21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

evet ama kendini çok sıkma yavaş yavaş gitsin daha iyi...aslında ben hızlı vermek şstemiyorum ama böyle oluyor ilk haftalar...
daha önceki diyetlerimde ilk 3 hafta sırasıyla 2,5--2--2 vermiştim..aslında hiç sağlıklı değil doktorlar haftada en fazla 1 kg diyorlar...sarkmaktan korkuyorum ben kollarım sarktı zaten al ver al ver nolur...spora da başlamam lazım en iyi spor yürüyüş bi de kol sarkmaması için hareket var ona da başladım inşallah faydası olur..
bu arada burda sadece sen ve ben kaldık galiba...olsun bi arkadaş bile yeter bana....yeter ki düzenli paylaşımda bulunalım..

dün akşama kadar bi taziye evideydim...yediklerimi yazayım
sabah
klasik kahvaltı

ara
1avuç leblebi
türk kahvesi

öğle
yarım lahmacun
1 bardak ayran

ara
1 çorba kaşığı leblebi

akşam
1 yaprak sarma
yarım börek

ara
2 çatal kadayıf

Hanımlar günaydın, hala sizinleyim :) Ancak yoğunluktan internete dahi giremiyorum, paylaşımda bulunamıyorum. Yorgunluktan dar atıyorum kendimi yatağa. Şu dakikadan itibaren daha sık yazmaya çalışacağım. Akşamda menümü paylaşacağım.
eflatun24 ve mukayese ilk hafta performansınızı tebrik ederim, inşallah bende yapacağım.
İzmir'e bahar geldi, bugün hava çok güzel. Herkese bahar tadında güzel bir gün diliyorum. :)

bence çok az yemeye başladın bu da uygun olmayan bir durum çünkü metabolizma yavaşlayabilir ama yine de beğendim:)
bu arada ebyar daha önce yazmıştı bi kaç gün olmayacağını

bence de paylaştıkça kendini kontrol etmen kolaylaşır

Son düzenleme:
oh be sizi görünce rahatladım kızlar...burda ne kadar paylaşımda bulunursak o kadar motive oluruz unutmayın....

nazarım değdi...
en son ben yazmışım yine..
neyse.....
bugünkü menüm

sabah
5 zeytin
1 çatal peynir
1 çay kaşığı nutella
2 dilim tam buğday ekmeği
1 h yumurta

ara
türk kahvesi
elma

öğle
4-5 kaşık pilav
4 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt

ara
3 bisküvi(rondo)
çay

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
ayran

ara
1 çatal haşhaşlı tatlı(hepsini bitirmemek için öyle tuttum ki kendimi ağlıycaktım)
çilek,salatalık,çağla

2lt su içtim
spor yok ama duvar sildim

Herkese iyi geceler :)
Bugün yediklerimi yazıyorum.

Sabah
4 kaşık nesfit
1 bardağa yakın süt
1 parça dil peyniri

Ara
2 bardak çay

Öğlen
1 porsiyon taze fasülye yemeği
1 porsiyon kıymalı makarna :/
yoğurt ve hemen hemen 1 dilim çavdar ekmeği eşliğinde

Ara
türk kahvesi
2 tek lokma tatlısı :/

Ara
sütlü neskafe

Akşam
2 kaşık semizotu yemeği
2 dilim patlıcan ve 2 yarım domatesin kızartması
yoğurt eşliğinde

Ara
2 bardak çay

İşim olduğu için akşam yemeğini geç yedim, bu sebepten açlığımı bastırmak için iki tane aram oldu :) Her zamanki gibi menümden memnun değilim hiç ve şu an karnım gurulduyor. En iyisi açlığı bastırmak için uyumak. Hoşçakalın hanımlar.

akşamki aran çok geldi bana canım ama daha önceki kusursuz menülerin dengeliyor

tek kusur hatta kusur da sayılmaz göze takılan nokta makarna onun dışında gayet başarılı başladın

akşamki aran çok geldi bana canım ama daha önceki kusursuz menülerin dengeliyor

tek kusur hatta kusur da sayılmaz göze takılan nokta makarna onun dışında gayet başarılı başladın

bence öğlen yediği makarna kusur değil ama akşam patlıcan kızartması yerine 1 veya 2 dilim t b ekmek yeseydin aynı kaloriye bari karnın doymuş olurdu...
yağ yemektense karbonhidrat tercih edin arkadaşlar....
hem doyurucu hem de 1 gr karbonhidrattaki kalori 1 gr yağın kalorisinin yarısı...üstelik daha hızlı enerjiye dönüşüyor..

dolapta asla hayır diyemeyeceğim 1 tabak patlıcan kızartması 1 haftadır duruyor....gidip gelip bakıyorum...
ama bugün ara öğünümde haşhaşlı tatlıdan yemeği düşünüyorum...dün tadına bakmıştım...zaten şekeri diğer tatlılara göre çok az..
aldığınız gıdaları günün hangi saatinde tükettiğiniz de çok önemli...gündüz metabolizma daha hızlı o yüzden kaçamaklar öğle vakitlerinde olmalı...
bunlar tecrübe arkadaşlar...

