evet canım kaymakamlıkta sosyal yardımlaşma vakfında maddi yardım, dul, özürlü yaşlı maaşı yapıyoruz. Ben de bi hafta tespite gidiyorum bi hafta dairede kalıp zorunlu genel sağlık sigortası girişi yapıyorum dışarıda olmak çok zor hitap ettiğin kesim hijyen açısından alışkın olmadığımız ortamlar gün içinde su bile içemiyorum lavabo ihtiyacı oluşmasın diye yemeyi dışarıda yiyorsun sevdiğin yemek olmuyo mecbur katı şeyler yiyorum, şoför olduğu için yoğurtla falan geçiştirme olmuyo mecbur yiyorum falan yeme açısından çok zoroluyogeçen yıl belediyedeydim canım
ama ben çok zorlandım özellikle ramazan ayında evlere tespite gitmek mahvetti beni
oruçlu oruçlu her türlü insanın evine girip çıkmak çok zor oldu
ben inşallah 2014 kpss ile daha rahat bi yere kapak atmak istiyorum ama hayırlısı artık :)
sen şimdi kaymakamlıkta mı çalışıyorsun canım?
evet kızlar gelelim bana
burda başlangıcım 56.8
geçen hafta 55.8
bu hafta 55.5
giden 300gr
giden kilo çok az geldi ama oldukça dikkat ediyorum sporda yapıyorum
hayırlısı artık nasıl olsa 54e az kaldı :)
bence güzel canım da akşamdaki bademe gerek yoktu bence biraz daha ilerleyen saatlerde acıkırsan yeseydin keşke tatlımAldığım kalori 781,harcadığım 613
Kahvaltı:maydanoz kürü
Yarım bardak sütle nesfit
Öğle;yarım elma
1d.ekmek
1kase yoğurt
Ara:10 badem,3kuru incir
Akşam:1 porsiyon taze fasulye
Yarım yufka
10 badem
Spor:jıllıan
Su.3bardak.+5yaparım İNŞAALLAH
canım bence gayet iyi hepsi tam ayarında olmuş:)kızlar bugün çok yorgunummm
sabah 11 den beri sokaklardayım o yüzden bugünlük menümü yazıp hemen kaçacağım
sabah
çift sarılı haşlanmış yumurta
2 tane zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
öğle
etsiz çiğköfte dürüm
ayran
akşam
salata
turşu
1 porsiyon fasulye kavurma
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
leslie yapamayacağım bugün ama epey yol yürüdüm eminim oldukça kalori yakmışımdır
TÜRKANNNNN.... vazgeçmek yyok sil aklında ki olumsuz ve yersiz düşünceleri
menünü beğenmedim bilmiş ol
sabah sağlam kahvaltı yapmalısın bence
öğlende olmamış elmayla falan olmaz
her şeyden yiyeceksiz fakat az az
bırak sağlıksız diyetleri canım
sen benden daha iyi bilirsin doktorsun sağlıksız tek besinle beslenmek
sen bilirsin canım kendini nasıl rahat hissedersen öyle olsunKesinlıikle.zaten kısa zaman için esti,geçti.niye öyle oldum,söyliyim.bastan beri söylemiştim.azar azar veririm,hiç stres yapmam falan.zaten stres beni yorar.kk e gelince zamanla birden grup ruhuna kaptırdım sanki.birden kendimi,kürlerse,diyet yöntemlerinde buldum.halbuki maksadım saglıklı,yani spor yaparak günlük yarım saat ve de 3öğun sağlıklı beslenerek bunu yasam tarzı yapmak.ama topladım kendimi.ben kilo bildirimi yapmasam olurum.güzel kilo versem kendim söylerim.o da yük bindiriyor sanki
evet canım kaymakamlıkta sosyal yardımlaşma vakfında maddi yardım, dul, özürlü yaşlı maaşı yapıyoruz. Ben de bi hafta tespite gidiyorum bi hafta dairede kalıp zorunlu genel sağlık sigortası girişi yapıyorum dışarıda olmak çok zor hitap ettiğin kesim hijyen açısından alışkın olmadığımız ortamlar gün içinde su bile içemiyorum lavabo ihtiyacı oluşmasın diye yemeyi dışarıda yiyorsun sevdiğin yemek olmuyo mecbur katı şeyler yiyorum, şoför olduğu için yoğurtla falan geçiştirme olmuyo mecbur yiyorum falan yeme açısından çok zoroluyo
allah bize de o rakamları görmeyi nasip etsin inşallah
bence güzel canım da akşamdaki bademe gerek yoktu bence biraz daha ilerleyen saatlerde acıkırsan yeseydin keşke tatlım
canım bence gayet iyi hepsi tam ayarında olmuş:)
türkanım hayatım yok vazgeçmek yok geçen yılı düşün nasıl verdin nasıl verdik hatırla zaman zaman bozduk zaman zaman detoks yaptık nihayetinde başarılı olduk yine olacağız sen bana bırakma derken böyle yaparsan kötü örnek olursun:)
türkanım hayatım yok vazgeçmek yok geçen yılı düşün nasıl verdin nasıl verdik hatırla zaman zaman bozduk zaman zaman detoks yaptık nihayetinde başarılı olduk yine olacağız sen bana bırakma derken böyle yaparsan kötü örnek olursun:)
Sebze,meyve yok lakin güzel.peki haftalık limit kaç koydun fittingodan?bügünkü menüm
sabah 2/3 light süt içine 1 şeker kaşığı bal
öğlen
1 porsiyon kıymalı pide
1 bardak ayran
akşam
yarım pors. tarhana çorbası
5 kaşık etsiz/kıymasız bezelye yemeği
aldığım kalori 961 almam gereken 991di birazdan 30dk leslie yapıcam sonra da bir porsiyon çilek yicem böylelikle günlük almam gereken kaloriyi geçmemiş olucam:)
haydi o zaman kalk bakalım spora hareketli bi de müzik koy:)Ne güzeldi yaa geçen yıl degilmi,tadı damağımda hala.yok vazgeçmek demek yemek yemek,spor yapmamak ,200 kilo olmak ve benim için depresyona geri dönüş demek.neyseki sebebi tespit ettim ve uzak ettim.ELHAMDÜLİLLAH
haftalık 1 kilo dedim inşallah bundan sonra öyle olur haftaya içerideyim öğlenleri 1 gün yoğurt 1 gün normal yemek yicem bakalım inşallah haftaya kesin 1 kilo vermiş olmam gerekiyo çünkü sporu da bırakmıcam allahın izni ileSebze,meyve yok lakin güzel.peki haftalık limit kaç koydun fittingodan?
