kızlar iki gündür üzerimde bi yorgunluk bi halsizlik...acaba verdiğim kiloyu bu hafta proteinden mi verdim ki diye düşünüp eşime yaktırdım mangalı...biraz protein alıp kendime geleyim dedim..bugünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı bal
domates
salatalık
3 çatal patatesli omlet
ara
1 kase sütlaç
ara
elma
öğle-akşam
1 tavuk but
1 şiş adana
salata
ara
çay içerim
spor yok halsizim bugün...çok yağmur vardı yürüyüşe de çıkamadım...
zaten eşimle didişip duruyoruz...istemiyor kilo vermemi...ben de inada bindim sanki...şundan eminim ki diyet yapmazsam anında +3 kg olurum.....ben hayatım boyunca böyle yaşamak zorundayım...anlatamıyorum bi türlü..yürüyüş yap ama diyet yapma diyor...sevmem ben zayıf kuru halini diyor...of anam of herkesin derdi bi çeşit...
Menü paylaşma modunda değilim hayli karışık ama kaçamaksiz bi gün oldu yarın ben de maydanoz kürüne başlıcam bi de yulaf kepegi tüketmeye çalışıcam midedeki yağı emip tok tutuyormuş ayrıca hazımsizlik problemine de iyi geliyormuş belki diyetime pozitif katkısı olur bu hafta 1 kilo vermem şart:)
canım sıkılaşıyorsundur ne güzel işte kilo verip sarkanlardan olmazsın üzülme daha iyiBen bu durumu bir Turlu idrak edemiyorum kilom artmis 68 olmus.ama her kes zayiflamissin diyor.cok komik yaa.neyse bugun 0 im olsun.sanki ilk bugun basladim.mayisin 3 e kadar tartilmak yok.hadi bakalim BISMILLAH
az şey var ama kalorisi yüksek şeyler canımKahvaltı;maydanoz kürü
Öğle:mantı
1 yeşil elma
Ara:1 dilim ekmek .1 kase yoğurt
Akşam:1 dilim çavdar
1porsiyon kızarmış patates
Bugun spor yapamadım,cok yorgundum
canım ben öyle bi yiyorum ki sanki içime canavar kaçmışToplam 879 aldım.7700 kalori az alınması 1kiloya eşitmiş.internetden günlük kalori ihtiyacımı hesapladım 2400 ediyor.limitimse 2
1277.yani fark 1200 gibi .bu da yaklaşık haftada 1 kiloya denk.yani hesaplama bu şekilde
Off bugün ben de börek yedim dayanamadım türkan tamam bırakmayalım yaa artık çok az kaldı yaza herkes incecik giyinip gezerken biz bedenimize uygun birşey bulamayıp bol bol giyinip daha da kilolu görüncezhavalar da açtı artık sporda yapabilsek iyi
msj sayımı tamamlamak için bikaç msj atıcam..şimdiden özür dilerim
Menün çok güzel cnm.,ama niye kahvaltı yapmadın ki,zamanınmı olmadı yoksaBugünkü menü
Sabah
Maydanoz kürü
Öğlen
1 kase çorba
2 but, yarım patates haşlama
Yağsız salata
Akşam
1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği
1 kasık yoğurtlu havuç
Türkanim genel olarak güzel bence ama sabah peynir tuketimin fazla olmuş ve sanki daha azimli gördüm seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?