Ya ben bugün hiç paylaşmayayim bugün alışverişe gittim gomlek bulamadım çok güzel gömlek var ama bana göre yok hep ya dar aldım 2 tane 42 beden ama 44 kalıplı kızdım kendime teyzeme gittim kek börek yapmış yedim yedim yedim sonra daha çok kızdım kendime eve donerken zayıflama kemeri gördüm o gafletle onu da aldım akşam yemeği de yemedim gerçi ikindi yediklerim 3 günlük yeter
En çok korktuğum böyle ortasında pes etmek ama tek öğünle topladım kendimi soğan suyunun faydalı olduğunu duydum deneyen var mi

dünkü menüm
sabah
klasik kahvaltı(saat 10:00)

ara
2 çatal haşhaşlı tatlı

ara
elma

öğle-akşam(17:30)
10 tane ince pazı sarması
salata
ayran

2 lt su içtim 40 dak tempolu yürüyüş

Eflatun tatlım sen süper gidiyorsun bu hafta yine 2 kilo garanti dün akşamı yok saydım sabah kahvaltıda misafir vardı kahvalti güzeldi börek simit yumurta peynir mis gibi yaptım ama öğlen yok akşam da çorba ve yoğurt zayıflama kemerimi de kullanıyorum:):)

yaa ben de arada tökezliyorum ama açıp diyet başarı öykülerini okuyorum biraz motive oluyorum..bi de geçen seneler kilo verdiğimde kendimi nasıl hissettiğimi hatırlıyorum...biraz kendime geliyorum...öyle bi özgüven geliyor ki insana...
bir öğün kaçırdın diye sakın umutsuzluğa kapılma...diyet gitti diye de pes etme...aferim etmemişsin zaten..hiçbişey olmamış gibi devam et...
1 ayda almadık ki bu kiloları 1 ayda gitsin..yavaş yavaş vericez...

Hep kek börek yapan akraba, eş, dost, birde sürekli yemek yedirmeye çalışan anne kaçamakların sebebi zaten :)
Dünkü menüme gelince

Sabah 10.00
2 dilim kızarmış esmer ekmek
1 parça beyaz peynir
1 parça tulum peyniri
8 adet zeytin
2 bardak çay

Ara
Türk kahvesi
1 parça çikolata - Hani kare çikolatalar parçalara ayrılıyor ya, 16 ya da 20 parça oluyor emin değilim, onlardan bir parça.

Öğlen
2 parça pizza :/
1 büyük bardak ayran

Ara
1 adet muz
2 adet küçük salatalık

Akşam
1 posiyon balık
Az yeşil salata
Birer ikişer kaşıkta meze ama mayonezli ağır şeyler yok içinde

Ara
Krem şantili bisküvili tatlı :'( - Küçük kuzenime sevdirelim, yeni birşey denesin derken arada ben kaynadım
2 bardak çay

Aslında ben genelde bu şekilde besleniyorum, kahvaltı hariç pek ekmek yemem. Makarna severim ancak makarna, pilav sürekli tüketmem. Bi tatlı krizlerim tutuyor. Onları da engellemede pek başarılı olamıyorum. Ufak bir kaçak oluyor sürekli, bu yüzden kilomda istikrarlı bir değişim olmuyor. Daha katı kurallar çerçevesinde yemeliymişim gibi hissediyorum. Örneğin bir önceki menümü uygun buldunuz ama ben o düzenin kilo vermemi sağlayacağını sanmıyorum. Siz ne dersiniz? Yanlış mı düşünüyorum.

Evet hemen pes edersem elimdeki 800grdan da olucam işin kötü yani regl oldum bakalım ne olacak perşembe

Alinacim daha önce beğendiğimiz menüde ekmek karbonhidrat fazla yoktu önce bi hafta dene benzer menüleri tabi ki spor ve su önemli tabi biz daha tam oturtamadık eğer verim alamazsan bi miktar azaltıp bol proteinli beslenirsin vücudumuzu zamanla tanıcaz artık

kızlar ben geldimm
hemde hemen kilo alıp geldim
çok canım sıkılıyor yeme düzenim değiştiği anda hemen kilo alıyorum

selam kızlar...dün menümü yazamadım...işlerim vardı...şimdi yazayım

sabah
klasik kahvaltı

ara
türk kahvesi
4 tane etiform

ara
elma

öğle-akşam
6-7 tane pazı sarması
1 tabak yağsız yoğurtlu kabak salatası

ara
1 avuç çekirdek

ara
1/4 elma
1avuç çilek

45 dak tempolu yürüyüş 2 lt su

yürüyüş süper oluyor ama bugün komşudaydık yeni geldim çıkamıycam..ama olsun haftada 3-4 gün yeterli zaten...bugünkü menüm de süper onu da akşam yemeğ,inden sonra yazarım artık..

eveeet sıra bugünkü menümde..
sabah
kalkınca elma sirkeli ılık su
klasik kahvaltı

ara
1/4 armut
türk kahvesi

öğle
1 küçücük biber dolması
2 ısırık börek
1 küçük dilim kek
(komşudaydım)

ara
küçük bir kase cacık

akşam
1 tabak taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı

su içemedim malesef yürüyüş de yapamadım

öğlen biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama ölçülü yedim azdı yani...

Ya eflatun sen menülerine bu kadar dikkat edebiliyorken nasıl oldu da zamanında bu kadar kilo aldin masallah gayet iyi menün bi öğündeki fazlalığı diğer öğünde tolere edebiliyorsun

Benim menüm
Sabah 1 bardak süt

Ara türk kahvesi

Öğlen
1 kase çorba
1 parça nugget
4 kasık bulgur pilavı
Salata

Akşam
1 kase çorba
1 tabak pazı yemeği
3 şeker kaşığı(karşı koyamadim irademe)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…