ekmek çok az sabah ve öğle için canım
epeyde bi tatlı yemişin bugün
o çikolatayı hiç yemeseydin keşke
Güzel.ben begendimgelelim benüm menüme
sabah
ballı sirkeli ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1/4 bazlama
3 tane zeytin
domates
2 bardak şekersiz çay
öğle
kahvaltıyı geç yaptığım için canım istemedi bikaç çubuk kraker 1 tane salatalık yedim
akşam
1 tane orta boy haşlanmış patates
yarım bazlama
yeşillikler
2 y.k yoğurt
ara
1 tane portakal
8 bardak su
1 bardak yeşil çay
1 bardak kayısı çayı
45 dakika leslie
kızlar bazlamayı çok seviyorum annem dün yapmıştı dün yedim bugünde yedim
ama yarın tam buğday ekmeğime dönüyorum inşallah
bugün topalmda 681 kalori almışım
regl döneminde misin canımO krizle başesemiyorum kiiiiii
Kahvaltı az,öglen geçiştirmelik,akşama laf yok zaten,mühim olan belirlenmiş sınırı geçmemiş olmak değil öğünleri doğru degerlendirmektir.kahvaltıda kral gibi ye,ki metobolizman hakkından gelir.ama tam vucudun artık dinleneyim dediyi zamana bu kadar yüklenirsen sindiremezsin,direk depoya.!!!!!daha dikkatli olAlım lütfeeennnBenim menümde
Sabah
1 bardak süt
Öğlen
1 simit
1 bardak çay
Akşam
1 porsiyon çorba
1porsiyon domates soslu makarna
Yarım porsiyon kadayıf
Aldığım kalori 988 geçen sefer alman gereken kaloriyi yanlış yazmışım alman gereken günlük kalori 991
Aslında makarna yedigm için tatlı yememem gerekirdi burada hatam özellikle öğlen ile akşam arasına ara öğün koymamak öğlen 12.30da akşam 20.00de yedim arada 1 meyve yiyebilirdim belki o zaman tatlı isteği oluşmazdi
Eflatuntuncum en sağlıklı menü seninki sanırım herşeyden ama az yiyorsun en doğrusunu yapıyorsun
Hümeyra canım ya ben kalori değerini çok az buldum bu da zararlı biliyorsun aslında normal şartlarda bizlerin günde 1200 kalorinin altında olmaması gerekiyor seninki daha da az olmuş
Türkanım bebeğim sende şöyle bi hata var bana yedigin az ama kalorisi yedigine göre çok geldi bu kadar kaloriye daha doyurucu şeyler yenebilir gibi geliyor yine de başarılı:)
Bitki çayım ve 6 bardak suyumla günü kapatıyorum spor yok ama spora denk olacak kadar merdiven çıkıp indim ayrıca yürüdüğüm yolları saymiyorum
evet canım daha doyurucu şeyler yiyebilirdin6 yemek kaşığı pilav yedim362 kaloriiii(((bu kaloriye ne yenmez ki değilmi özlemciğim?:)
Ne bileyim yedim sonra baktım ki öyleymiş.evet canım daha doyurucu şeyler yiyebilirdin
yada çok canın istediyse 1-2 kaşık yeseydin keşke
kızlar bugün sabah 6da kalktım 6.30 gibi kahvaltımı yaptım
erken kalkmak gerçekten süper bir şey
öğünlerim düzenli oldu ve kendimi daha dinç hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?