• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kontrolden 1 gün sonra oldu o yüzden tekrar görmek istemedi kontrolde kanama alani görmemişti ama belki de önceki kaybım yüzünden direk progestan ve istirahat dedi benimde sildikce geliyor özellikle de fitilden sonra
Anladım inşallah hemencecik geçer bu durum da sağlıkla bir sürece devam ederiz insanı geriyor gerçekten tuvalete gidiyorum sürekli akıntıyı kontrol etmeye insanın sinirini bozuyor😢

Anladım inşallah hemencecik geçer bu durum da sağlıkla bir sürece devam ederiz insanı geriyor gerçekten tuvalete gidiyorum sürekli akıntıyı kontrol etmeye insanın sinirini bozuyor😢
Kesinlikle öyle 🥺 inşallah hemen geçer 🥺 benim akşama doğru hafif ağrım da başlıyor. Dediğin gibi akıntıyı kontrol etmek zaten çok stresli 🥺

Merhabalar benim son adet tarihim 20 Eylül 28 Ekim 30 Ekim ve 4 kasımda kan verdim sırasıyla 171 302 ve 1429 du bir daha kan tahlili vermedim 4 kasımdan sonra 13 kasımda doktora gittiğimde keseyi görmüştük ama daha bebek yoktu içeride iki hafta sonra tekrar gel dedi iki hafta sonra 27 kasımda gittiğimde bebeği de gördüm kalp atışını da duydum hatta ben 9 hafta 5 günlük olarak gitmiştim ama keseye göre 7 hafta 3 günlük hamileymişim sat tarihim de değişti buna bağlı olarak umarım yardımcı olabilmişimdir anlatımımla senin durumuna gelirsek de belki geç döllenme olabilir aynı benimki gibi içini ferah tutmaya çalış 🌸
Merhaba çokça teşekkür ederim. Evet gerek hcg değerlerin gerekse sonraki süreç oldukça benzer. Senin için ve bebeğin için çok sevindim. Umarım anne bebek sağlıkla kavuşursunuz. Ben bu sabah dr a gidip kan verdim, yarın muhtemelen görüşmeye çağırır diye bekliyorum ama 16 sondan önce ultrasona girmeyeceğim. Benim hatam çok sık ultrasona girmek oldu, her adımını takip edip panikledim. Muhtemelen geç döllenme ya da yerleşme oldu tabi bakalım sonuç ne olacak göreceğiz Allah esirgesin anneleri ve bebekleri :)

sevgiler

Daha 10+1 ama bu sabah hamile pantalonuna geçiş yaptım sırf gaz yüzünden 🥺🥺 moralim öyle bozuldu ki. Topu topu 1 kilo aldım gebelik başlangıcından ama öyle bi gaz var ki 6 aylık gibi dolaşmaya başladım 🥺
Kuzum belki içini rahatlatır ben 6haftalıkken daha hamile pantalonuna geçiş yapmıştım 😂 bu gazlar da geçicek elbet hem bu hayattaki giydiğim en rahat şey hamile pantalonu 😅 tadını çıkaralım boşver bidaha böyle göbüşlü ve gazlı olmayız 😂

Kuzum belki içini rahatlatır ben 6haftalıkken daha hamile pantalonuna geçiş yapmıştım 😂 bu gazlar da geçicek elbet hem bu hayattaki giydiğim en rahat şey hamile pantalonu 😅 tadını çıkaralım boşver bidaha böyle göbüşlü ve gazlı olmayız 😂
Ya senin hamilelik motivasyonun ne güzel maşallah 🧿 🥰

Yalnız olmadığıma sevindim cherry 🥳😍 bugün ben de o kadar rahat ettim ki doğumdan sonra da kullanırım ben bunu ya diye düşündüm 😂 cidden çok rahatmış.

Bundan birsey gorebilen var mi kizlar doktor gec dollenme gibisin dedi bekleyelim yolk sac tek tas belirgin bekleyelim 1 2 hafta daha dedi ama embriyo goremedim dedi
kese ve yolk sac çok güzel belirgin. geç döllenme olmuş olabilirsin canım. sat ne zaman senin kaç haftalıksın adet döngü uzunluğun nasıl

Back
X