21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

günaydın hanımlar...23 nisan doğum günümdü...evde değildim.....ama kaçamak yapmadım sayılır...
dün de evde değildim tatil olunca çocuklar evde durmak istemediler...iki gündür sabah çıktık gece geldik o yüzden menülerimi paylaşamadım...dünkü menümü yazayım..

sabah
1 h yumurta
2 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal

ara
2 ısırık simit

öğle
3 kaşık kısır
salata

ara
çekirdek(parktaydık)

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği

ara
1/4 elma
1 dilim portakal

regl dönemindeyim su içemiyorum fazla

sıra geldi kilo bildirimineee.....

başlangıç---80.7
geçen hafta--76.4
bu hafta--75.9
bu hafta giden--500 gr
toplamda giden--4800 gr

yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz kızlar.....

kızlar bugün tartı beni çok şaşırttı
bu hafta kilom 54.4
geçen hafta 55
giden 600gram

çok şaşırdım vermiş olmayı bırak almış olabilirdim çünkü hiç düzenli beslenemiyorum
düğün stresi bana yaramamış anlaşılan

Ben dün tartıda aynı çıktım ya
Başlangıç 73.6
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.8
Ya aslında kaçamak falan da yapmıyorum ki neden böyle oldu bilmiyorum

Dün sabah
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi

Öğlen
1 kase çorba
1 porsiyon karnabahar yemeği
Yağsız salata
3 kaşık sehriye pilavı

Akşam
Çorba
Ispanak yemeği

Sizleri de çok çok tebrik ediyorum allah daim etsin inşallah

Türkan o maydanoz bende sişkinlik ve sancı yaptı biraktim o yüzden

Bilmiyorum ki canım tahminim o yönde

Bu günkü menü
Sabah süt

Öğlen
Çorba
Yarım porsiyon balık, 1 küçük haşlanmış patates
1 porsiyon irmik helvası

Akşam
Çorba
4 kaşık patlican musakka
1 kaşık makarna

Galiba yarın pirinç lapası yapıcam mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum özellikle aksamları ama niye veremedim bu hafta anlamadim o yüzden vücudu sasirtacak ama detoks etkili birşey aradim bu göründü gözüme yapanlar hem sonuç almış hem de sonrasında kilo verme hızları artmış bundan zarar geleceğini düşünmüyorum 1 gün beğenirsem diğer gün de yaparım inşallah

Güzel sonuç alırsın İNŞAALLAH

Tadı çok kötüymüş ama bi gün dayanıcam

Ben ne zamandan beri detoks arıyorum kürlerde,bunu nasıl görmemişim ki.çok aklıma yattı,annem,babam,dayım yapıyordu ,hatta teyzem ama o sabahlarıydı yalnız ve tuzsuz.sırrı onda zaten,o şekilde temizler vücudu,ben şimdi anneme sorayım niçin yapıyorlardı diye.sanırım vucuttakı ödemi tuzu temizlemekçindi

Yarın ben de yapıcım İNŞAALLAH.sebep şu ki5
63 kiloda oldugum gibi zayıfım ama 67kiloyum,demekki su atmalıyım.yarın ,Pazartesi yapıcım İNŞAALLAH

Ben tat versin diye biraz tuzot koydum ve birazdan yiyeceğimi yoğurtla yicem daha önceden bu şekilde yapanlar da olmuş sonuç almışlar umarım ben de alırım
Sonuc alamasam bile irademi terbiye etmiş olurum

Ben tat versin diye biraz tuzot koydum ve birazdan yiyeceğimi yoğurtla yicem daha önceden bu şekilde yapanlar da olmuş sonuç almışlar umarım ben de alırım
Sonuc alamasam bile irademi terbiye etmiş olurum

ALLAH'IN izni ile alırsın İNŞAALLAH.hiç merak etme.hem dolunay içerisindeyiz ve daha hızlı kilo veriliyor.ama bu sadece detoks ve vücudu 2gun dinlendiriyor,ödemi atıyor.üstelik giden kilolar motivasyonu artırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…