21 yaş evlilik icin erken mi ?

Erkek tarafinin ailesiyle tanışmak geriyor beni nasil cesaretlenebilirim :(

• Yazılı

OY: 5 45,5%
  • Açıklamalı

OY: 10 90,9%

• Ankete Katılan
    11
Evlilik yaşı şudur denemez ama ne bileyim 21 çok küçük bana göre. .

Kızım var. O yaşlarında okuyor olsun. Arkadaşları olsun. Gezsin. Kurslara gitsin vs isterim. Evlilik çocuk sorumlulugu olsun istemem. Benim temizledigim evde benim yemeklerimi yesin isterim:) rahati sürsun. Doya doya kendi ile ilgilensin.

32 yaşındayım 4 yıldır evliyim. Çok da mutlu bir evliliğim var çok şükür ama bazen annem yemek hazır diye bağirsin ablamla tv izleyelim babam saat kaç oldu hala ne dizisi yatmak bilmezsiniz kalkmak bilmezsiniz diye dir dir etsin istiyorum:)

Evlilik kaçmıyor ama ana baba ile yaşamak anilarda kalacak elbet.

Acele etmeyin. Hele ki evliliğe yıllar varken tanismayin bile aile ile. Çok gereksiz geliyor bana. Erkenden başlıyor kV gelin ilişkisi.

25 yasindayim 3 ay oldu evleneli ben bile erkenmis be dedim kendi kendime.

Kişiye göre değişir. .

Sorumluluk sahibi biri evlenebilir. .

Bende 21 yaşında evlenmek isterdim ama biraz saf oluyor insan nere çeksen oraya gidiyor şimdi daha akılcı düşnüyorum kurnaz olabiliyorum. Bir işin olsun çalışmıyorsan da bir mesleğin olsun mutlaka. Ayrıca kv adayı ile neden tanışmak geriyor seni nedenlerin üstüne git. Mesela ciddi mi düşünmüyorsun o kişiyle ne bileyim fazla kilomu verince tanışayım beğendireyim kendimi mi diyorsun bence senin de dediğin gibi yaşa takılmışsın o kararsızlık seni kayın valide adayıyla tanışma konusunda tereddüte düşüyor. Emin değilsen girme evlilğin dönüşü yok canım istiyorsan tanış tanışınca hemn evleneceksin diye bir şey yok söz nişan vs uzatırsın 24 gibi dşünürsün.

kimine göre erken kimine göre normal . hayat tarzına bağlı olarak değişir . okumak çalışmak kariyer istiyorsan erken ev hanımı olmak istiyrosan normal karar senin .

21 yaşında doktoraya nasıl başlanıyor? Ben mi cahilim yoksa?
bu sitede herkes zaten 20-21 yaşında yüksek lisansa doktoraya başlıyor millet çok zeki heralde biz mi çok safız anlamadım .herkes doktora yapmış kendimi çok cahil buldum doğrusu . açıkcası çoğuna inanmıyorum .

Çok geç kalmışsın, reşit olalı 3 yıl olmuş, az daha evde kalıyormuşsun
Fato güzelim, cidden mi? Erken olduğunu cidden kendin çıkaramıyor musun?
Evet erken, evlen, evlenme demem ama erken. Şimdi evlenirsen ileride pişman olabileceğin şeyler olabilir. Hani şu hayatı yaşama mevzuusu var ya, ha işte ondan. Evliyken hayat yaşanmıyor mu diyenler olacak ama bekar hayatı daha başkadır, ikisini kıyaslayamayız. Sorumluluklar, görevler falan erkenden bunlarla tanışmak insanı yorabilir yani.
Hayat kademe kademedir bana göre, bir önceki kademeyi yaşamayan, diğerinde eksikliğini hisseder bence. Her dönemin bir tarzı var, yaşanması gereken şeyler var. Sen bütün bunları atlayıp, hop diye evlenirsen bilemem tabi.
Eş adayını tanımayız, etmeyiz mutlu olursun, mutsuz olursun da diyemem ama yukarıda yazdıklarımda ihtimal dahilinde bil.

Ben 21 yaşındayım. 1 sene olacak ekimde yeni evlendim. Bu tamamen sana bağlı. İşin var mı yada kendini geliştirecek bir yeteneğin. Evlenip evde oturmayı düşünüyorsan çok erken diyebilirim. Çünkü yaşın en hareketli dönemin cıvıl cıvıl yaşaman gerekir. Ne kadar olgun olduğun önemli. Yeni bir aileye gireceksin ve huyu suyu sana hiç benzemeyecek insanlarla karşılaşacaksın. Evlenince hayat bitmiyor, aksine yeni başlıyor.

Kendi evliliğimden örnekler vereyim. Biz evimizle ve hayatımızla ilgili kararları beraber alıyoruz. Yani kv ymiş bilmem kimmiş ne derse desin duymuyoruz. Ben kv ile çok problemler yaşadım 3 5 aydır yokmuş gibi davranıyorum ve rahatladım :) Sana tavsiyem hemen çocuk düşünme. Yani eşinle bi süre hayatını yaşa illa evleneceksen. Ne biliyim sabaha kadar film izleyin gezip tozun yani "çocuk olunca şunu yapamıyorum tüh" diyeceğin bi şey kalmayana kadar çocuk düşünmeyin.

Erkek tarafinin ailesiyle tanışmak geriyor beni nasil cesaretlenebilirim
Derin bir nefes al ve git gerisi çorap söküğü gibi geliyo onlar sana ilk günler iyi davranır hemen öyle kaynana görümce elti triplerine girmezler zamanla iş ciddiye binince olur bu yüzden sıkıntı yok derin nefes gerisi kolay

Direk yaşa göre karar vermek zor. Okuyor musun? Çalışıyor musun? Ne kadar süredir birliktesiniz? Şuanda 21 yaşındaysan zaten şıp diye olmayacak evlilik. Yoksa daha gençsin ve muhtemelen 21 olurum evlenince mi diyorsun?

Ay
Sağol gerçekten asil bu soruya cevap istiyodum ben :)

21 yasindayim 22 de aileler tanissin diyoruz soz falan takılır oyle bekleriz 23dede büyük ihtimalle düğün olur yoksa suan bende istemiyorum erken zaten evde cocuk bakıyorum hayatimida pek yasiyorum sayılmaz haa cok iyi hareketli yasanmaya değer bi hayatim olsaydı zaten bi sure hatta uzun bi sure evlilik dusunmezdim ama erkek arkadaşımla daha iyi ve kendim olam bi hayati yasayacagima inanıyorum sorun şu ki suan ailesiyle tanismak geriyor beni

Evlilik yaşı kadın için minimum 25 olmalı bence..
Bu ara gene bir erken yaşta evlenme eğilimi var insanlarda.
22 yaşımda evlendim, pişmanım.
Şimdiki aklım olsa ya en az otuzumda evlenirdim ya da hiç.
Evlenince nolacak sanıyosunuz her gün evde rio karnavalı gibi bi hayat mı yaşanacak?
Hayır.
Ev işleri, süpürge,vileda,kirli çamaşırlar,kokulu tuvaletler,bulaşıklar ve geçim derdi var.
Ha evet bi de oturup sabaha kadar film izlersin, o da anca haftasonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…