Bugün bi arkadasimla iddiaya girdik 10kilo verip veremeyeceğim konusunda veremeyeceğimi söyledi ben de sinirlendim hırslandırdı da bu beni ama galiba beni daha da tetiklemesi için şok diyete ihtiyacım var bu hafta işte dairedeyim acaba 5gün 5kilo diyetini mi yapsam tabi ki 5 kilo verilemeyeceğini biliyorum ama 1.5-2 bile gitse beni mutlu eder 69lu rakamlari gormeyi istiyorum artk
kızlar bugün bende diyet miyet kalmadı
bugün sabahtan akşama kadar eşyalar için gezdik sonunda evimizin eşyalarını aldık
halı, davetiye, beyaz eşya derken ayaklarım şişti zonkluyor resmen ama ancak mobilyalara karar verebildik eee haliyle bugün diyete dikkat edemedim
yarından itibaren dikkat edeceğim elbetteki
o yüzden bugün buraya da uğrayamadım
mayısın 2. haftasından sonra çok istikrarlı topiğe uğrayamayabilirim
tüm bunların üstüne birde reglim yakın ve aşırı tatlı isteğim mevcut
kızlar bugün bende diyet miyet kalmadı
bugün sabahtan akşama kadar eşyalar için gezdik sonunda evimizin eşyalarını aldık
halı, davetiye, beyaz eşya derken ayaklarım şişti zonkluyor resmen ama ancak mobilyalara karar verebildik eee haliyle bugün diyete dikkat edemedim
yarından itibaren dikkat edeceğim elbetteki
o yüzden bugün buraya da uğrayamadım
mayısın 2. haftasından sonra çok istikrarlı topiğe uğrayamayabilirim
tüm bunların üstüne birde reglim yakın ve aşırı tatlı isteğim mevcut
çok teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım....hepsini mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan inşallah...bunlar çok tatlı yorulmalar....hareketsiz bir günde yediklerinle öyle bir günde yediklerin aynı olamaz tabi...
aşırıya kaçmadıysan sorun yok vücudun yakmıştır onları
sağol balım benimGule gule kullan aldiklarini cnm.eveet seni de gelin gocuruyoruz desene.
Benim yine topik hevesim kacti yaaa
Ozlem,belki unutdun ama isvec yaptigin zamanlarda kilon zaten 60lardaydi Ve 62.5a kadar dusmustun.ya sonra goruyorsun ki fazlasiyla Geri almissin.ama sen yine devam ediyorsundegilmi.ister milyon kadin yapsin.biraz bilincli ol lutfen,bir arastir.hatta diyetlerdeki ara ogun hikaye.oyle olmasaydi PEYGAMBERIMIZ(sav)sifa hazimdadir Ve de Acmamis yemeye oyurma doymamis kalk demezdi.bunlar bizi YARADANIN istekleri.bizi ondan daha iyi Kim bilebilir.birak her kes kafadan bisey uydursun.sen dogru olani yap.gunde 3 ogun yemek ye,arada asla agzina bisey surme Ve de Bol su ic.en az yarim en fazla 1 saat spor yap.temiz Havada yuruyus yap.yap da yap.
Canım maydanozun faydasını gördün mü ben de yarın onu mu yapsam diyorum da kararsızım en azından onu yapayim
Daha kilo vermedim ama söylendiği gibi sivilcelenme yaptı.yani etki ediyor,yağı dışarı atıyor.makaadım karaciğerimi temizlemekHaklısınız aslında ya tamam bi an yapamam gibi gelmişti az zaman kaldı diye ama tam 10 hafta var yani imkansız değil o zaman ayça kaya yapılabilir zaten sağlıklı di mi türkanm:)
Hevesin falan kaçmasın türkan yaa hafta sonu oluyor böyle dün sabah 8de çıktım akşama kadar dışarıdaydim sabah kahvaltim ve akşam gayet sağlıklıydi ama öğlen kokoreç yedim hem de yarım ekmek ama en az 4 saat yürüdüm bu sabah sanki ibre hafiften gerideydi o yüzden çok mutsuz değilim
Bu sabah 1yumurta
2 dilim ekmek
1kk tulum peyniri
2 bardak çay
Canım ben orayı telefondan rahat kullanamıyorum kknın programı var ya rahat oluyor
Tamam oradan da devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?