21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

canım benim skype açtım ama bi türlü konuşmak nasip olmadı
inşallah bi gün görüşelim

maydanoz kürünü nasıl yapıyorsun canım
ne yararı var?

1 ayda 4kilo!!! Cildi temizliyor +toksin atıyor.sabah aç karına 16 sap maydanoz yarım limon suyu yarım bardak su blendere sonra dik kafaya posalarıylahttp://m.youtube.com/#/watch?v=6UFl6SQEydU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6UFl6SQEydU. Burdan bak

İbrahım Saraçoğlu Zayıflama Yağ Yakıcı Maydanoz Limon Kürü

maydanoz limon suyu
İbrahım saraçoğlu zayıflamaya yardımcı zayıflamada yağrarın erimesini kolaylaştıran yağ yakıcı maydanoz kürü hazırlanışı

15, 16 tane taze maydanozları saplarıyla beraber ortadan kırıp bilandırın içine koyun içine bir tane tamlimonun suyunu sıkıp ve üzerine yarım bardağına az vazla su koyun bilandırı bir dakika çalışrırın bilandırı olmayanlar mutfak robutunda da yapabilirsiniz ve yemyeşil su meydana gelir.

Maydanozun o yeşil suyunu sabah kahvaltıdan 10, 15 dakika önce içilirse yağların erimesini hızlandırır. Bu yağ yakmada doğrudur ve yağ yakamada hızlandırır.

kara ciğer yağlanması şikayeti olanlarda bu kürü 15 gün ara vermeden kullanmalı 3 veya 5 gün ara verip tekrar 15 gü bu kürü kullanılırsa karaciiğer yağlarınıda eritir. Bu kürü Uyguladığınızda daha dinc ve zinde olduğunuzu görekceksiniz.

Birde deri altı iltihapı varsa ciltte dışarı atar cildin daha parlak ve genç gösterir.

Bu Kürü Kimler uygulayamaz: Tansiyonu düşük olanlar kullanamaz maydanoz tansiyonu düşürür

günaydın kızlar...eski dostlar biraraya gelmiş galiba...
mukayese doğum günün kutlu olsun...galiba çoğunluğun doğum günü nisanda...benimki 23 nisan...
evet arkadaşlar regl döneminde vücut su tutuyor...o yüzden kilo veremedik zannediyoruz....dün bitti şükür....benimki uzun sürüyor üstelik..haftaya daha iyi veririm umarım...
ben hergün olmasa da yürüyüş de yapıyorum....kilo az versem de daha fit olucam inşallah...dünkü menümü de yazayım

sabah
1 kase yoğuert
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 h yumurta

ara
elma
1 kase şekersiz kayısı hoşafı

öğle
küçük bi tabak kıymalı makarna
1 bardak ayran

ara
2 çatal kek
2 çatal börek
(misafir vardı)

akşam
1 kase bulgurlu yoğurtlu çorba
yeşillik

su içmedim yürüyüş de yok

15 gün yapılıcak 7 gün ara sonra yine 15 gün.bu kadar basiiit

bitanem oldukça faydalı bi kürmüş bu yaa
bende uygulasam bari ama 15 gün boyunca düzenli yapabilir miyim ki
canım börek ve kek olmasa oldukça başarılı bir menü
yürüyüş yapmakla çok iyi ediyorsun bende yürüyüş yapmayı çok seviyorum
kilo vermek konusunda da oldukça yardımcı oluyor yürüyüş
gayet güzel gidiyorsun bence diyette en önemli unsurlardan biri de sabır
sonuç güzel olacak inşallah inanıyoruz

Tekrar hoşgeldin ebyarcım, yine de kilo vermen çok güzel. Darısı benim başıma inşallah. :44:

Son düzenleme:
Sabah
süt eşliğinde nesfit
çay

ara
çay

öğlen
1 porsiyon kızartma :/
yoğurt

ara
otlu peynirli saç ekmeği :/ (dayanamadım valla, az yedim ama)
çay

akşam
ton balıklı makarna
salata

ara
çay
az çerez

vakit olsa bende yürüyüş yapmak istiyorum ancak vakit bulamıyorum, bu haftasonu vakit ayırmaya çalışacağım inşallah :) daha fazla su içmek içinde tupperware'in eko şişelerinden aldım kendime, okula işe yanımda götüreceğim sürekli.

