21 yaş evlilik icin erken mi ?

Erkek tarafinin ailesiyle tanışmak geriyor beni nasil cesaretlenebilirim :(

• Yazılı

OY: 5 45,5%
  • Açıklamalı

OY: 10 90,9%

• Ankete Katılan
    11
Karşı tarafla arada yaş farki olunca evlilik icin israr ediliyor ama bana gorede erken suan bende hazir degilim aslında 23 dusunuyodum ben

Bence erken.
2aileyi idare etmek çok zor olur

Erkek tarafinin ailesiyle tanışmak geriyor beni nasil cesaretlenebilirim
Öncelikle anketini hiç anlamadım.

İlk mesajından sen sanki kararını vermişsin de sorun erkek tarafıyla tanışmak gibi geldi. Başlığındaki sorunun cevabı bence Evet.

o anket ne öyle yaaa kusura bakma kardesım de daha duzgun cumle kuramamıssın evlenıp yuva mı kurucan kolay sanıyosunuz heralde hadı sen heves ettın dusundun aılene ne oluyor

hem bu yasta evlenırsen senı ya kaynanan ya görumcen ya kayınpederın yönetır ne zaman esınle bırlıkte olacagına bıle onlar karar verır az daha buyu

Canım biraz hayatını yaşa ya
21 yaş nedir ki
Hayata atılmak ,sormluluk almak için çok erken bir yaş
Hele de evliliğin sorumluluğu gerçekten bu kadar ağırken

O 27 yaşında suan ailesiyle tanismam icin israr ediyo ama artik kizmaya başladı soz verdiin tutmuyosun zahmet edio gelme falan diye biliyorumgitsem evlilik konusu açılacak zaten gitmeyede cekiniyorum bi türlü cesaretlenemedim

İş durumları iyiyse, anlaşılıyorsa, bir evin ve evliliğin sorumluluğu alınabiliyorsa 24 uygundur bence.
Erkek tarafıyla tanışmanın 21 yaş evlilik için erken mi sorusuyla ne alakası var anlayamadım.

Bugün uye oldum acemilik var hoşgörün ... 21 degil aslinda 22de aileler tanissin diyoruz en azindan bi adi konsun diye

ben 21 yaşında evlendim
işim gücüm vardı üniversite mezunu öğretmendim
Eşim de 26 yaşındaydı

ben pişman değilim
şartlar da evlenmemi gerektirmişti
hem de artık uzaktan ilişkiden sıkılmıştık 6,5 senedir
3,5 seneyi geçti evliliğimiz :)
verdiğimiz n doğru karardı

ama okulum bitmeden ve iş bulmadan asla evlenmezdim.

Kime göre erken olduğu çok önemli.
İşini eline almışsındır karşılıklı şartlar uygundur evlenirsin.

İlla ben 25 yaşına basmadan evlenmem tarzı düşünceye gerek yok bence. Kendini hazır hissettiğinde evlenirsin.
Şahsen ben sizin yaşınızdayım ama evlenmeye hazır değilim

Okuyosan yada kendini geliştireceğin bi yeteneğin varsa erken, yok ev kızıysan geç bile kalmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…