Отьлична!!!harikasin cnm.beb jliilan yaptim ya hem ondan hem de 1aydan once kolay kilo verilmiyor.her gun 100 q eksik cikiyorum aslindaBugünki menü
Öğlen
Yarım kase tavuk çorbası
1 kepçe etsiz bezelye yemeği
Salata
Ara
1 bardak ayran
Yarım paket altınbaşak
Akşam
1.5 porsiyon sebzeli mercimek çorbası
Aldığım toplam kalori 1088di galiba belki bi miktar çilek yiyebilirim mümkün olduğunca 1200ü geçmemeye çalışıyorum
Yok tatlım, sadece sen değil sen ve eflatunne var ne yok nasıl gidiyor
arada olur o kadar canımselam kızlar..dün misafirim vardı akşam çayına... sabahtan akşama kadar namazlar hariç hiiç oturmadım...akşam da acısını çıkardım...yaptığım herşeyden yedim...olsun olur arada kaçamaklar...
maşallah türkanıma ben son zamanlarda hiç kitap okuyamıyorum vakit bulamıyorda değilim ama tembelleştim sanırımYahu kızım ben geldiğimde siz olmuyorsunuz.bugun 2saat yürüyüş yaptım aliyle.kitap aldım okumaya sabırsızlanıyorum.roksolana-yani hürrem.820 sayfalık rusca güzel bir kitap.ali uyusa da okusam.
ohhh gez bakalım türkan hanım :)Mrb.nadılsınız millet?esim yurtdışına gitdi ben de dünya turuna çıktım da:)(annemler,dayımlar,teyzemler,kızkardeşim)bir bir geziyorum.dün diyet falan bırakmadılar bende zorla.
Günaydınlar herkese bugün diyette 1 ayımızı doldurmuş bulunmaktayız geçtiğimiz 1 ayın özeti bende şöyleydi ilk 2 hafta 800 er gram verdim sonra 300ünü geri aldım çünkü bi lokmadan birşey olmaz sandim:) sonra arkadaşımla iddiaya girdim hırslandım sağlıklı öğünlerle kaçamaksiz ve bi miktar sporla en son cuma günü 69.9u gördüm diyete başladığımda 73.6 dı demek ki 1 ayda 3.7 kilo verdim sonuçtan tabi ki mutluyum ilk 3 haftam sanırım kendimi ikna evresi idi. Şimdi daha kararlıyım hatalarimi dogrularimi görüyorum daha da önemlisi kendimi kandırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?