21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

kızlar bana bi haller oldu..birileri bana dur desin...kendime hakim olamıyorum:18:buzdolabında 1 tabak dolusu kadayıf var...börekler pastalar....dün misafirim vardı....dün kaçamak yapmadım....ama bu sabah kahvaltıda 1 dilim mozaik pasta indirdim mideye...
2 saat aralıksız duvar sildim ondan sonra olanlar oldu...açlıktan ellerim titredi..6 tane çiğköfte yedim...ve tatlı yememek için zor tutuyorum kendimi...hele evde olunca dayanılmaz oluyor...napıcam ben yaaa...pes etmekten korkuyorum...
başkalarına akıl vermek kolay şimdi nasıl tutucam kendimi

Böyle dönemsel inişler çıkışlar normal azar azar ye bence canın çok istiyorsa bir çatak al ve vicdan azabi çekme karşılığında mekik çek spor yap, eğer yememek için direnirsen yaptığın beslenme işkenceye dönüşür bu kez iradene yenilir pes edersin

Bugün 154 kalori geçmiş olsam da rahatım çünkü kaçamaksiz bi gündü bence

Öğlen
1kase çorba
1 tane karnıyarık
1 ayran

Akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı bezelye etsiz
Yarım yk yoğurt biber kızartması

Birazdan cekecegim mekikle +154 kaloriyi tolere edebilirim bence:)

Bugün bi arkadasimla iddiaya girdik 10kilo verip veremeyeceğim konusunda veremeyeceğimi söyledi ben de sinirlendim hırslandırdı da bu beni ama galiba beni daha da tetiklemesi için şok diyete ihtiyacım var bu hafta işte dairedeyim acaba 5gün 5kilo diyetini mi yapsam tabi ki 5 kilo verilemeyeceğini biliyorum ama 1.5-2 bile gitse beni mutlu eder 69lu rakamlari gormeyi istiyorum artk

Belli ki bunca zaman bosuna konusmusuz.

kızlar bende adet düzensizliği var...bu yüzden soğan kürüne başladım...kaynatıp suyunu içiyorum..
zayıflamaya da faydası oluyormuş..perşembe günü belli olur artık...

dünkü menümü yazmamıştım

sabah
1 dilim peynir
1 h yumurta
1 dilim ekmek
1dilim mozaik pasta

ara
2-3 çatal kadayıf
türk kahvesi

öğle
6 tane çiğköfte
marul

ara
2 ısırık börek çay

akşam
3-4 kaşık yoğurtlu pırasa
bol salata

su fazla içemedim saymadım daha doğrusu..2 saat aralıksız duvar sildim..45 dak tempolu yürüyüş yaptım
akşam öğününde menümü dengelediğimi düşünüyorum..

Merhaba .burasi cok sessiz.neden acaba.bu gun nedense spor yapmaya üşeniyorum.daha level 2/3ü bitirdim,dünden önceki gün.dün spor yapamadım,bi gün ara verince işte tembellik oluşuyor.maydanoz kürümde de13 bitti.bir tarafdan sivilcelenme yapıyor.normali de buymuş,bir tarafdan limona alerjim var.ellerimin dışı.agzımın kenarları çok kötü, kupkuru.bazen kanıyor.alerji kötü.ayvaya,karpuza,cevize,limona,portakala mandalunaya alerjim var.

Son düzenleme:
kızlar bugün bende diyet miyet kalmadı
bugün sabahtan akşama kadar eşyalar için gezdik sonunda evimizin eşyalarını aldık
halı, davetiye, beyaz eşya derken ayaklarım şişti zonkluyor resmen ama ancak mobilyalara karar verebildik eee haliyle bugün diyete dikkat edemedim
yarından itibaren dikkat edeceğim elbetteki
o yüzden bugün buraya da uğrayamadım
mayısın 2. haftasından sonra çok istikrarlı topiğe uğrayamayabilirim
tüm bunların üstüne birde reglim yakın ve aşırı tatlı isteğim mevcut

hayırlı olsun canım....hepsini mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan inşallah...bunlar çok tatlı yorulmalar....hareketsiz bir günde yediklerinle öyle bir günde yediklerin aynı olamaz tabi...
aşırıya kaçmadıysan sorun yok vücudun yakmıştır onları

