21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Arada 50gr beyaz leblebi yedim
Akşam da
Kazıyak dediğimiz bir yeşil sebze yemeği yedim 2 tabak
3 kasık yoğurt
Kaloriyi ıspanak olarak hesapladım ne olur ne olmaz diye 3 porsiyondan hesapladım aldığım kalori 1170 kalori yaktığını ise şimdilik 107 ama leslie de yapicam şu an +72 kalori fazladan almışım leslie ile onu eksiye çeviririm

Günaydınlar güzel günler sizlerle olur hep inşallah:)
Sabah
1 bardak light süt içine 1 şeker kaşığı bal

Günaydın güzelleeeerrr. ben sporumu değiştirsemmi.jillian çok iyi ama 1gün arayla yapıyorum,il güç misafirlik falan sebeplerden

Son düzenleme:
Günaydın güzelleeeerrr. ben sporumu değiştirsemmi.jillian çok iyi ama 1gün arayla yapıyorum,il güç misafirlik falan sebeplerden

Günaydın tatlımmm nasılsınnn?

Bu sabah bende diyete başladım ve yanında platese
Ebru şallının plastes setini aldın onları dvdye takıp karşısında yapıyıyorum
Evlendikten sonra verdiğim kiloların yarısını aldım ne yazıkki

Merhaba guzelimmm,nasilsin?sen verirsin hiic merak etme.cok azimlisin cunki.gunluk ne kadar Pilates yapicaksin

Merhaba guzelimmm,nasilsin?sen verirsin hiic merak etme.cok azimlisin cunki.gunluk ne kadar Pilates yapicaksin
iyiyim canmm
sen nasılsın??
Her gören eski kilona geri dön çok kilo almıssın diyor (
İnşallah canım vericem geri
Yaz da geldi yazlığada giidyoruz günde 1 sa yüzerim diye planlıyorum
Günlük yaklaşık 1 sa 15 dk kadar yapıyorum
şimdilik çok iyi gidiyor

Masatakvimi,bana sorarsan pilatesi kilonu koruma aşamasına bırak.öncesinde bıkarsın.

Ebru Şallının 3 Dvd sini aldım
21 Günde yağlarınızdan kurtulun
Karın savar
Selülit savar

İlk önce 21 gün yağlardan kurtulun dvdsini yapıcam
sonra 21 gün karın dvd
sonrada selülitler için
ve bu sırada haziran da yazlığa geçicez orda günde 1 sa yüzmeyi planlıyorum
yanında da yediklerime dikkat edebilirsem kurtulcam inş bu kilolardan

MASAALLAH pilanini cok guzel yapmissin.ben de Almak isterim dvdlerden kisda yapmak isterim

selamlar kızlarrrr
masatakvimi hoşgeldin canım
ben bi kaç gündür diyete konsantre olamıyorum ne yapacağımı da bilemez oldum
canım yemek istemiyor abur cubura bi yönelme var ki sormayın

Kızlar jillianı durdurdum.15 dk e.saraç,30 dk kosu bandı yaptım,geçen yıl jillianmı yapmıştım sanki.kilomu da artmış görünce daha kötü oluyorum

Ben neden kilo veremiyorum yaa.gecen yıl 26 Nisan basladım diyete.14 mayısakadar 3 kilo zayıflamıştım bile.3hafta oldu tık yooook

Bir göz attım maziye de ne güzell kilolar vermişiz,sohbet etmişiz.her kes kurallara uymuş,güzel güzel listelerle her kes hedefine ulaşmış.kendimde aynı gücü bulamıyorum maalesef.nedense çok çabuk bıkıyorum herşeyden.hakikaten harikaymışızz ya

Son düzenleme:
Canım türkanim tabiki yemekler cazip geliyor tabi ki veremıcez gibi hissediyoruz ama sabırlı olmalıyız o zaman da bi anda vermedik ki zamanla istediğimiz olacak herşey

Masa takvimi hoş geldin yavaş yavaş eskilerin toplanması ne güzel

öğlen
2 kepçe çorba
Az beşamel soslu sebze yemeği
Yağsız salata

Arada
1 elma

Akşam
çorba
Sebze yemeği

ben bugün hepten cozuttum
şimdi kalori hesabımı yaptım kendimi aşmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…