21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

kızlar bugün tartıldım güzel gidiyor gerçekten tek korkum 2-3 gün sonra regl zamanım..fazla gelirim diye korkuyorum...

olsun o dönemlerde olur tatlım menülerin gayet iyi sonuçta fazla çıksan bil bi sonraki hafta daha fazla gider

bugünkü menüm
sabah
2dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 h yumurta
1 dilim peynir
2-3 çatal menemen
1 t kaşığı bal

ara
1 avuç beyaz leblebi

öğle
1 küçük tabak kuru fasulye
yoğurt

ara
az şekerli çay

akşam
4 çiğköfte
1 kase mercimek çorbası
marul

ara
elma ya da portakal

2 lt su içtim spor yine yok

hepsi çok iyi masallah canım yaa dikkatimi birşey çekti sen form çayı içmiyor musun yoksa yazmıyor musun

menüm

sabah
ballı sirkeli ılık su
2 ince dilim beyaz ekmek
2yeşil 3siyah zeytin
2 tane ceviz
peynir
şekersiz çay

öğle
2 kepçe çorba
1 ince dilim ekmek
1 bardak çok az tuzlu ayran

akşam
1,5 servis kaşığı yeşil mercimek yemeği
turşu
1 dilim t.b ekmeği
bir küçük kase yoğurt

bugün ara yapamadım çok suda içemedim çünkü tüm gün dışarıdaydım kızlar
akşam yemeğini 8e geliyordu yediğimde o yüzden ara öğün yapmayacağım

kızlar ben yarın şehir dışına bi arkadaşıma gideceğim
büyük ihtimal cuma dönerim o yüzden menü paylaşımı yapamayacağım
aynı zamanda gittiğim yerde tartı ve internet olmadığı için perşembe kilo bildirimi yapamayacağım
beni bu haftalık bağışlayın lütfennn

oldukça iyi tebrik ederim
bakalım bu hafta en çok kim kilo verecek :)
ben bu sabah dayanamadım tartıldım sonuç oldukça güzeldi

alinakurt aramıza hoşgeldin...hep beraber başarıcaz bu işi...

Hoşbuldum :) İnşallah başaracağız, elim her aburcubura uzandığında sizi hatırlıyorum Psikolojik olarak hazırlanma aşamasındayım henüz. Ama olacak, çünkü az önce ayağıma kadar gelen bir tabak tatlıyı reddettim. Harika oldu. :)

Pes etmek yok tabii ki :) Dün internete giremedim. Ancak yine de menü paylaşımı yapmıyorum bu iki gün için. Sizin fit menülerinizin yanında kendi menümden utanıyorum hanımlar. Sabah herşey çok güzel başlıyor. Elimde önceden aldığım nesfit var, önce onu bitirmeye çalışıyorum. Bu yüzden 4 yemek kaşığı nesfit, göz kararı yarım bardak süt ile. Öğlene kadar çay, kahve. Şekersiz içtiğim için kısıtlamıyorum kendimi içecek konusunda. Ama öğlen ve akşam öğünlerinde nasıl gözüm dönüyorsa öğünümü küçültemiyorum. Ya bir dilim olması gereken ekmeğim iki oluyor, ya makarna vb karbonhidratlı birşey kaçırıyorum. İşin kötüsü yedikçe de mutlu oluyorum.
Bu konuda küçük bir çocuk gibi azarlanmam gerektiğini hissediyorum...

sen menüleri paylaş itina ile azarlariz:)
sabah
1 dilim ekmek
2dilim salam
1kk peynir
1 kaşık bal ilaveli 1 bardak süt

ara yarım paket etiform limonlu

öğlen
çorba
salata
1 parça fırında tavuk

akşam
2 dilim ekmek
3 kasık menemen
3 kaşık yumurtalı kaldirik

ara 1 elma

hepsi çok iyi masallah canım yaa dikkatimi birşey çekti sen form çayı içmiyor musun yoksa yazmıyor musun
hayır canım içmiyorum.aslında beşi biyerde içiyordum o da kalmadı..

