- 27 Mart 2025
- 154
- 117
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.821
ben hamilelik + diye bir uygulama kullanıyor puanlık beğeniyorumKızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hamilelik + diye bir uygulama kullanıyor puanlık beğeniyorumKızlar gebelik takibi yaptığınız indirebileceğim güzel bir uygulama var mı ücretsiz
anladım balım allah korusun benim arkadaşım bebeği yaşamı durdurmuş farkına Bila varmamış ondan dedim balım kontrole git diye vallahi artık tedirgin olmak lazımGitmeli miyim bilemedim, çok ağrın olursa kıvranırsan git demişti doktor, yani ağrım var uzanınca katlanılabilir. Ama klasik regl ağrısı gibi değil sadece kasıklarım değil tüm karnım ağrıyor
Yarın gideceğim hemen danışacağım teşekkür ediyorumKuzum sıcak su torbası için sıcak duş da almayın diyorlar ya çok önermiyorlar normalde doktoruna danıştın mu kullanmadan önce, normalde kadık ağrılarına normal diyorlar ama uykudan uyandıran kasık ağrısı için bence bir doktora görün kuzum
yaa yerimmm amin balimm insallah saglikla kucagimiza lirizHerkese merhaba , bende 11 kasım transferiyle pozitif gördüm hayırlısıyla. 4+5 keseyi gördük fakat bi daha gitmedim şuan 5+3 sanırım.
Hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Benim daha önce 6 haftada kalp durması var maalesef. Şimdi de içimde hep bir şüphe.
Kasık ağrım vardı geçti , mide bulantılarım vardı geçti. O kadar korkuyorum ki. Belirtileri azalanınız oldu mu hiç yoksa hep aynı seyirde miydi ?
bakalım doktor ne digcek kontrolum var bakalım çok heycanliyim miniğimizi görmek icinYaaa benimde 21 ekimm5+4 evettt
İnşallahhh herşey yolumda gider ve görürsünnbakalım doktor ne digcek kontrolum var bakalım çok heycanliyim miniğimizi görmek icin
ben yaşamadım ama ara ara sancılar oluyor 5+5 bendeKızlar iyi akşamlar. Kasık bölgesinde karıncalanma gibi hareket hisseden var mı? Hamileliğim ilk öğrendiğimden beri sağ tarafımda bir ağrı vardı zaten şimdi 9+2 yiz o tarafında hafif hafif karıncalanma hissediyorum merak ettim yaşayan var mı
bende adet baslarken kesik ve ayaklara vuran uyuşma tarzı bir ağrı olur yaaa bende o oluyor sanki heran simdi adet olcakmisim gibi çok rahatsız ediciBel ağrınız oluyor mu sol bacağıma vuran benim çok ağrım oluyor 9 +3 olduk bir tek ben mi yaşıyorum yaşayan var mı acaba
sağol balimmm 10.12.2025 tarihde gidicem çok az kaldıİnşallahhh herşey yolumda gider ve görürsünnkontrolün ne zaman
bende var ama çok geliyor arada nadir bianda geliyorKızlar sizde beyaz bir akıntı var mı ya, önceki hamileliğimde hatırlamıyorum sanki bu kadar yoktu
ayy banada haber ver ben kontrolde 6+5 oluyom tabi bu benim hesaplamam sat ne göre yaptım doktorda nasıl çıkar bilmiyor ama insallah normal giderkızlar kalp atışını kaç haftalıkken duydunuz acaba? Şuan 5+5teyim salı günü kontrolüm var aşırı stresliyim
Verirrim mutlaka inşallah duyarım da 1 hafta daha strese girmemayy banada haber ver ben kontrolde 6+5 oluyom tabi bu benim hesaplamam sat ne göre yaptım doktorda nasıl çıkar bilmiyor ama insallah normal gider
Bu hapı doktora henüz gitmeden alabilir miyiz adi nedirBulantının yoğunluğu her gün değişiyor dediğin gibi bi gün yetiyo 2 hap bi gün bana mısın demiyo
Prilam ve prifemyn dr alabilirsiniz sanırımBu hapı doktora henüz gitmeden alabilir miyiz adi nedir
Kan uyuşmazlığı var mı sizde? Benim 5.haftadan beri devamlı lekelenmem vardı ve doktorum normal olduğunu söyleyip hiçbir ilaç vermedi. 9 un içindeyim geçen gün doktora hoşuma gitmediğini söyledim bizde uyuşmazlık var indirekt coombs testi negatif ama yine de uyuşmazlık iğnesi yaptırdık lekelenme bitti gibi oldu inşallah şükür.Kızlar selam, en sonki kanama-lekelenmemden beri iyiydim hiçbir şey yoktu. Dün yine biraz kahverengi leke geldi. Tam düzeldi diyorum yine oluyor. 7+4üm hala gelmesi normal midir sizce?
Evet öyle öyle derken biri oldu 12 yaşında öbürü 5 yaşındaayy çok haklisin balimm yaaa her animizin tadını cikartalimmm