- 21 Ekim 2025
- 149
- 116
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #5.301
Benim doktorum özele gitmeme rağmen 11.haftadayım dün cinsiyet için 16.hafta dedi bana
bir de fetal dna yaptırmamı önerdi ama onunla cinsiyeti daha önce öğreniriz fln demedi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay öyle valla. Konuşunca bile midem bulanıyorVe insanlar hiç anlamıyor dldldlld bende sürekli yatmak istiyorum![]()
Kuzum retinol yasak ama bakuchiol bitkisel hali olduğundan aynı etkileri veriyor ve hamilelikte güvenli, benim sivilcelenmelerim bitti ama bence şans verebilirsin çok beğeniceğini düşünüyorum bakuchiolüKızlar bu sivilceleri napıcaz böyle ergen gibi oldum resmen12. Haftadan sonra kullanabileceğimiz bir şeyler yok mu biliyor musunuz
Kuzum rahim büyüyor doktorlar normal diyor benim de senin anlattığın gibiydi, sadece doktor ek olarak yine de önlem olsun diye progestan vermişti. Şu an gaz sancım hala çok var ara ara ağrım da oluyor. 11+2deyim.Kızlar 9+3üz. Hala karın ağrım oluyor. Bazen gaz sancısı onu ayırt ediyorum ama bazen de ne ağrısı olduğunu çözemiyorum. Çok vesveseye kapılıyorum. Ya bir şey olduysa diye. Sizde durumlar nasıl
Kuzum normalde fetal dna verince türkiyede cinsiyetin raporlanması yasak, sadece doktora gidiyor bunun bilgisi ve o paylaşıyor. Belki önden heyecanlandırmak istememiştir, çünkü bizde verirken bi şey demedi bize doktor ama sonuçlar çıkınca muayene çağırdı zaten o an bi kağıda yazdırır alırız doktordan diye düşündükBenim doktorum özele gitmeme rağmen 11.haftadayım dün cinsiyet için 16.hafta dedi banabir de fetal dna yaptırmamı önerdi ama onunla cinsiyeti daha önce öğreniriz fln demedi ya
Lekelenmeden dolayı günde 2 kez progestan kullanıyorum zaten fitil olarakKuzum rahim büyüyor doktorlar normal diyor benim de senin anlattığın gibiydi, sadece doktor ek olarak yine de önlem olsun diye progestan vermişti. Şu an gaz sancım hala çok var ara ara ağrım da oluyor. 11+2deyim.
Bence hepimiz yaşıyoruz bunu zaman zaman. Dün işe gitmedim evde dinlendim. Ağrı sızı epeyce geçti, herşey yolunda mi niye böyle oldu diye ben de vesveseye kapıldım. Halbuki Allah korusun kötü bir şey olacak olsa zaten elimizden bir şey gelmiyor ama yine de insan bu sıkıntıyı yaşatıyor kendine.Kızlar 9+3üz. Hala karın ağrım oluyor. Bazen gaz sancısı onu ayırt ediyorum ama bazen de ne ağrısı olduğunu çözemiyorum. Çok vesveseye kapılıyorum. Ya bir şey olduysa diye. Sizde durumlar nasıl
Evet olabilir o zaman panoramanın kağıdında yazıyor Türkiye'de cinsiyetin raporlanması yasak diye doğruKuzum normalde fetal dna verince türkiyede cinsiyetin raporlanması yasak, sadece doktora gidiyor bunun bilgisi ve o paylaşıyor. Belki önden heyecanlandırmak istememiştir, çünkü bizde verirken bi şey demedi bize doktor ama sonuçlar çıkınca muayene çağırdı zaten o an bi kağıda yazdırır alırız doktordan diye düşündükben de dün gittim doktora beni 16.haftada çağırdı ama sanırım kendi doktorum bi kan ve idrar tahlili isteyecek 12.haftada o zaman nıpt de çıktı bahanesiyle gidicez bi kere sonra ayda bir gel artık dedi
bence nıpt verince senin de sonuçların için bi gitme durumun olabilir doktora
