gayet iyi ama suyu arttır canımkimse paylaşımda bulunmuyor ama ben yazayım menümü
sabah
4-5 dilim sucuklu yumurta(sucuk tamamen yağsız)
1dilim peynir
5 zeytin
1 t kaşığı bal
domates salatalık
2dilim çavdar ekmeği
ara
türk kahvesi
öğle
4 lahana sarması
1 kase yoğurt çorbası(prinçsiz)
ara
10 fındık
1 çay bardağı y.y süt
akşam
küçük bi tabak kabak yemeği
1dilim t b ekmeği
ayran
ara
çilek
su içemedim ancak 1 lt içmişimdir
evde değildim çünkü
evde olmadığım için düzenli yemek yemedim ekmek yemedim ama onun yerini tutabilecek hayli yemek yedim mesela dün akşam 1 tabak mantı, 9 tane hurma, bugün malay dedigimiz yöresel bi yemek miktarlari çok değildi ama yine de unlu olduğu için vicdan azabi var
yarın telafi ederim inşallah
sizin menüler süper özellikle ebyar çok takdir ediyorum seni masallah
tabi ki katılabilirsin canımHanımlar selam
Yazdıklarınızı okuyunca dedim ki, aradığım topiği buldum :) Evdeki diğer bireyler tatlılar börekler yerken insanın diyet yapabilmesi mümkün olmuyor. Her gün yediklerinizi yazmanız çok hoşuma gitti. Bende sürekli az yiyeceğim, kilo vereceğim diyenlerdenim ancak yemek yemeyi o kadar çok seviyorum ki, mümkün olmuyor.
Erkek arkadaşımla ortak isteğimiz zayıflamam ( o bunu epeydir istiyor gerçi ama :). Sonrasında diğer şeylerinde yoluna girmesi ile evlilik hazırlıklarına başlayacağız inşallah. Şu an 65 kiloyum, boyum 1.68. Öncelikle 59-60, sonrasında 54-55'e düşmek hedefim. Sizinde yardımınızla gerçekleşecek umuyorum. :)
vavvvvvvvbugünkü menüm
sabah
1 h yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim t b ekmeği
domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal
ara
elma
öğle
3 kaşık bulgur pilavı
6-7 kaşık fırnıda sebze
yoğurt
ara
havuç
akşam
2 servis kaşığı kuru fasulye
1dilim çavdar ekmeği
salata
ara
1 çay bardağı tarçınlı süt
2,5 lt su içtim
spor yok bugün temizlik yaptım hiç halim kalmadı
inşallah canım pes etmek yok senin çıtı pıtı resmini göreceğiz inşallah :)yok başka yolu yok haziranın 22sinde yazın ilk gününde 38 beden bluz elbise gomlek ne olursa giyicem fotosunu da koyucam inşallah fistik gibi giricez yaza
büyükler ne yazıkki yemek yemek konusunda genelde ısrarcı oluyorlarhaklısın ama kendi evinde olmayinca zor oluyor babaannem geliyorum diye mantı yapmış bi tabak yedim mecbur 2. tarayıcı zorladı ama yemedim, gerekirse perşembeye kadar ac gezerimbu hafta hedefim olan 1kiloyu bulmasam bile haftaya perşembe toplamda 2 kilo vermiş olucam
1 tabak mantı:44: çok olmuş canım ama bi daha kaçamak yok değil mi?evde olmadığım için düzenli yemek yemedim ekmek yemedim ama onun yerini tutabilecek hayli yemek yedim mesela dün akşam 1 tabak mantı, 9 tane hurma, bugün malay dedigimiz yöresel bi yemek miktarlari çok değildi ama yine de unlu olduğu için vicdan azabi var
yarın telafi ederim inşallah
sizin menüler süper özellikle ebyar çok takdir ediyorum seni masallah
tabi ki katılabilirsin canım
ama önemli olan istikrarlı ve azimli olmak
istediğin kiloya inene kadar vazgeçmek yok hep birlikte inşallah vereceğiz fazlalıkları
yok onun dışında kaçamak yok bilhassa cikolata yok:) eve gelince ilk isim basküldü galiba bedenim ona yaptığım mantı ihanetini bi kerelik gormezden gelmiş:) perşembe günü yüzümün geleceğini umuyorum tabi ki önce sizin eksilerinizi görerek çünkü menüleriniz mükemmel tek eksikleri spor olmayışı o da olacak zamanla
alinakurt aramiza katılmana seviniriz canım inşallah birbirimizi uyararak telkin ederek güzel kilolar vericez
dünü paylaşmıyorum çok karışık ve mantiliydi:)
sabah
1 dilim ekmek
1 kofte
yarım kk peynir
öğlen malay dediğimiz mısır unu ile yapılan bir yemek miktar veremiyorum yapısı ölçmeye pek musait değil:)
akşam
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
ara 200-250gr kadar çilek saymak aklıma gelmedi
bugün çok iyi gidiyor bakalım böyle devam eder inşallah
sabah 6:30ta 1 bardak light süt
ara 10:00da
1paket limonlu lifli diyet bisküvi
öğlen 12:00
1 porsiyon köfte
2 dilim ekmek
akşama 8de 1 doymazsam 2 tabak ısırgan çorbası içmeyi planlıyorum
ara çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?