21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

gelelim benüm menüme

sabah
ballı sirkeli ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1/4 bazlama
3 tane zeytin
domates
2 bardak şekersiz çay

öğle
kahvaltıyı geç yaptığım için canım istemedi bikaç çubuk kraker 1 tane salatalık yedim

akşam
1 tane orta boy haşlanmış patates
yarım bazlama
yeşillikler
2 y.k yoğurt

ara
1 tane portakal

8 bardak su
1 bardak yeşil çay
1 bardak kayısı çayı
45 dakika leslie

kızlar bazlamayı çok seviyorum annem dün yapmıştı dün yedim bugünde yedim
ama yarın tam buğday ekmeğime dönüyorum inşallah

bugün topalmda 681 kalori almışım

Güzel.ben begendim

Benim menümde
Sabah
1 bardak süt
Öğlen
1 simit
1 bardak çay
Akşam
1 porsiyon çorba
1porsiyon domates soslu makarna
Yarım porsiyon kadayıf

Aldığım kalori 988 geçen sefer alman gereken kaloriyi yanlış yazmışım alman gereken günlük kalori 991
Aslında makarna yedigm için tatlı yememem gerekirdi burada hatam özellikle öğlen ile akşam arasına ara öğün koymamak öğlen 12.30da akşam 20.00de yedim arada 1 meyve yiyebilirdim belki o zaman tatlı isteği oluşmazdi

Eflatuntuncum en sağlıklı menü seninki sanırım herşeyden ama az yiyorsun en doğrusunu yapıyorsun

Hümeyra canım ya ben kalori değerini çok az buldum bu da zararlı biliyorsun aslında normal şartlarda bizlerin günde 1200 kalorinin altında olmaması gerekiyor seninki daha da az olmuş

Türkanım bebeğim sende şöyle bi hata var bana yedigin az ama kalorisi yedigine göre çok geldi bu kadar kaloriye daha doyurucu şeyler yenebilir gibi geliyor yine de başarılı:)

Bitki çayım ve 6 bardak suyumla günü kapatıyorum spor yok ama spora denk olacak kadar merdiven çıkıp indim ayrıca yürüdüğüm yolları saymiyorum

Kahvaltı az,öglen geçiştirmelik,akşama laf yok zaten,mühim olan belirlenmiş sınırı geçmemiş olmak değil öğünleri doğru degerlendirmektir.kahvaltıda kral gibi ye,ki metobolizman hakkından gelir.ama tam vucudun artık dinleneyim dediyi zamana bu kadar yüklenirsen sindiremezsin,direk depoya.!!!!!daha dikkatli olAlım lütfeeennn

Tutdum bu cümleyi bu kaloriye daha iyi şeyler yenebilir:)))

Bitki çayım ve 6 bardak suyumla günü kapatıyorum spor yok ama spora denk olacak kadar merdiven çıkıp indim ayrıca yürüdüğüm yolları saymiyorum

Gayet başarılı.ama biliyormusun aslında doğru beslenmeyi hayAt tarzı yapmalıyız.okudunmu alıntı yaptıklarımı.aslında belimizi doğrultacak birkaç lokma kafidir.diyetteyim dememeliyiz,saglıklı besleniyorum,sporla zayıflıyorum değil de saglıklı ve genç kalıyorum demeliyiz.mesela spor benim dermanım.aynı zamanda diyet.yoksa depresyona giriyorum yemin ederim.çok garip.ve güzel aslında

Evet zaten biz en büyük hatayi orada yapıyoruz tatlım yeme duzenimizi hayat tarzımız haline getiremiyoruz açlığı gidermek yerine tokluğu iliklerimize kadar hissetmek istiyoruz, midemizı dinlemeliyiz aslında gerçekten yemeğe ihtiyacı var mi varsa tam doygunlugu sağlamak yerine açlığı giderecek kadar yemek yemeliyiz

Evet canım yazdıklarını okudum yarın hep onları hatırlamaya calisarak yemeye çalışıcam zayıflamak için değil bedenimi dinç tutmak israfi da önlemek için az yemeye çalışıcam inşallah irademle olan savaşı ben kazanırım:)

Günaydın hanımlar iradeniz bol neşeniz yerinde olsun inşallah:)
hava soğuk olunca insan su içmek istemiyor malesef su ile başlayamadım

Kahvalti
1 bardak light
2dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 yemek kaşığı tulum peyniri

Merhaba.günaydın herkese
Kahvaltım::önce maydanoz kürü
Sonra sütte ince spagetti 1kase
1 yumurta
1dilim kaşar
4siyah zeytin

günaydın güzel hatunlar

sabah kahvaltım
1 tane lavaş
kk kadar peynir
3 zeytin
domates
şekersiz 1 bardak çay

kızlar bugün sabah 6da kalktım 6.30 gibi kahvaltımı yaptım
erken kalkmak gerçekten süper bir şey
öğünlerim düzenli oldu ve kendimi daha dinç hissediyorum

evet canım daha doyurucu şeyler yiyebilirdin
yada çok canın istediyse 1-2 kaşık yeseydin keşke
Ne bileyim yedim sonra baktım ki öyleymiş.
kızlar bugün sabah 6da kalktım 6.30 gibi kahvaltımı yaptım
erken kalkmak gerçekten süper bir şey
öğünlerim düzenli oldu ve kendimi daha dinç hissediyorum

Haklısın erken uyanmak gibisi yok.namaza kalk uyuma.insan kendini zinde hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…