Aslında risk düşük çıkarsa yaptırmayadabilirsin belki kuzum, bize doktor çok erken haftalarda söyleyince biz yaptırdık erkenden. Sen zaten cinsiyeti öğrenmiş oluyosun e risk de düşük çıkarsa belki yaptırmasan da olur yani. Aman bebişlerimizi öyle içerde hareketli görünce insan hep güzelini yakıştırıyor allahım inşallah da sağlıkla hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız inşallahEvet olabilir o zaman panoramanın kağıdında yazıyor Türkiye'de cinsiyetin raporlanması yasak diye doğru2li tarama yaptırdı bana doktor haftaya çıkacak açıkçası onun için gittiğimde sonucuma göre düşüneceğim fenal dna yaptırıp yaptırmamıyı da. Çok emin değilim
O zaman kesin rahim büyüyordur kuzum, seni çok iyi anlıyorum ben ağrım var diye doktora gittim her haftaLekelenmeden dolayı günde 2 kez progestan kullanıyorum zaten fitil olarak
Bende aynı fikirdeyimAslında risk düşük çıkarsa yaptırmayadabilirsin belki kuzum, bize doktor çok erken haftalarda söyleyince biz yaptırdık erkenden. Sen zaten cinsiyeti öğrenmiş oluyosun e risk de düşük çıkarsa belki yaptırmasan da olur yani. Aman bebişlerimizi öyle içerde hareketli görünce insan hep güzelini yakıştırıyor allahım inşallah da sağlıkla hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız inşallah![]()
Ben sanki böyle üşütmüşüm gibi karnım ağrıyor regl olacakmış gibi olarak ama bağırsak hareketlerini yavaşlatıyormuş gaz şişkinlik ve ağrı yapabiliyormuş prospektüsünde okudumBende regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızlama ve ağrı oluyor ve karnım da ek olarak ağrıyor, akşam yatmadan önce kullandığım için uyuduğumdan dolayı sabaha ağrım kalmıyor
İnşallah ilk trimesterde geçer ya eşim diyor böyle gidersen doğuma kadar 40 kiloya düşersinÇözemedik. Ben 5. haftadan beri bulantı kusmadan dolayı yatıyorum. Yiyebildimlerim çok kısıtlı. Sade makarna, ekmek.. dün iki lokma tavuk yiyebildim. Midenin durumu çok değişken. Ben 10+1deyim. 2 kilo verdim.
Canım bende de ağrılar oluyor 6+0 ım. Özellikle idrardan sonra kasık bölgemde seninkiler nasıldıO zaman kesin rahim büyüyordur kuzum, seni çok iyi anlıyorum ben ağrım var diye doktora gittim her haftahepsi bana deli gibi bakıyo artık
ağrı normal diyip sakince gönderiyorlar napsınlar, sen de içini ferah tut kuzum bebişin büyüyor içerde
![]()
Kuzum benim de 1mmydi, 3mmye kadar endişe edecek bir durum çok yokmuş, zaten ikili testte bi çok değeri ele alarak bi grafik çıkarıyorlarmış muhtemelen riskin düşük çıkar kuzumKızlar merhabadün kontrolümüz vardı sat göre 11 haftalık. Ultrasona göre 11+3’üz. Ense kalınlığı 2 mm olarak ölçtüler bu değer biraz yüksek mi sizce
Kuzum idrardan sonra oluyorsa biraz gözlemle, idrar yolu enfeksiyonu ihtimaline dikkat et. Benim normal kasık ağrılarım vardı, yorulduğum günler çok artıyordu ama dinlenince geçiyordu.Canım bende de ağrılar oluyor 6+0 ım. Özellikle idrardan sonra kasık bölgemde seninkiler nasıldı
Ayy inşallah canım ya dünden beri hep aklımdaKuzum benim de 1mmydi, 3mmye kadar endişe edecek bir durum çok yokmuş, zaten ikili testte bi çok değeri ele alarak bi grafik çıkarıyorlarmış muhtemelen riskin düşük çıkar kuzummaşallah bebişine