Çook güzel ve dengelimenümmm
sabah
1 tane lavaş
kk kadar peynir
3 tane zeytin
domates
şekersiz çay
ara
1 tane portakal
öğle
2 tane biber dolma
1 dilim t.b ekmeği
2 yemek kaşığı yoğurt
kıvırcık salata
ara
2 tane hanımeller bisküvi
akşam
2 kepçe naneli yoğurt çorbası
4 yemek kaşığı yoğurtlu bakla
1 dilim t.b ekmeği
kıvırcık salata
su şuana kadar 5 bardak içtim 8e tamamlarım inşallah
45 dakika leslie yapacağım
1 bardak yeşil çay
toplam aldığım kalori 1174
Toplam aldığım kalori 1183.limitim 1277
Kahvaltı:önce maydanoz kürü
Sütlü ince spagetti 1 kase
1yumurta
4zeytin
Kaşar 1dilim
Öğle:6 kaşık pilav
El kadar yufka.azıcık peynirle
Ara:dondurma
Akşam:2köfte,2közlenmiş patlıcan,1pişmiş domates.1dilim ekmek
Spor:jillian level2/1 inanılllllmaz ter atdım.belimden streç filmi çıkartıyordum ki yere döküldü su aktından
Su;şimdilik 4bardak.aslında daha çok içerim ama yemeklerden 2saat sonrasına kadar bişey içmemeye dikkat ediyorum.hayatınız boyunca dilinize asla alkol sürmemiş bile olsanız yemekden sonra içilen sıvı ve yeyilen meyve alkilleşdiği için sizi seroz yapmaya yeter.üstelik mide sıvısını 12parmak bağırsağa kovduğu için oradaki emici hücreleri yakar.zamanla yıpranır+su midede yemek işlemi görür ve saatlerce midemizde kaldığı için şişkinlik ,ağırlık.ha bide mide napsın hazmetmek zorunda o da başlar daha güçlü madde ihtiva eder ve al sana reflü,ekşime. Nasıl ????
teşekkürler kuzucumÇook güzel ve dengeli
canım jillian çok kas yapıyor o yüzden benim pek yapasım gelmiyorKızlar,sizce jillian hayat tarZı haline getirilebilicek bir spor olabilirmi,?aslında zamanı ideal.o kadar zaman karşılığında o kadar ter atmak.artı tüm vücudu çalıştırması.cardio.abs ve.shepsini barındırması.
bu sene kiraz detoksunu bende yapmak istiyorum geçen yıl zamanını kaçırmıştımAh bir kirazmevsimi gelse de detoks yapsam,geçen sene2.1 kılo gitmişdi
bu sene kiraz detoksunu bende yapmak istiyorum geçen yıl zamanını kaçırmıştım
bu yıl hangi tarihlerde olacak canım?
ayyyy temmuzdaysa yapamam ben o tarihlerde yeni evli olacağım benim ki asla izin vermez yapmamaTemmuz ama tarihini bilmiyorum ama umarım ramazana denk gelmez
ayyyy temmuzdaysa yapamam ben o tarihlerde yeni evli olacağım benim ki asla izin vermez yapmamasağlık için olduğunu anlamaz kilo verecem diye yapıyorsun der izin vermez
Kolamıııııııııııııı,?ne diyim ben sana.en iyisi hiçbişeyOff bugün aldığım kalori çok 1147 aslında 1200ü geçmediği sürece rahatım ama daha rahat olmak için fazladan 156 kaloriyi yakıcam sporla
Öğlen
1kase çorba
1tavuk but fırında
1 bardak kola
Akşam
1porsiyon patlican musakka
Yarım porsiyon domates soslu makarna
canım belki 1200 kaloriyi geçmemesi sana yediklerini masum gösterdi ama bence hiçte değilOff bugün aldığım kalori çok 1147 aslında 1200ü geçmediği sürece rahatım ama daha rahat olmak için fazladan 156 kaloriyi yakıcam sporla
Öğlen
1kase çorba
1tavuk but fırında
1 bardak kola
Akşam
1porsiyon patlican musakka
Yarım porsiyon domates soslu makarna
22 haziran inşallah canımDüğünün tarihi ne zaman?ilk bir haftası olmalı detoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?