• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum özele gitmeme rağmen 11.haftadayım dün cinsiyet için 16.hafta dedi bana 🫣 bir de fetal dna yaptırmamı önerdi ama onunla cinsiyeti daha önce öğreniriz fln demedi ya

Kızlar 9+3üz. Hala karın ağrım oluyor. Bazen gaz sancısı onu ayırt ediyorum ama bazen de ne ağrısı olduğunu çözemiyorum. Çok vesveseye kapılıyorum. Ya bir şey olduysa diye. Sizde durumlar nasıl

Kızlar bu sivilceleri napıcaz böyle ergen gibi oldum resmen 😢 12. Haftadan sonra kullanabileceğimiz bir şeyler yok mu biliyor musunuz
Kuzum retinol yasak ama bakuchiol bitkisel hali olduğundan aynı etkileri veriyor ve hamilelikte güvenli, benim sivilcelenmelerim bitti ama bence şans verebilirsin çok beğeniceğini düşünüyorum bakuchiolü ☺️

Kızlar 9+3üz. Hala karın ağrım oluyor. Bazen gaz sancısı onu ayırt ediyorum ama bazen de ne ağrısı olduğunu çözemiyorum. Çok vesveseye kapılıyorum. Ya bir şey olduysa diye. Sizde durumlar nasıl
Kuzum rahim büyüyor doktorlar normal diyor benim de senin anlattığın gibiydi, sadece doktor ek olarak yine de önlem olsun diye progestan vermişti. Şu an gaz sancım hala çok var ara ara ağrım da oluyor. 11+2deyim.

Benim doktorum özele gitmeme rağmen 11.haftadayım dün cinsiyet için 16.hafta dedi bana 🫣 bir de fetal dna yaptırmamı önerdi ama onunla cinsiyeti daha önce öğreniriz fln demedi ya
Kuzum normalde fetal dna verince türkiyede cinsiyetin raporlanması yasak, sadece doktora gidiyor bunun bilgisi ve o paylaşıyor. Belki önden heyecanlandırmak istememiştir, çünkü bizde verirken bi şey demedi bize doktor ama sonuçlar çıkınca muayene çağırdı zaten o an bi kağıda yazdırır alırız doktordan diye düşündük ☺️ ben de dün gittim doktora beni 16.haftada çağırdı ama sanırım kendi doktorum bi kan ve idrar tahlili isteyecek 12.haftada o zaman nıpt de çıktı bahanesiyle gidicez bi kere sonra ayda bir gel artık dedi 🥲 bence nıpt verince senin de sonuçların için bi gitme durumun olabilir doktora

Bence hepimiz yaşıyoruz bunu zaman zaman. Dün işe gitmedim evde dinlendim. Ağrı sızı epeyce geçti, herşey yolunda mi niye böyle oldu diye ben de vesveseye kapıldım. Halbuki Allah korusun kötü bir şey olacak olsa zaten elimizden bir şey gelmiyor ama yine de insan bu sıkıntıyı yaşatıyor kendine.

Kuzum normalde fetal dna verince türkiyede cinsiyetin raporlanması yasak, sadece doktora gidiyor bunun bilgisi ve o paylaşıyor. Belki önden heyecanlandırmak istememiştir, çünkü bizde verirken bi şey demedi bize doktor ama sonuçlar çıkınca muayene çağırdı zaten o an bi kağıda yazdırır alırız doktordan diye düşündük ☺️ ben de dün gittim doktora beni 16.haftada çağırdı ama sanırım kendi doktorum bi kan ve idrar tahlili isteyecek 12.haftada o zaman nıpt de çıktı bahanesiyle gidicez bi kere sonra ayda bir gel artık dedi 🥲 bence nıpt verince senin de sonuçların için bi gitme durumun olabilir doktora
Evet olabilir o zaman panoramanın kağıdında yazıyor Türkiye'de cinsiyetin raporlanması yasak diye doğru ☺️ 2li tarama yaptırdı bana doktor haftaya çıkacak açıkçası onun için gittiğimde sonucuma göre düşüneceğim fenal dna yaptırıp yaptırmamıyı da. Çok emin değilim

Evet olabilir o zaman panoramanın kağıdında yazıyor Türkiye'de cinsiyetin raporlanması yasak diye doğru ☺️ 2li tarama yaptırdı bana doktor haftaya çıkacak açıkçası onun için gittiğimde sonucuma göre düşüneceğim fenal dna yaptırıp yaptırmamıyı da. Çok emin değilim
Aslında risk düşük çıkarsa yaptırmayadabilirsin belki kuzum, bize doktor çok erken haftalarda söyleyince biz yaptırdık erkenden. Sen zaten cinsiyeti öğrenmiş oluyosun e risk de düşük çıkarsa belki yaptırmasan da olur yani. Aman bebişlerimizi öyle içerde hareketli görünce insan hep güzelini yakıştırıyor allahım inşallah da sağlıkla hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız inşallah 😍

Lekelenmeden dolayı günde 2 kez progestan kullanıyorum zaten fitil olarak
O zaman kesin rahim büyüyordur kuzum, seni çok iyi anlıyorum ben ağrım var diye doktora gittim her hafta 😅 hepsi bana deli gibi bakıyo artık 😂 ağrı normal diyip sakince gönderiyorlar napsınlar, sen de içini ferah tut kuzum bebişin büyüyor içerde 😍

Aslında risk düşük çıkarsa yaptırmayadabilirsin belki kuzum, bize doktor çok erken haftalarda söyleyince biz yaptırdık erkenden. Sen zaten cinsiyeti öğrenmiş oluyosun e risk de düşük çıkarsa belki yaptırmasan da olur yani. Aman bebişlerimizi öyle içerde hareketli görünce insan hep güzelini yakıştırıyor allahım inşallah da sağlıkla hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız inşallah 😍
Bende aynı fikirdeyim

Bende regl olacakmışım gibi iç bacaklarımda sızlama ve ağrı oluyor ve karnım da ek olarak ağrıyor, akşam yatmadan önce kullandığım için uyuduğumdan dolayı sabaha ağrım kalmıyor
Ben sanki böyle üşütmüşüm gibi karnım ağrıyor regl olacakmış gibi olarak ama bağırsak hareketlerini yavaşlatıyormuş gaz şişkinlik ve ağrı yapabiliyormuş prospektüsünde okudum

Back
X