ilk 3 gün kendini biraz tutarsan sonra alışıyorsun emin ol aç olup da tartıda kendini eksik görmek yemek yemekten daha çok mutlu ediyor insanı...yemeği sadece yerken mutlu olursun yedikten sonra pişmanlık....
ama kilo verdikçe hissettiğin mutluluk çok daha başka...
ben de sabahları çok iyi başlıyorum özellikle ikindiden sonra bi haller oluyor bana tatlı krizim tutuyor abur cubur istiyor canım..1 çay kaşığı şeker attığım çayla o isteğimi azaltıyorum...

kızlar ben dün günboyu evde yoktum giremedim nete..sabah bi taziyeye gittim.saat 1den 4e kadar da hastanedeydim...saçım döküldüğü için gittim..uzun sürdü...açlıktan da mahvoldum hastanede..yazayım menümü

sabah
2dilim çavdar ekmeği
1dilim peynir
4 zeytin
1 h yumurta
domates salatalık
1 fincan az şekerli çay
1 t kaşığı bal
(kahvaltım hergün aynı olduğu için artık klasik kahvaltı yazıcam)

ara
elma

öğle
1 kase mercimek çorbası
3 çiğköfte

ara
1 çorba kaşığı beyaz leblebi

akşam
1/4 lahmacun
2 kaşık bulgur pilavı
1 küçük tabak zeytinyağlı taze fasulye

ara
elma

evde olmadığımdan 1,5 lt su içtim...

dün adet oldum bugün de kadın doğuma gitmem lazım düzensizlik var...hormon tahlili yapacak..
hiç sevmiyorum doktora gitmeyi yaaaaaaa...

inanmıyorum kızlar nerdesiniz
hiç kimse paylaşımda bulunmuyor...
ben bugün kendimi zor tutuyorum zaten 1 haftayı atlattım derken bugün aşırı yorgunluk halsizlik..ellerim tutmuyor inanın...
sabah doktora gittim..eve geldim duvar sildim...sonra yine gittim...dün cildiyede 3 tüp kan vermiştim hormon tahlili için bugün de aynısını kadın doğumda verdim...zaten adetimin en yoğun günü...halsizlikten ne hale geldim...menümü yazayım ama kaçırdım biraz hala da kaçırabilirim....

sabah
klasik kahvaltı

ara
türk kahvesi
1 ısırık simit

öğle
1 kabak,1 kase yoğurt ve 1 küçük kase yağsız makarna karışımı(yarısını yedim gerisini kızım istedi ona verdim)
1elma

ara
nescafe
3 kaşık puding

akşam
4-5 kaşık nohutlu pilav
1 kase çorba
salata

ara
çay içerim inşallah bisküvi yemem

2 lt su içtim
spor yok ama duvar sildim

ya ben menümu çok güzel yazmıştim gitmemis
sabah 1 bardak süt içinde 1tatlı kaşığı bal
1dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates

ara yarım paket form çubuk kraker

öğlen
yarım kase çorba
yarım porsiyon döner yarın lavaş(yufka inceliğinde)

akşam
çorba
2 kaşık yoğurtlu biber kızartması
1 dilim ekmek

ara 1 elma

eflatun canım menün gayet iyi kararlı olduğun o kadar belli ki yarın sabah emeğinin karşılığını alırsın inşallah canım

herkese günaydıınnn....eveeet şimdi kilo bildirimi zamanı...ilk ben açıyorum dükkanı hanımlar..
başlangıç--80.7
bu hafta--78.8
giden--1900 gr

Masallah canım yaa ne güzel vermişsini:)
İnşallah hep böyle devam eder

Benim de 71le başladığım yolculugum -800gr kayıp
Bu hafta 70.200
İlk Hedefe 10.200kg uzağım

Aslında çok iyi değil ama yediklerime su içmememe spor yapmayısa bakarsak gayet iyi mutluyum yani:)

Sabah
1 bardak süt içinde 1 tk bal+1tk zencefil

Öğlen
Yarım kase çorba
Yarım pors döner (sadece et)
2 kaşık pilav

Akşam
2 kase çorba
200gr çilek

Ara bir avuç beyaz leblebi

İlk hafta bitti bu hafta daha iyi asılmak lazım haftaya perşembe en az -1200 görmeliyim onun için yeşilçay bol su tüketimine önem vericem bu hafta haftalık hedef 69u küsüratsiz görmek
Haydi hanımlar iradeye kuvvet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…