şu an kızım 24-25 giyiyor..acaba yaza çokmu büyük olur bilemedim..şimdi ölçtüm ayagını 13-14 cm çıktı..[/QUOTE]17.5 cm cnm
yok kiz yaza kadar 3 cm buyuyecek te kucuk.gelecek yok artik tahminim olur cnm kac yasinda suan 2.5 3 mu[/QUOTE]şu an kızım 24-25 giyiyor..acaba yaza çokmu büyük olur bilemedim..şimdi ölçtüm ayagını 13-14 cm çıktı..
Iyi geceler evlaefe domyos la papetecar duruyorsa ben alıyimEki Görüntüle 1335675 Eki Görüntüle 1335676 Eki Görüntüle 1335677 Eki Görüntüle 1335670 Eki Görüntüle 1335670 kalan ayakkabilarimiz
1. sira lcw 21 no sandalet .24 no domyos spor.
2.sira adidas dragon 25 no. zara pudra 25 no .papetecar 25-26no
3.sira 27 no mayoraz beyaz yazlik.29 no kirmizi babet
bende anladim ayaklari buyur kucuk gelir.Rabi canm ne yormasi hayirlisi.Sagol kardesim gorusuruz[/QUOTE]nisanda tam 3 yaşında olacak..yok küçük gelmez de büyük mü gelir diye dedim? neyse canım yaa karar veremedim,,seni de yordum kusura bakma..alırım büyük gelir bu sene giyemez seneye de küçük gelir..kararsız kaldım..yaza doğru bakayım ben sandaletlere en iyisi..sana hayırlı satışlar arkadaşım..
merhabalar canm ikizler buyuyor tabii yazda geliyor al cnm senindirIyi geceler evlaefe domyos la papetecar duruyorsa ben alıyim
tamam canm ozeline atiyrumTamam canım telefonunu gönder bana bir ara Sarıyer gelince alayım
Teşekkür ederimdomyos ve papecar larimizEymenliakifli arkadasima gitti ikizlerimize hayirli olsun
gorusuruz cnmmmTeşekkür ederimevlaefe gercekten çok güzeller zaten biliyordum sıfır gibi ürünler olacağını görüşürüz canım
tabiki olcup yazicam cnmMeraba 29no kırmızı babeti almak istiyorum rica etsem iç taban olçusunu verirmisiniz
yokncanm unutmadm aksam 8 gibi yazicmHuu beni unuttunuz mu?
19 cm alt taban ic taban 18 cm canm
butun urunlerim satildi canm sadece 3 parca ayakkabi kaldi 6 yasi yaz basinda koyucam.kismetseAyy kızım ayağı 19 cm çok beğenmiştik üzüldüm çok teşekkürler canım elinizde 6yaş bişeyler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?