21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

çok güzel canım benim

bugün çok hareketsiz bir gün geçirdim ama birazdan yürüyüşe çıkacağım inşallah

sabah
kk kadar beyaz peynir
4 tane zeytin
2 dilim beyaz kızarmış ekmek
domates
2 bardak şekersiz çay

ara
yarım muz

öğle
5 yemek kaşığı yoğurtlu bakla

akşam
2 porsiyon kısır

biraz fazla yedim kısırı ama çok canım istiyordu
40 dakika yürüyüş yapacağım
8 bardak suya tamamlayacağım inşallah
1 bardakta 9lu çay

Türkancim çok iyi başlamışsin masallah hümeyra ya sana diyecek laf yok li sen eksigini görüp hemen telafi ediyorsun bize laf bırakıyorsun:)
Gelsin tabi fehiye nurgül tekrardan birlik olup yeniden başlayalım:)

Canım öğle ve akşam pek iç açıcı degıl.biri az biri çok

Ohh ohh türkan kaptırdın gidiyorsun:)

Sabah
3 dilim ekmek
3 tatlı kaşığı beyaz sürülebilir peynir
Közlenmiş biber

Ara
200gr kadar çilek

Akşam
Yarım porsiyon dana yahni
2yk pilav
Çeyrek porsiyon kadayıf

4 bardak su oldu daha 4 daha içerim umarım
Biberiye yağı sürüp 50dk temizlik ardından 25dk zayıflama kemerini taktım:)

3dilim çok+ogle yemeyi nerde

Bu seferlik kıyamıyorum sana yarından itibaren bombalanmaya hazır ol:) ne yapacak fehiye de gelecek mi

Ama böööyle olmaz ki arkadaslar.bakın yaz kapıda.bu gun yarın tek gömlekli gezmek var İNSAALLAH.yandan sarkan yağlar,her biri 20 kg basenlerlemi dolasıcagız?olmaz ki ama.yeni kıyafetler almıycakmısınız yeni mevsime.giyinip soyunma bölümünde hayal kırıklıgına uğrayıp perdenin arkasından görevli kıza uzatıp bi beden büyüğü demekmi istiyorsunuz?

Güne güzel başladım kahvalti öncesi 1 bardak su
Kahvalti
Sucuklu yumurta
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
1 bardak çay

Bunlar çok gelecek ama öğlen yine yok ve tek kahvalti yapabildiğim zaman hafta sonları:'(
Dün iş arkadaşımla iddiaya girdik 21 hazirana kadar 10 kilo vermem gerekiyor

Günaydın tatlım haklısın ben artık ciktigim alışverişten mutsuz dönmek istemiyorum fıstık gibi olucaz fıstık

Günaydın tatlım haklısın ben artık ciktigim alışverişten mutsuz dönmek istemiyorum fıstık gibi olucaz fıstık
21 Haziran'a 15 bile verirsin canım.İNŞAALLAH

Bayagı kral kahvaltısı olmus

Ben kahvaltıdan önce 1 bardak su .ardından maydanoz kürü.kahvaltıda yarım dikim ekmek,kk kadar peynir 1 domatesler.tabi doymadım,1 dilim ekmege de yağ sürdüm,reçel sürdüm afiyetle yedim.kahvaltım 402 kalori

Şimdi şu bi gerçekki sabah doymadıgimda gün boyu ne yesem doymuyorum benim ki de 495ti sanırım sitenin verdiği kaloriyi geçmemeye çalışıcam inşallah 15e gerek yok her hafta 1 kilo versem sükredicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…