21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Bugünki menü
Öğlen
Yarım kase tavuk çorbası
1 kepçe etsiz bezelye yemeği
Salata

Ara
1 bardak ayran
Yarım paket altınbaşak

Akşam
1.5 porsiyon sebzeli mercimek çorbası

Aldığım toplam kalori 1088di galiba belki bi miktar çilek yiyebilirim mümkün olduğunca 1200ü geçmemeye çalışıyorum

Отьлична!!!harikasin cnm.beb jliilan yaptim ya hem ondan hem de 1aydan once kolay kilo verilmiyor.her gun 100 q eksik cikiyorum aslinda

Aslında haftada 700 gr çok kötü değil ayda yaklaşık 3 kilo yapar 3 ayda 9 kilo:)

Günaydınlar şunu farkediyorum kilo verdikçe insan verdiğimi alırım korkusu ile yemek yiyemiyo iştahım yok resmen

Sabah kahvaltısı
1 muz

Bugünlerde böyle kabuğumuza çekildik nedense neyse ben kendime olan görevimi yerine getireyim

Öğlen
1 kase çorba
1 kepçe türlü
1 pors yağsız salata

Akşam
1 kase çorba
1.5 porsiyon makarna

Ara
Çilek

Makarnanın fazla olmasının sebebi gevşekligim aslında, bu sabah tartılayim dedim 69.9u gördüm dunden bugüne bi anda nasıl 1 kilo gitti anlamadim ama onun gazıyla yedim makarnayı

Mrb.nadılsınız millet?esim yurtdışına gitdi ben de dünya turuna çıktım da:)(annemler,dayımlar,teyzemler,kızkardeşim)bir bir geziyorum.dün diyet falan bırakmadılar bende zorla.

Yok tatlım, sadece sen değil sen ve eflatun ne var ne yok nasıl gidiyor

Yahu kızım ben geldiğimde siz olmuyorsunuz.bugun 2saat yürüyüş yaptım aliyle.kitap aldım okumaya sabırsızlanıyorum.roksolana-yani hürrem.820 sayfalık rusca güzel bir kitap.ali uyusa da okusam.

Son düzenleme:
Evet biraz öyle oluyor bi türlü aynı zamanlari denk düşüremiyoruz

Gez canım gez de yediklerine de dikkat et sporunu zaten yapıyorsun az kaldı seytanin bacağını kıracaksin

selam kızlar..dün misafirim vardı akşam çayına... sabahtan akşama kadar namazlar hariç hiiç oturmadım...akşam da acısını çıkardım...yaptığım herşeyden yedim...olsun olur arada kaçamaklar...

kızlar topiğe fazla uğrayamıyorum kusuruma bakmayın
bu haftasonu nişanlımın ablasının düğünü var o yüzden onun memleketine gideceğiz 4-5 gün kalırız
dönüşte de artık ev aramaya başlayacağız yani çok işim var önümüzdeki günler
evdeki eşyalarımı bi odaya yığdık danteller falan çıkacak yıkanacak ütülenecek anlayacağınız evde de çok iş var
bu tempoda çok sık uğrayamam herhalde spor yapmamada gerek kalmaz
bu arada bugün görümcemin düğünü için kendime elbise aldım hem de 36 beden
mağazada bana bi iltifatlar görmeliydiniz işte dal gibisin falan diye
çok mutlu oldum bugün :)
bir de ben artık olumsuz tüm düşünceleri kafamdan attım olumlu düşünüyorum çekim yasası bana çalışıyor
hakikaten çok işe yarıyor güzel düşünüyorum tüm güzellikleri çekiyorum sizlere de tavsiye ederim. Diyet için de aynı şekilde düşünüyorum
yiyorum yiyorum hiç kilo almıyorum diyorum artık bu cümleyi beynime kazıdım
Allah bozmasın çok enerjikim benden şimdilik bu kadar sabaha görüşmek üzere güzeller

Son düzenleme:
arada olur o kadar canım
ödüllendirmeden de olmaz ki ama :)
Yahu kızım ben geldiğimde siz olmuyorsunuz.bugun 2saat yürüyüş yaptım aliyle.kitap aldım okumaya sabırsızlanıyorum.roksolana-yani hürrem.820 sayfalık rusca güzel bir kitap.ali uyusa da okusam.
maşallah türkanıma ben son zamanlarda hiç kitap okuyamıyorum vakit bulamıyorda değilim ama tembelleştim sanırım
sizleri özlüyorum görüşemeyince vallahi
son günlerde hiç denk gelmiyoruz
Mrb.nadılsınız millet?esim yurtdışına gitdi ben de dünya turuna çıktım da:)(annemler,dayımlar,teyzemler,kızkardeşim)bir bir geziyorum.dün diyet falan bırakmadılar bende zorla.
ohhh gez bakalım türkan hanım :)
gumral nasıl canım bebişi falan var mı :)

Günaydınlar herkese bugün diyette 1 ayımızı doldurmuş bulunmaktayız geçtiğimiz 1 ayın özeti bende şöyleydi ilk 2 hafta 800 er gram verdim sonra 300ünü geri aldım çünkü bi lokmadan birşey olmaz sandim:) sonra arkadaşımla iddiaya girdim hırslandım sağlıklı öğünlerle kaçamaksiz ve bi miktar sporla en son cuma günü 69.9u gördüm diyete başladığımda 73.6 dı demek ki 1 ayda 3.7 kilo verdim sonuçtan tabi ki mutluyum ilk 3 haftam sanırım kendimi ikna evresi idi. Şimdi daha kararlıyım hatalarimi dogrularimi görüyorum daha da önemlisi kendimi kandırmıyorum

Seni kutlarım bitanem.harikasın MAŞAALLAH.tebrik ederim

kızlar iki gündür üzerimde bi yorgunluk bi halsizlik...acaba verdiğim kiloyu bu hafta proteinden mi verdim ki diye düşünüp eşime yaktırdım mangalı...biraz protein alıp kendime geleyim dedim..bugünkü menüm

sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı bal
domates
salatalık
3 çatal patatesli omlet

ara
1 kase sütlaç

ara
elma

öğle-akşam
1 tavuk but
1 şiş adana
salata

ara
çay içerim

spor yok halsizim bugün...çok yağmur vardı yürüyüşe de çıkamadım...
zaten eşimle didişip duruyoruz...istemiyor kilo vermemi...ben de inada bindim sanki...şundan eminim ki diyet yapmazsam anında +3 kg olurum.....ben hayatım boyunca böyle yaşamak zorundayım...anlatamıyorum bi türlü..yürüyüş yap ama diyet yapma diyor...sevmem ben zayıf kuru halini diyor...of anam of herkesin derdi bi çeşit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…