Alinacim daha önce beğendiğimiz menüde ekmek karbonhidrat fazla yoktu önce bi hafta dene benzer menüleri tabi ki spor ve su önemli tabi biz daha tam oturtamadık eğer verim alamazsan bi miktar azaltıp bol proteinli beslenirsin vücudumuzu zamanla tanıcaz artık
kızlar ben geldimm
hemde hemen kilo alıp geldim
çok canım sıkılıyor yeme düzenim değiştiği anda hemen kilo alıyorum
Ya eflatun sen menülerine bu kadar dikkat edebiliyorken nasıl oldu da zamanında bu kadar kilo aldin masallah gayet iyi menün bi öğündeki fazlalığı diğer öğünde tolere edebiliyorsun
Benim menüm
Sabah 1 bardak süt
Ara türk kahvesi
Öğlen
1 kase çorba
1 parça nugget
4 kasık bulgur pilavı
Salata
Akşam
1 kase çorba
1 tabak pazı yemeği
3 şeker kaşığı(karşı koyamadim irademe)
aahhhh aahhhhbenim bütün derdim bu zaten....çok iştahlıyım ben..hiç yemek seçmem...aburcubura kek pasta börek yapmaya ve yemeye bayılırım....çocuklar da var haliyle yapmak zorundayım...eşim de yemeği seven biri...ama o kilo almaz...
ben hayatım boyunca kiloluydum....doğru düzgün diyet yapmayı da burda öğrendim....daha doğrusu irademe hakim olmayı...
iki yıldır diyet yapmadım....kışın da dışarı çıkmadım pek...evelki yaz 71dim...geçen yaz 75dim...bu kış 77 dim....bir anda 80 oldumişte...
diyet yapmak çok farklı....ilham gibi bişeyi var sanki...ve o ilham her zaman gelmiyor...geçen yazdan beri yakalayamamıştım o noktayı.....hatta kk ya da geldim yine de başaramadım....bu kez yakalamış görünüyoruminşallah kaçırmam...
ve burdan şu anlaşılıyor...hayatım boyunca çok rahat yemek yiyemiycem...yersem de kilo almayı göze alarak yiycem
Ah eflatun yazdıklarında kendi geleceğimi gördüm. :) Bende mutfağı, pişirmeyi ve yemeyi inanılmaz seviyorum. Aslında şu anki kilomdan öyle çok şikayetçi değilim ama evlilik, hamilelik vs biraz öngörülü düşündüğümde kilo vermem lazım.
02.04. salı menüm
Sabah
1 gevrek
2 tane üçgen peynir
8 zeytin
çay
Ara
çay
Öğlen
yarım porsiyon patlıcan musakka
2 tane kadınbudu köfte
az salata
Ara
türk kahvesi
3 tane lokma tatlısı :/
Ara
tarçınlı bitki çayı
Akşam
3 adet yaprak sarması
1 porsiyon kadar patates kızartması :/ (bu kızartmalar hep ananem yüzünden, aah ah)
Ara
Tabii ki çay
Geceleyin bugünkü menümü de paylaşacağım, hem işte hem okulda hemde evde siyah çay demlendiğinden onu içiyorum hep. Bu düzeni değiştirip yeşil çay, form çayı içsem daha iyi değil mi hanımlar? Ne dersiniz?
valla canım siyah çay çok da problem değil....sindirim sorunun varsa günde bi tane form çayı içebilirsin..ama yeşil çay çok iyi...metabolizmayı da hızlandırıyormuş..ben aldım ama içemiyorum nanelisini almışım hoşuma gitmedi..
ama şu kızartmalar hiiiiç olmamışöğünlerinde yoğurt hiç yok..sabahları yumurtan yok...bunlar olmazsa olmaz....yoğurt özellikle göbek yağlarını eritiyormuş...
ben çok severim yoğurdu...gerçekten bu kadar kiloma rağmen bi de 3 tane sezeryan doğum yapmama rağmen göbeğim yok sayılır
hanımlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yarın tartılma günü ona göre.....
çıkın ortaya artık...
hanımlar kusura bakmayın iş yoğunluğu burayı bşraz ihaml etmeme sebep oldu 2 nisan doğum günümdü iki gündür paso pasta yiyorum çok şükür bu dikkatsizliğime rağmen bedenim de bana doğum günü hediyesi olarak -800 verdi geçen hafta ile aynı sonuç olması şaşırttı buna da şükür diyorum:) tamam çok dikkat etmedim ama pasta dışında kaçamağım yoktu öğlenleri ekmek yememeye çalıştım kahvaltıyı azalttım regliyim demek ki neymiş düzenli yersek gece yemelerini bırakırsak gün içinde yesek bile kilo verebiliyomusuz:)
geçen hafta 70.200
bu hafta 69.400
toplamda giden -1.600
arkadaşım dukan yapmamız konusunda çok ısrarcı kafamı bulandırıp duruyo yaa
ya eflatun ben sana çok şaşırdım aslında çünkü sen çok dikkat ediyosun nasıl bu kadar az olabilir ya
ahhh canım benim seni görmek ne kadar güzel :)merhaba ozlemcigim,nasilsin?seni yine azimli gormek cok mutlu etti beni,umarim kisa zamanda fazlaliklarindan kurtulursun.kimmiyim??turkan.dun yeni bir uyelik actim,bu gun vazgectim,iptalini istedim:))kadinlar kulubunden yine devam ederim belki dedim ama yok istemiyorum galiba.sanal beni yoruyor,seni cok seviyorum,ALLAHa emanet ol.opdum.
ahhh canım benim seni görmek ne kadar güzel :)
ama hemen geldiğin gibi gidiyorsun
umarım iyisindir fazlaca özlettin kendinibu arada ben hmyra
allah şifa versin kuzucum hep aklımdasın inancanim beniiiimmmm.seni gormek ne guzel.ayni mekan farkli niklerle:))daha iptal edilmemis uyeligim.iyiyim ELHAMDULILLAH,ilaclari biraktim,ben onlarsiz da yaparim INSAALLAH.sporla saglikli beslenerek,dualarla da mutlu olucam INSAALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?