21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Bugun namazdan sonra 1 bardak su içtim tekrar uyudum,kahvaltıdan önce maydanoz kürü ,kahvaltıda yarım bardak sütle nestle nesfit 1kase.

Bugun namazdan sonra 1 bardak su içtim tekrar uyudum,kahvaltıdan önce maydanoz kürü ,kahvaltıda yarım bardak sütle nestle nesfit 1kase.
kuzum senin kilon ne alemde
görüşmeyeli aldın mı verdin mi? neler yaptın hele

hepinize günaydınlar canlar
bugünden itibaren düzenli yürüyüşe başlayacağım inşallah

kuzum senin kilon ne alemde
görüşmeyeli aldın mı verdin mi? neler yaptın hele

4kilo aldım.67 oldum.ama bu sefer hedefim 60 olmak İNŞAALLAH.2 haftadır diyetteydim.jillian yapıyorum.baya ödem gitti,her kes zayıfladın diyor ama dogrusu 66.5 le başlamışdım geçen Pazartesi bu sabah 67.8 gösterdi tartı beni.sanırım jillianda kasın kilosu artıyor.halimden memnunum,yavaş yavaş gidicek İNŞAALLAH.fittingo.com la yapıyorum diyetimi,aldigim harcadigim kaloriyi cok guzel hesapliyor,Fehiye de orda benimle

türkanım şimdi baktım bayıldım harika bi yer hakikaten hemen bende üye oldum :)

Canım türkanım ben de çok begendim hemen üye oldum çok iyi kalori hesaplama derdi yok herşey düşünülmüş oradan da takipte olucam da ben seni bulamadım kardesini ekledim burada şuanda 4 kişiydik senle birlikte 5 olduk arkadaşların izni ile kaptanlik tacını takıyorum sana:)
Ben de 73e kadar çıktım sonra şu anda 69a indim de iş yerindeki baskülde 71.9 çıktım dijital olması sebebi ile onu güncel kilom kabul edicem artık böylelikle aldığım grami bile kontrol ederim dün itibariyle 2 haftada 2kilo vermiş oldum sıkmadan sağlıklı devam ediyorum ama seninle birlikte mahcubiyetten daha dikkatli olucam:-D

canim benimm:))INSAALLAH guzel guzel kilolarimizdan kurtulucaz,yalniz sanirim doktor kontrolunde tedavi olmalisin demisti doktor,yoksa kilo veremezsin hic demisdi,her halde teddavi olundun.yoksa kalici olmaz diye korkuyorum,verdiyin kilo cok guzel.mayis sonuna kadar hepimiz 36 bedenlere talib olucaz INSAALLAH.AMIN.

MENUM

KAHVALTI:
Oncesinde su,maydanoz kuru
yarim bardak sutle nesfit

OGLE;
3 kepce suleymaniye corbasi
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
45 g dondurma(69 kalori)

AKSAM;
1 porsiyon etli bulgur pilavi

su:8 bardak olmasina 2 bardak kaldi INSAALLAH.1 BARDAK DA 7 OTLU CAY ICERIM.
SPOR:JILLIAN LEVEL 1/9

SAAT 10 DA 1 MANDALINA VE 1 ELMA YERIM BELKI.

BU KADAR.TOPLAM ALDIGIM KALORI 983KALORI.VE HIC AC KALMADIM.

Ozlem,ama kaptanlık tacını kabul etmıyorum,gecen defa kacmama bıraz da onun verdıyı dısıplın neden oldu.relax olmayı sevıyorum:)

Ap la başlıyor canım
gerçi biz de top yekün gevsek bi grubuz ama umarım bu ilk iki haftada böyle olur artık daha sıkı sarılmalıyım
Guatr hapına devam ediyorum ama doktora gitmedim henüz biraz kilo verip gitmek istiyorum

Söylemeden önce kendim hatırladım.arkadaslık yolladım

canım kabul ettim ama eklemedi neden ki anlamadım eee neler yaptın bakalım görüşmeyeli evlilikle ilgili problemin vardı çözdün mü

canım kabul ettim ama eklemedi neden ki anlamadım eee neler yaptın bakalım görüşmeyeli evlilikle ilgili problemin vardı çözdün mü

Kabul ettim cnm.evliligim tam olarak benim pdikolojimle şekilleniyor.yaşıyorsam yaşatıyorum yani.her Turlu oluyoruz.cok iyi de ola biliyiruz,cok kotu de:))bazen bikiyoruz,bazen siki siki sariliyoruz,bazen gormezden gelmeyi beceruyiruz,bazen her sey batiyor.kimi zaman nefret kimi zaman ask.boyleyiz yani.:))

aşk böyle birşey:) allah ayırmasın diyelim

Sen sirkemi içiyorsun?
canım içiyodum bazen içiyorum sonra midem ağrıyo ve kilo artışı oluyo herkeste olduğu gibi beni zayıflatmıyo sirke ne yapsam bileemedim:)

aşk böyle birşey:) allah ayırmasın diyelim

canım içiyodum bazen içiyorum sonra midem ağrıyo ve kilo artışı oluyo herkeste olduğu gibi beni zayıflatmıyo sirke ne yapsam bileemedim:)

Ben de 1 hafta içtim sonra korktum bıraktım.kaş yaparken göz çıkarmamalı.maydanoz yap sen de.zayıflatıyor dendi ama zayıflatmasa bile vucudumu temizlesin,razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…