- 18 Mayıs 2025
- 474
- 304
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #4.321
Panaroma en temel teste 450 dolar dediKuzum ne kadar dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panaroma en temel teste 450 dolar dediKuzum ne kadar dediler
Hoşgeldin canımYaş 29 sat 14 ekim 2025 kese 5+0 kalp atışı 7+0 ilk bebişim beni de aranıza alınbugün 7+2
Ben de 9+6 tam bi hafta var aramızda10+6dayım kuzu ben bugünn
İnşallah inşallah çok teşekkür ederimBişey olmaz Allahın izniyle kuzum içini ferah tut![]()
ay ne güzelBen de 9+6 tam bi hafta var aramızdasen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ya da yaptıracak mısın
İnşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi canımay ne güzelben yaptırmayı düşünmüyorum ya ikili üçlü testi bile yaptırmayacağım
yok kuzum benim de çok olunca progestan fitili günde 3 kullandırttı doktorKızlar sancım çok diye bana endol fitil verdi dr. Sabah akşam 1 , 3 gün. Kullanan olmuş muydu hiç
Yarın güzel bi gün olsun o zamanKızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi
![]()
Ay hep kalbim ağzımda giriyorum doktora korku gitmiyor içimden,umarım iyidir canım.Yarın güzel bi gün olsun o zamanben bugün gittim canım 9un sonundayım yavaştan şekillenmeye başlamış bence artık sende çizgi gibi görmezsin ama tamamen bebek formunu alması da biraz daha zaman alcak sanırım
![]()
Kuzum 9+1 de kuzucuk sırtını dönmezse el ve ayak tomurcukları gözüküyor baya bebiş gibi tabi ilerleyen haftalar daha da bebiş formunu alıyor ama el ayak görünce bile bi heyecanlanıyosunKızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi
![]()
Yok canım eşim ne desin böyle bi şeye tabiki bi şey demez de. Bizim doktor 10 hafta sonrası serbest dedi o yüzden merak ettimYanlış anlama ama bence hic risk alma esinde anlayışla karşılar umarım böyle durumlar ilk 3 aylik dönem cok dikkat edilmesi dönemdir
Allah allah yer yer değişiyo mu acaba bi plus için 500 dolar fiyat aldık en temeli 375 dolar falandıPanaroma en temel teste 450 dolar dedi
Ben bugün not alırken, tükenmez kalemin kokusu ağır geldiKizlar yemek yapmaya kalkamadigim icin hep disaridan yemekler getirdi esim. Gercekten hamileler restoranlara google'da yorum yazmamali. Normalde belki farketmeyecegim o kullanilan kötü yaglar her seyi farkediyorum. Burnum cok hassas yani ormana salsalar köpek gibi koklaya koklaya trüf mantari bile bulabilirim belki o derece.
Benim mide bulantım yok ama ortada k9 köpeği gibi geziyorum her şeyin kokusu ilk bana geliyorBen bugün not alırken, tükenmez kalemin kokusu ağır geldihani o mürekkebin çok ince bir kokusu var ya, buram buram kokuyordu hem de yazma mesafesindeyken. Kurt köpeği gibiyim ahahahah
Benim progestan günde 3 ikişer tane , bi de 2 kapsül progestan dex iğnem var zaten. Sancı için verdi endolüyok kuzum benim de çok olunca progestan fitili günde 3 kullandırttı doktor
Garip bi şekilde benim de yokBenim mide bulantım yok ama ortada k9 köpeği gibi geziyorum her şeyin kokusu ilk bana geliyorah bu bebişlerimiz aahh
Hangi firma kuzuAllah allah yer yer değişiyo mu acaba bi plus için 500 dolar fiyat aldık en temeli 375 dolar falandı