canım benim sen şu kızrtma olayını hayatından çıkarsan iyi olur....onun haricinde iyisin...az yiyerek çok kalori alıyorsun kızartmada..

bugünkü menüm

sabah
2 dilim t b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 çay kaşğı bal

ara
türk kahvesi
3 fındık

öğle
5 kaşık kıymalı makarna
1 kase tanesiz yoğurt çorbası
yeşillik

ara
elma
az şekerli çay

akşam
1 küçük tabak türlü
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara çay

su malesef yok...yürüyüş de yok
annem hasta hem de misafiri vardı...hiiiiiç oturmadım bugün...yürüyüş de yapsam bayılırdım heralde..3 kere pazara gttim geldim..

Türkan kız türkan nerdesin sen çok özledim ya seni bak bu kez gitmek yok zayıflatacaksin beni yine:)

Hümeyra ben senin hümeyra olduğunu bilmiyordum yaa çok şaşırdım:) alıştıra alıştıra okusaydim heyecandan şoklandm :) türkan yok bırakmam seni bu kez fistik gibi olana kadar bizimlesin an itibarıyla doğum günü sezonu hazirana kadar kapatmış bu bi haftada pasta yedim bolca ama su da ictim ekmek yemedim öğlen azalttım yeşil çay ictim kilo da almadım yeşil şükür

Eflatunum menünü beğendim her zamanki gibi çok iyi, alinacim sen de kızartmaya bi düşkünlük var sanırım ama akşamı toplamışsin son anda u dönüşü güzel olmuş:)

Benim menü sabah
1 bardak süt

Öğlen
1 tabak çorba
2 adet tavuk but
Salata

Akşam
1 tabak çorba
3 kasık yumurtalı patates oturtmasi
2 dilim ekmek

Ara
1avuç beyaz leblebi

Gün içinde 1.5 litre şu 2 bardak yeşilçay
Birazdan kemeri takıcam 15 dakika

gayet güzel menün canım
annene de çok geçmiş olsun Allah şifa versin
önemli bi şeyi yoktur inşallah
evet benim canım ben söylemedim mi daha önce yaa
türkan inşallah bu sefer gitmezde geçen sene gibi birbirimizden kuvvet alırız
canım patatesi akşam yemeklerinde tercih etmesen daha iyi
ama onun dışında fena değil menün
böyle devam inşallah

gelelim benim menüme
sabah
kk kadar peynir
5 tane zeytin
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
şekersiz çay

öğle
yarım simit

akşam
5 yemek kaşığı türlü
2 dilim kepek ekmeği
2 tane domates

bugün çarşıdaydım. Tüm gün anneme düğün için kıyafet baktık ayaklarıma kara sular indi o spor sayılır herhalde
öğlende çarşıda en masum simit geldi onu yedim ayaküstü
akşam eve gelip yemek yedim doğruuu arkadaşımın kınasına ancak eve gelebildim ama çok yoruldum
şu anda kendime kayısı çayı yaptım onu içiyorum
tüm gün dışarııda olduğum için pek su içemedim benden bugünlük bu kadar arkadaşlar

Türkan kız türkan nerdesin sen çok özledim ya seni bak bu kez gitmek yok zayıflatacaksin beni yine:)
Sagol canım benim.anlaşılan takıldım kaldım.tamam o zaman.hazirana kadar bakalım neler yapa biliyoruz.çok güzel başlamışsın.arada bir de bahanelerin olmasa harikasın.okudum hepsini .
ilk sayfada sanki hümeyrayı tanıyormuşsun gibi konuşmuşsun.

kahvaltı az,öglen harika,akşam için ekmek fazla.meyve yok.15 dk la kimseyi kandıramazsııııııınnnn,su,çay da güzeel

Simit hakikaten çok masum 275 kaloricik.digerleri güzel.meyve yoook.bide yemekten 2 saat sonrasına kadar sıvı almamak gerekir.ve de 30 dk oncesinde alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…