• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

5+5 im göğüs ağrısı dışında hiç bir belirti yokkk hiç dert etmeyin keseyi 5+2 de gördük bizde inşallah sizde görürsünüz bilgilendirme yapın lütfen kalp aatışına ne zaman çağıracakkese boyu nedir ?
Ayy teşekkür ederim. Muayeneden sonra bilgi veririm tabii, iyi haberleri yazarım inşallah.

Ayy teşekkür ederim. Muayeneden sonra bilgi veririm tabii, iyi haberleri yazarım inşallah.
ama düşük ollmasın diye okuduğum şeyler sıcak suyla duş almamak ve tavuk yememek gördüm, doktorda cinsel ilişki şuanlık olmasın dedi pazartesi kalp atışına giidip o zaman sorucam cinsel ilişkiye bide mümkünse hiç iş yapma boşver dedi

ama düşük ollmasın diye okuduğum şeyler sıcak suyla duş almamak ve tavuk yememek gördüm, doktorda cinsel ilişki şuanlık olmasın dedi pazartesi kalp atışına giidip o zaman sorucam cinsel ilişkiye bide mümkünse hiç iş yapma boşver dedi
Teşekkürler. Benim ilk muayenem henüz çok erken olduğu için doktor sadece kahve içme demişti. Onun dışında bir kısıtlama getirmemiştir. Bana da bugün yeni bir şey söylerse yazarım 😊

Kızlar kızlar 8+2 den merhabalar bebiş 8 haftalık çıktı çok şükür haftasını yakalamış 🙏🏼🌸 kalp atışını da duyduk darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah 🧿 Herseydenbitutam Herseydenbitutam

Eklentiler

• IMG_3262.webp
    IMG_3262.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3263.webp
    IMG_3263.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 48
5+5 im göğüs ağrısı dışında hiç bir belirti yokkk hiç dert etmeyin keseyi 5+2 de gördük bizde inşallah sizde görürsünüz bilgilendirme yapın lütfen kalp aatışına ne zaman çağıracakkese boyu nedir ?
Şimdi çıktım muayeneden. Kese göründü. Kese boyutu 10.7 mm. Yolk sac de göründü. Doktor haftasıyla uyumlu dedi. Çok şükür her şey yolundaymış. 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama kesin olsun diye 10 gün sonra gideceğim :)

Kızlar şimdiden kimse heyet raporu vermez değil mi? Müdürüm aşırı anlayışsız ve kaba. Şu ara çıldırmanın eşiğinde bir iş hayatım var ve stresten bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum. Hormonlardan sanırım normalde daha az tepki vereceğim şeylere bile çok sinirlenip çok üzülüyorum. Zaten sürekli bulantım var ayakta bile zor duruyorum. Devlet memuruyum, işi bırakma şansım asla yok. Böbrek taşı vs başka hastalıklarım da çıktı bu süreçte. Buna yönelik uzun süreli heyet raporu alma şansım olur mu özel hastanelerden? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Gebelik sürecinde memurlara daha kolay heyat veriyorlar. Asıl doğumdan sonra vermiyorlar. Sen görev yerimde iş yüküm ve süresi ağır benim de başka rahatsızlıklarım var diye anlat verinle özelde bu tür daha kolay

Merhaba canım hoşgeldin 😍 iyi diyelim iyi olalım inşallah biraz tedirgin bolca heyecanlı sen nasılsın 🥰
Ayyy canımmmm bende aynı iyim çok şükür biraz bebiş yer yapıyor acıtıyor canımı ama allahıma binlerce şükür bu mücizevi şeyi bize yaşşatığı için gerçekten 🥹🥹 duygularımın tarifi yok açıkçası 12.12 de randevum var bakalım bebeiş ne alemde bakmaya gidicez 🥹🥹🙈

Back
X