haydi o zaman kalk bakalım spora hareketli bi de müzik koy:)
haftalık 1 kilo dedim inşallah bundan sonra öyle olur haftaya içerideyim öğlenleri 1 gün yoğurt 1 gün normal yemek yicem bakalım inşallah haftaya kesin 1 kilo vermiş olmam gerekiyo çünkü sporu da bırakmıcam allahın izni ile
canım seninki yine iyiymiş en azından bir hafta içeride bir hafta dışarıda biz her gün çıkıyorduk öğlen 12-2 arasında dönüyorduk öğleden sonra onları raporu kararı onlarla uğraşıyorduk. Çok çok zor oluyor gittiğim çoğu evde hijyen sıfır zaten yanımda şöfor olmasa o evlere girmeye bile korkarım yani. Özellikle ramazan ayında çok zor oldu hep midem bulandı. Hayırlısıyla şöyle rahat bi yerlere kapak atıverseydim iyi olacaktı amaevet canım kaymakamlıkta sosyal yardımlaşma vakfında maddi yardım, dul, özürlü yaşlı maaşı yapıyoruz. Ben de bi hafta tespite gidiyorum bi hafta dairede kalıp zorunlu genel sağlık sigortası girişi yapıyorum dışarıda olmak çok zor hitap ettiğin kesim hijyen açısından alışkın olmadığımız ortamlar gün içinde su bile içemiyorum lavabo ihtiyacı oluşmasın diye yemeyi dışarıda yiyorsun sevdiğin yemek olmuyo mecbur katı şeyler yiyorum, şoför olduğu için yoğurtla falan geçiştirme olmuyo mecbur yiyorum falan yeme açısından çok zoroluyo
allah bize de o rakamları görmeyi nasip etsin inşallah
bence güzel canım da akşamdaki bademe gerek yoktu bence biraz daha ilerleyen saatlerde acıkırsan yeseydin keşke tatlım
canım bence gayet iyi hepsi tam ayarında olmuş:)
evet canım kaptırma kedini lütfen bizim düsturumuz her şeyden ama az az yiyerek zayıflamak tamam :)Kesinlıikle.zaten kısa zaman için esti,geçti.niye öyle oldum,söyliyim.bastan beri söylemiştim.azar azar veririm,hiç stres yapmam falan.zaten stres beni yorar.kk e gelince zamanla birden grup ruhuna kaptırdım sanki.birden kendimi,kürlerse,diyet yöntemlerinde buldum.halbuki maksadım saglıklı,yani spor yaparak günlük yarım saat ve de 3öğun sağlıklı beslenerek bunu yasam tarzı yapmak.ama topladım kendimi.ben kilo bildirimi yapmasam olurum.güzel kilo versem kendim söylerim.o da yük bindiriyor sanki
ramazana ermem herhalde sosyal hizmetlere ya da hastaneye geçmeyi düşünüyorum haziran alımlarında nasip olursa:) biz 9da daireden çıkıp akşam 4:30-5:00 gibi dönüyoruz ve malesef şoför de girmiyo tek başıma girmek zorunda kalıyorum hapisten çıkanlar uyuşturucu/tecavüzden, şizofrenler allaha emanetim resmencanım seninki yine iyiymiş en azından bir hafta içeride bir hafta dışarıda biz her gün çıkıyorduk öğlen 12-2 arasında dönüyorduk öğleden sonra onları raporu kararı onlarla uğraşıyorduk. Çok çok zor oluyor gittiğim çoğu evde hijyen sıfır zaten yanımda şöfor olmasa o evlere girmeye bile korkarım yani. Özellikle ramazan ayında çok zor oldu hep midem bulandı. Hayırlısıyla şöyle rahat bi yerlere kapak atıverseydim iyi olacaktı ama
ramazana ermem herhalde sosyal hizmetlere ya da hastaneye geçmeyi düşünüyorum haziran alımlarında nasip olursa:) biz 9da daireden çıkıp akşam 4:30-5:00 gibi dönüyoruz ve malesef şoför de girmiyo tek başıma girmek zorunda kalıyorum hapisten çıkanlar uyuşturucu/tecavüzden, şizofrenler allaha emanetim resmenyine de buna da şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?