21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Kızlar,sizce jillian hayat tarZı haline getirilebilicek bir spor olabilirmi,?aslında zamanı ideal.o kadar zaman karşılığında o kadar ter atmak.artı tüm vücudu çalıştırması.cardio.abs ve.shepsini barındırması.

Toplam aldığım kalori 1183.limitim 1277
Kahvaltı:önce maydanoz kürü
Sütlü ince spagetti 1 kase
1yumurta
4zeytin
Kaşar 1dilim

Öğle:6 kaşık pilav
El kadar yufka.azıcık peynirle

Ara:dondurma

Akşam:2köfte,2közlenmiş patlıcan,1pişmiş domates.1dilim ekmek

Spor:jillian level2/1 inanılllllmaz ter atdım.belimden streç filmi çıkartıyordum ki yere döküldü su aktından

Su;şimdilik 4bardak.aslında daha çok içerim ama yemeklerden 2saat sonrasına kadar bişey içmemeye dikkat ediyorum.hayatınız boyunca dilinize asla alkol sürmemiş bile olsanız yemekden sonra içilen sıvı ve yeyilen meyve alkilleşdiği için sizi seroz yapmaya yeter.üstelik mide sıvısını 12parmak bağırsağa kovduğu için oradaki emici hücreleri yakar.zamanla yıpranır+su midede yemek işlemi görür ve saatlerce midemizde kaldığı için şişkinlik ,ağırlık.ha bide mide napsın hazmetmek zorunda o da başlar daha güçlü madde ihtiva eder ve al sana reflü,ekşime. Nasıl ????

menümmm

sabah
1 tane lavaş
kk kadar peynir
3 tane zeytin
domates
şekersiz çay

ara
1 tane portakal

öğle
2 tane biber dolma
1 dilim t.b ekmeği
2 yemek kaşığı yoğurt
kıvırcık salata

ara
2 tane hanımeller bisküvi

akşam
2 kepçe naneli yoğurt çorbası
4 yemek kaşığı yoğurtlu bakla
1 dilim t.b ekmeği
kıvırcık salata

su şuana kadar 5 bardak içtim 8e tamamlarım inşallah
45 dakika leslie yapacağım
1 bardak yeşil çay

toplam aldığım kalori 1174

Çook güzel ve dengeli

canım öğlen olmamış
ama akşam gayet güzel
köftene ekmek koyma ve ızgarada pişmiş olsun daha iyi
jillian bana çok zor geliyor leslie bana daha kolay geliyor hemde terletiyorda
ben yemekten 2 saat sonra su içilmemesi gerektiğini biliyordum ama bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum bilgiler için teşekkürler daha dikkat etmeye çalışacağım

canım jillian çok kas yapıyor o yüzden benim pek yapasım gelmiyor
geçen yıldan bu yana epey kilo verdim spor olarak hep yürüyüş yaptım oldukçada faydasını gördüm

Temmuz ama tarihini bilmiyorum ama umarım ramazana denk gelmez
ayyyy temmuzdaysa yapamam ben o tarihlerde yeni evli olacağım benim ki asla izin vermez yapmama sağlık için olduğunu anlamaz kilo verecem diye yapıyorsun der izin vermez

Off bugün aldığım kalori çok 1147 aslında 1200ü geçmediği sürece rahatım ama daha rahat olmak için fazladan 156 kaloriyi yakıcam sporla

Öğlen
1kase çorba
1tavuk but fırında
1 bardak kola

Akşam
1porsiyon patlican musakka
Yarım porsiyon domates soslu makarna

Kolamıııııııııııııı,?ne diyim ben sana.en iyisi hiçbişey

canım belki 1200 kaloriyi geçmemesi sana yediklerini masum gösterdi ama bence hiçte değil
hiç diyete uygun bir menü olmamış
bence daha dikkatli olmalısın

günaydın güzel hatuncuklar
güzel bir gün olması dileğiyle hepinizi
kahvaltımı yaptım biraz spor yapsam mı diye düşünüyorum :44:

kahvaltıda aldığım kalori 188
oldukça güzel bir başlangıç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…