3 te kedeyi gördüm, 6+3 te bebegi ve kalp sesini hissettik
Daha ne yazım jdjdjdj
Kaçıncı çocuk o eksik aşkım hayırlı olsun 🐣🌸🧿 ve tahmini doğum tarihi bebeğin

Herkes tabloya baksın eksik olanlar gözümden kaçmış olanları düzelteyim 1 ay sonrasına ufaktan herkes cinsiyet öğrenecek 😁🌸🐣

Kızlar 6+3 de kesemiz bu şekilde. 14 mm olmuş. Embriyo ve kalp atışı görmedik normal mi sizce? Sizler ne zaman duydunuz

Eklentiler

• IMG_D0E2A54D-B755-4D10-B2C7-F66383DA5B86.webp
    IMG_D0E2A54D-B755-4D10-B2C7-F66383DA5B86.webp
    24 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar 6+3 de kesemiz bu şekilde. 14 mm olmuş. Embriyo ve kalp atışı görmedik normal mi sizce? Sizler ne zaman duydunuz
Normal olabilir kuzum, benim 5+1de kesem 0.94cm miş yani 9.4mm o zaman bişi görmemişiz, sonra 5+6da kese 1.6cm miş yani 16mm o zaman da sadece yolk sac ve bebek oluşumu daha yeni yeni başladı demişti doktor 6+2de bebişi gördük anca ama kese muhtemelen 20mm falandır. Bence bidahaki gidişinde görürsün sen de bebişi ve kalp atışı. 7. Ve 8. Hafta en ideal kalp atışı duyulma haftası diyorlar.

Teşekkür ederim canım cevap için umarım iyidir bebiş tekrar hcg vermeyi düşünüyorum 4 gün geçti son hcgden

Saat 14.00 gbı de ben gideceğim stresten üşüyorum resmen.. İnşallah kese boş değildir inşallah kalp atısı duyarım 6+6 oluyorum heralde

Bu forumda çok fazla var hamile kalınca boş gebelik dış gebelik diyen olmadığı halde şüphelenen ve başkası diyen o yüzden normal arkadaşımızın böyle düşünmesi. Aklımıza gelmeyen şeyleri söylüyolar
Evet her arkadasımızın kaybı veya yasadıkları etkiliyor 🙏 kendim kadar canım acıyor herkes hep güzel haberler alsın inşallah. Daha önceden nde yaşadığım kötü şeylerin etkisi de var ne yazıkki

Evet her arkadasımızın kaybı veya yasadıkları etkiliyor 🙏 kendim kadar canım acıyor herkes hep güzel haberler alsın inşallah. Daha önceden nde yaşadığım kötü şeylerin etkisi de var ne yazıkki
Canım kaybı olmayan kişilerde diyorki bunu bi anlam verebilsem biz burda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz yoksa niye girelim foruma olumlu şeyler yazalım birde
5+2 de kese 11mm ve boştu.. Ama kendimi bu birkaç gündür hamile gbı hissetmiyorum biraz stres yaptım bide eşimle gideceğiz daha çok streslendim. İnşallah mutlu döneriz
Daha çok küçük ve içinde bebek görünmemesi normal doktor dediki büyüyecek öyle göreceğiz susam tanesi kadar belki ultrason nası görsün 😀

Back
X