Gule gule kullan aldiklarini cnm.eveet seni de gelin gocuruyoruz desene.
Benim yine topik hevesim kacti yaaa

Ozlem,belki unutdun ama isvec yaptigin zamanlarda kilon zaten 60lardaydi Ve 62.5a kadar dusmustun.ya sonra goruyorsun ki fazlasiyla Geri almissin.ama sen yine devam ediyorsundegilmi.ister milyon kadin yapsin.biraz bilincli ol lutfen,bir arastir.hatta diyetlerdeki ara ogun hikaye.oyle olmasaydi PEYGAMBERIMIZ(sav)sifa hazimdadir Ve de Acmamis yemeye oyurma doymamis kalk demezdi.bunlar bizi YARADANIN istekleri.bizi ondan daha iyi Kim bilebilir.birak her kes kafadan bisey uydursun.sen dogru olani yap.gunde 3 ogun yemek ye,arada asla agzina bisey surme Ve de Bol su ic.en az yarim en fazla 1 saat spor yap.temiz Havada yuruyus yap.yap da yap.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım
inşallah yakmıştır kilo almaktan çok korkar oldum artık

Gule gule kullan aldiklarini cnm.eveet seni de gelin gocuruyoruz desene.
Benim yine topik hevesim kacti yaaa
sağol balım benim
inşallah kuzum vallahi yıllardır bu anı bekliyoruz Allah pişmanlık vermesin
neden topik havam kaçtı dedin kuzum?
ben buralara uğramadım mı kendimi kontrol edemiyorum
sende gitme sakın
türkanım tebrik ederim seni
çok doğru yazdıkların
şok diyetler çözüm olsaydı özlem tekrardan 70leri görmezdi
bence de önemli olan yavaş yavaş vermek
ben geçen yıl bi ayran detoksu yapmıştım ondan sonra tövbe ettim o tarz diyetlere
en iyisi yavaş yavaş vermek
hem daha sağlıklı hem de vucutta deforme olmuyor
bana çoğu kişi zayıflamışın ama hiç yüzün çökmemiş diyor çünkü yavaş yavaş ve yürüyüş yaparak verdim

Haklısınız aslında ya tamam bi an yapamam gibi gelmişti az zaman kaldı diye ama tam 10 hafta var yani imkansız değil o zaman ayça kaya yapılabilir zaten sağlıklı di mi türkanm:)

Hevesin falan kaçmasın türkan yaa hafta sonu oluyor böyle dün sabah 8de çıktım akşama kadar dışarıdaydim sabah kahvaltim ve akşam gayet sağlıklıydi ama öğlen kokoreç yedim hem de yarım ekmek ama en az 4 saat yürüdüm bu sabah sanki ibre hafiften gerideydi o yüzden çok mutsuz değilim

Bu sabah 1yumurta
2 dilim ekmek
1kk tulum peyniri
2 bardak çay

Canım maydanozun faydasını gördün mü ben de yarın onu mu yapsam diyorum da kararsızım en azından onu yapayim

Eflatun aynı sorun bende de var ama soğana cesaret edemiyorum belki zarari da olur diye

Hümeyracim allah bi yastıkta kocatsin inşallah

Canım maydanozun faydasını gördün mü ben de yarın onu mu yapsam diyorum da kararsızım en azından onu yapayim

Daha kilo vermedim ama söylendiği gibi sivilcelenme yaptı.yani etki ediyor,yağı dışarı atıyor.makaadım karaciğerimi temizlemek

Canım ben orayı telefondan rahat kullanamıyorum kknın programı var ya rahat oluyor
Tamam oradan da devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…