21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Sen de pek diyetteyim falan deme.o zaman ger kes inadına daha çok yediriyor.hem eşinin öyle dediğine bakma.eminin ince olmanı ister.benim eşimse aksine.arada bişey yesem eşim hemen uyarır.hiç sevmez kilolu olmamı.üstelik ben incecik olduğumda özgüvenim de artıyor.vucudumdan utanmıyorum komplekssiz oluyorum,benim özgüvenim ona da yansıyor.erkekler kendine güvenen kadınları sever

Menü paylaşma modunda değilim hayli karışık ama kaçamaksiz bi gün oldu yarın ben de maydanoz kürüne başlıcam bi de yulaf kepegi tüketmeye çalışıcam midedeki yağı emip tok tutuyormuş ayrıca hazımsizlik problemine de iyi geliyormuş belki diyetime pozitif katkısı olur bu hafta 1 kilo vermem şart:)

evet mutlaka basla cnm,bende kilo gitmedi ilkinde ama eminim ki karacigerimi temizledi ALLAHin izni ile.1 hafta ara bitdi,yarin yeniden basliyorum INSAALLAH>yulafi yogurda karistir bence .aslinda ben de deneye bilirim,iyi hatirlatdin.

günaydın güzel hatunlar
bugün hava çok güzel umarım tüm hafta böyle devam eder
kaç zamandır yağmur yağıyor güneşli bahar havalarına hasret kaldık :)
havanın güzel olmasından mıdır nedir içim pek bi kıpır kıpır :)
hapinize huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum

Son düzenleme:
Ben bu durumu bir Turlu idrak edemiyorum kilom artmis 68 olmus.ama her kes zayiflamissin diyor.cok komik yaa.neyse bugun 0 im olsun.sanki ilk bugun basladim.mayisin 3 e kadar tartilmak yok.hadi bakalim BISMILLAH

Kahvaltı;maydanoz kürü

Öğle:mantı
1 yeşil elma

Ara:1 dilim ekmek .1 kase yoğurt

Akşam:1 dilim çavdar
1porsiyon kızarmış patates

Bugun spor yapamadım,cok yorgundum

Toplam 879 aldım.7700 kalori az alınması 1kiloya eşitmiş.internetden günlük kalori ihtiyacımı hesapladım 2400 ediyor.limitimse 2
1277.yani fark 1200 gibi .bu da yaklaşık haftada 1 kiloya denk.yani hesaplama bu şekilde

Ben bu durumu bir Turlu idrak edemiyorum kilom artmis 68 olmus.ama her kes zayiflamissin diyor.cok komik yaa.neyse bugun 0 im olsun.sanki ilk bugun basladim.mayisin 3 e kadar tartilmak yok.hadi bakalim BISMILLAH
canım sıkılaşıyorsundur ne güzel işte kilo verip sarkanlardan olmazsın üzülme daha iyi

Kahvaltı;maydanoz kürü

Öğle:mantı
1 yeşil elma

Ara:1 dilim ekmek .1 kase yoğurt

Akşam:1 dilim çavdar
1porsiyon kızarmış patates

Bugun spor yapamadım,cok yorgundum
az şey var ama kalorisi yüksek şeyler canım
daha doyurucu şeyler tercih etmelisin
canım ben öyle bi yiyorum ki sanki içime canavar kaçmış
Allah sonumu hayretsin

Off bugün ben de börek yedim dayanamadım türkan tamam bırakmayalım yaa artık çok az kaldı yaza herkes incecik giyinip gezerken biz bedenimize uygun birşey bulamayıp bol bol giyinip daha da kilolu görüncez havalar da açtı artık sporda yapabilsek iyi

Özlem sen harika gidiyorsun MAŞAALLAH,hiç merak etme en geç haziran sonuna tam istediğin gibi olursun İNŞAALLAH.ben de görünüşümden memnunum.kilomun 68 olduguna inanamıyorum hatta.garip.

Kahvaltı;maydanoz kürü
3 dilim çacdAr
2yemek k labne
1sahanda yumurta

Ögle;2 kepçe Süleymaniye ç.
1 d.çavdar

Ara:1yeşil elma

Akşam:4 köfte
1d.çavdar ekm

Türkanim genel olarak güzel bence ama sabah peynir tuketimin fazla olmuş ve sanki daha azimli gördüm seni:)

Bugünkü menü

Sabah
Maydanoz kürü

Öğlen
1 kase çorba
2 but, yarım patates haşlama
Yağsız salata

Akşam
1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği
1 kasık yoğurtlu havuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…