21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

günaydın kızlar...maşallah bizim topik canlanmış....ben dünkü menümü yazayım.

sabah
1dilim kaşar
1 h yumurta
2 dilim tb ekmeği

ara
3 kaşık sakızlı muhallebi

öğle
2 kabak 1 biber dolması
yeşillik

ara
3 tanecik susamlı bisküvi

akşam
yarım lahmacun
1 kase yoğurtlu çorba

ara
3-4 kuru üzüm
yarım portakal

2lt su içtim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım

Bugun aldığım kalori 979 ,gidense 982 yaaani supeeeeeerrrr.MAŞAALLAH.

Menüm

Kahvaltı;maydanoz kürü
1yufka küçük el kadar katlanmış
Kk kadar peynir
1/4 domates,1/4 salatalık
2dilim kaşar
1 zeytin

Öğle:ıspanak graten/ yarım porsiyon
2kepçe yoğurt çorbası
1dilim ekmek

Akşam:
1 köfte
1 yufka.bol yeşillik

Spor:jillian.ve ev işi yemek.sabahdan beri şimdi oturdum
Su:8bardak

canım sen ne ettin nasıl yaktın bunca kaloriyi

menüm

sabah
1 dilim t.b ekmeği
1.5 domates
2 tane yeşil biber
1 kk kadar peynir
2 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara
portakal

öğle
1 tane biber dolma
1 kepçe yoğurtlu çorba
1 dilim t.b ekmeği
2 kaşık yoğurt

ara
dondurma

akşam
5 y.k yumurtasız menemen
2 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
1 tane hanımeller bisküvi

suyum 8 bardak olmak üzere
toplamda aldığım kalori 881

bugünkü menüm

sabah
1 h yumurta
1 dlim peynir
5 yeşil zeytin
salatalık
1 çay kaşığı bal
az şekerli çay

ara
1 türk kahvesi
1 sütlü kahve

öğle
5-6 kaşık kıymalı bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
2 tane bulgur patlağı(1 tanesi 6 gr ve 22 kcal)

akşam
1 tabak susuz patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmek
ayran

ara
çay

ben bugün açım kızlar hiç doymadım
çok yoruldum çünkü
yarın misafirim var yürüyüşe çıkamadım ama çok iş yaptım

Fittingo.comdan

canım aynı öğünde yumurta ve peyniri birlikte tüketme ikisinden birini tercih et
umarım kahveleri şekersiz içiyorsundur
öğlen daha doyurucu bir şeyler yiyebilirdin
bir de öğünlerine salata ekle daha doyurucu olur

Bugün moralim iyice düştü berbat öğünlerle 1294 kalori aldım sabah tartıldim kilo aldığımi görünce yedim de yedim
Sabah 6.30 da yarım yağlı süt
Kilo aldığımi görünce 8de 1 simit
Öğlen
Yarım porsiyon çorba
Dürüm döner

Akşam
1.5 porsiyon musakka
2 dilim ekmek
2dilim salam
ve su anda felaket vicdan azabi duyuyorum sinirle yedim yedim sonra o doygunluk hissiyle geçen sene de kolay olmadığı ama sabirla 7 kiloyu nasıl verdiğimi hatırladım biricik dostum leslie ile bulusmanin vakti geldi

Sevgili arkadaşlarım menüleriniz çok iyi ve örnek alınasi sizlerin bu öğünlerini gördükçe gerçekten utandım kendim için dua ediyorum allahim bana da biraz irade ver eflatuncum diğerlerine göre seninki daha kabarık ama sen baştan beri yani 2 haftadır benzer öğünlerle kilo verdin demekki bünyne uygun bi beslenme şekli:)

evet canlar kaderime küsüp oturmadım tabiki hemen kalktım lesli ile 30dk yürüdüm sonrasında zayıflama kemerini göbek kalça ve mide kısmı olmak üzere 10ar dakika kullandım günlük sınırımı hayli aşmıştım yaptığım sporla bir kısmını yaktım 70 kalorisi kaldı umarım o da kemerle gitmiştir. yarına iradeli ve daha da inançlı uyumak üzere

canım bozma moralini iniş çıkışlar olur elbet yılmak yok hemen
bende 2-3 gündür leslie yapıyorum da canım gerçekten faydası oluyordur değil mi?
hem kolay hem de ter attırıyor yani

canım bozma moralini iniş çıkışlar olur elbet yılmak yok hemen
bende 2-3 gündür leslie yapıyorum da canım gerçekten faydası oluyordur değil mi?
hem kolay hem de ter attırıyor yani
bence kesinlikle çok faydalı ham olunca ilk baya yordu ama iyi de ter attım, geçen yıl özellikle mide kısmını çok inceltmişti biberiye yağı sürüp streçle sarıyodum çok faydalı ondan yana şüphem yok:)

hümeyra sen geçen yıl kaymakamlıkta mı çalışıyordun belediyede mi onu unutmuşum:)

Yani.menu diyet menüsünden çok uzak.yapdoğına inanamıyorum.bak ben 18 gündür diyetteyim.66.5le başlamışdım.şimdi 67.4üm.hiç takarmıyım asssla.saglıklı besleniyorum,spor yapıyorum,gün geçtikce inceldiğimi fark ediyorum.ayağımda hiç selülit yok.çok sıkılaşdoı MAŞALLAH.kilo vermeye geçmek öyle kolay değl ,ilk defa 2kilo verdin,niye çünki ödem atın.daha bekle.izin ver 1ayı tamamlayasın.sonra sı çorap söküğü gibi gelir.bendefalarca yaptım hep öyle oldu,inan bana.meselageçen yıl topik açana kadar 1ay yaptım diyet spor.sadece1kilo gitmişti.sonrasını biliyorsunzaten.sanırlı ol.yemek seni mutlunı etti.hayır,mutsuzluğunu 2kat artırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…