canım benim skype açtım ama bi türlü konuşmak nasip olmadıNeden skype da konuşmuyoruz ki sanki?
maydanoz kürünü nasıl yapıyorsun canım2 gundur maydanoz kuru yapiyorum ben
canım benim skype açtım ama bi türlü konuşmak nasip olmadı
inşallah bi gün görüşelim
maydanoz kürünü nasıl yapıyorsun canım
ne yararı var?
15 gün yapılıcak 7 gün ara sonra yine 15 gün.bu kadar basiiit
bitanem oldukça faydalı bi kürmüş bu yaaİbrahım Saraçoğlu Zayıflama Yağ Yakıcı Maydanoz Limon Kürü
maydanoz limon suyu
İbrahım saraçoğlu zayıflamaya yardımcı zayıflamada yağrarın erimesini kolaylaştıran yağ yakıcı maydanoz kürü hazırlanışı
15, 16 tane taze maydanozları saplarıyla beraber ortadan kırıp bilandırın içine koyun içine bir tane tamlimonun suyunu sıkıp ve üzerine yarım bardağına az vazla su koyun bilandırı bir dakika çalışrırın bilandırı olmayanlar mutfak robutunda da yapabilirsiniz ve yemyeşil su meydana gelir.
Maydanozun o yeşil suyunu sabah kahvaltıdan 10, 15 dakika önce içilirse yağların erimesini hızlandırır. Bu yağ yakmada doğrudur ve yağ yakamada hızlandırır.
kara ciğer yağlanması şikayeti olanlarda bu kürü 15 gün ara vermeden kullanmalı 3 veya 5 gün ara verip tekrar 15 gü bu kürü kullanılırsa karaciiğer yağlarınıda eritir. Bu kürü Uyguladığınızda daha dinc ve zinde olduğunuzu görekceksiniz.
Birde deri altı iltihapı varsa ciltte dışarı atar cildin daha parlak ve genç gösterir.
Bu Kürü Kimler uygulayamaz: Tansiyonu düşük olanlar kullanamaz maydanoz tansiyonu düşürür
canım börek ve kek olmasa oldukça başarılı bir menügünaydın kızlar...eski dostlar biraraya gelmiş galiba...
mukayese doğum günün kutlu olsun...galiba çoğunluğun doğum günü nisanda...benimki 23 nisan...
evet arkadaşlar regl döneminde vücut su tutuyor...o yüzden kilo veremedik zannediyoruz....dün bitti şükür....benimki uzun sürüyor üstelik..haftaya daha iyi veririm umarım...
ben hergün olmasa da yürüyüş de yapıyorum....kilo az versem de daha fit olucam inşallah...dünkü menümü de yazayım
sabah
1 kase yoğuert
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 h yumurta
ara
elma
1 kase şekersiz kayısı hoşafı
öğle
küçük bi tabak kıymalı makarna
1 bardak ayran
ara
2 çatal kek
2 çatal börek
(misafir vardı)
akşam
1 kase bulgurlu yoğurtlu çorba
yeşillik
su içmedim yürüyüş de yok
kızlar ben bi kaç gündür menü paylaşımı yapamıyorum ama yediğime içtiğime dikkat ediyorum
ben geçen hafta epey kontrolu elimden bırakmıştım ama bu hafta daha iyi
burdaki başlanğıç kilom 56.8
bu hafta 55.8
geçen hafta perşembe gün tartılamamıştım o yüzden 1 haftada ne kadar verdiğimi bilemiyorum
Sabah
süt eşliğinde nesfit
çay
ara
çay
öğlen
1 porsiyon kızartma :/
yoğurt
ara
otlu peynirli saç ekmeği :/ (dayanamadım valla, az yedim ama)
çay
akşam
ton balıklı makarna
salata
ara
çay
az çerez
vakit olsa bende yürüyüş yapmak istiyorum ancak vakit bulamıyorum, bu haftasonu vakit ayırmaya çalışacağım inşallah :) daha fazla su içmek içinde tupperware'in eko şişelerinden aldım kendime, okula işe yanımda götüreceğim sürekli.
gayet güzel menün canımbugünkü menüm
sabah
2 dilim t b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 çay kaşğı bal
ara
türk kahvesi
3 fındık
öğle
5 kaşık kıymalı makarna
1 kase tanesiz yoğurt çorbası
yeşillik
ara
elma
az şekerli çay
akşam
1 küçük tabak türlü
4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara çay
su malesef yok...yürüyüş de yok
annem hasta hem de misafiri vardı...hiiiiiç oturmadım bugün...yürüyüş de yapsam bayılırdım heralde..3 kere pazara gttim geldim..
evet benim canım ben söylemedim mi daha önce yaaHümeyra ben senin hümeyra olduğunu bilmiyordum yaa çok şaşırdım:) alıştıra alıştıra okusaydim heyecandan şoklandm :) türkan yok bırakmam seni bu kez fistik gibi olana kadar bizimlesin an itibarıyla doğum günü sezonu hazirana kadar kapatmış bu bi haftada pasta yedim bolca ama su da ictim ekmek yemedim öğlen azalttım yeşil çay ictim kilo da almadım yeşil şükür
canım patatesi akşam yemeklerinde tercih etmesen daha iyiBenim menü sabah
1 bardak süt
Öğlen
1 tabak çorba
2 adet tavuk but
Salata
Akşam
1 tabak çorba
3 kasık yumurtalı patates oturtmasi
2 dilim ekmek
Ara
1avuç beyaz leblebi
Gün içinde 1.5 litre şu 2 bardak yeşilçay
Birazdan kemeri takıcam 15 dakika
Sagol canım benim.anlaşılan takıldım kaldım.tamam o zaman.hazirana kadar bakalım neler yapa biliyoruz.çok güzel başlamışsın.arada bir de bahanelerin olmasa harikasın.okudum hepsini .Türkan kız türkan nerdesin sen çok özledim ya seni bak bu kez gitmek yok zayıflatacaksin beni yine:)
ilk sayfada sanki hümeyrayı tanıyormuşsun gibi konuşmuşsun.Hümeyra ben senin hümeyra olduğunu bilmiyordum yaa çok şaşırdım:) alıştıra alıştıra okusaydim heyecandan şoklandm :) türkan yok bırakmam seni bu kez fistik gibi olana kadar bizimlesin an itibarıyla doğum günü sezonu hazirana kadar kapatmış bu bi haftada pasta yedim bolca ama su da ictim ekmek yemedim öğlen azalttım yeşil çay ictim kilo da almadım yeşil şükür
kahvaltı az,öglen harika,akşam için ekmek fazla.meyve yok.15 dk la kimseyi kandıramazsııııııınnnn,su,çay da güzeelBenim menü sabah
1 bardak süt
Öğlen
1 tabak çorba
2 adet tavuk but
Salata
Akşam
1 tabak çorba
3 kasık yumurtalı patates oturtmasi
2 dilim ekmek
Ara
1avuç beyaz leblebi
Gün içinde 1.5 litre şu 2 bardak yeşilçay
Birazdan kemeri takıcam 15 dakika
Simit hakikaten çok masum 275 kaloricik.digerleri güzel.meyve yoook.bide yemekten 2 saat sonrasına kadar sıvı almamak gerekir.ve de 30 dk oncesinde alınmalıgelelim benim menüme
sabah
kk kadar peynir
5 tane zeytin
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
şekersiz çay
öğle
yarım simit
akşam
5 yemek kaşığı türlü
2 dilim kepek ekmeği
2 tane domates
bugün çarşıdaydım. Tüm gün anneme düğün için kıyafet baktık ayaklarıma kara sular indi o spor sayılır herhalde
öğlende çarşıda en masum simit geldi onu yedim ayaküstü
akşam eve gelip yemek yedim doğruuu arkadaşımın kınasına ancak eve gelebildim ama çok yoruldum
şu anda kendime kayısı çayı yaptım onu içiyorum
tüm gün dışarııda olduğum için pek su içemedimbenden bugünlük bu kadar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?