- 31 Ağustos 2015
- 15
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Fatoceylan
-
Suan bende hazir degilim 2 sene sonra istiyorum ama şartlar uygun hersey hazır ben liseyi bitirdikten sonra okumak istemedim evlilik icin haziriz suan sadece ailem suan yanasmiyor bide son bekar benimKime göre erken olduğu çok önemli.
İşini eline almışsındır karşılıklı şartlar uygundur evlenirsin.
İlla ben 25 yaşına basmadan evlenmem tarzı düşünceye gerek yok bence. Kendini hazır hissettiğinde evlenirsin.
Şahsen ben sizin yaşınızdayım ama evlenmeye hazır değilim
Suan bende hazir degilim 2 sene sonra istiyorum ama şartlar uygun hersey hazır ben liseyi bitirdikten sonra okumak istemedim evlilik icin haziriz suan sadece ailem suan yanasmiyor bide son bekar benim
Yani bu daha güzel bi cevap oldu cok haklısın. .yaşı boşver.. ayaklarının üstünde durabiliyor musun?
kendini hazır hissediyor musun?
şayet 40 yaşında bile olsan hazır hissetmiyorsan erken
ben şu yaş bu yaş diye sınırlandırmayı doğru bulmuyorum.Yani bu daha güzel bi cevap oldu cok haklısın. .
Aynennn sorumluluk gözümü korkutmuyor degil ben sahsen ev kiziyim suan hatta yegenim var ona cici annelik yapıyorum suanda evli çocuklu gibiyim :)ben şu yaş bu yaş diye sınırlandırmayı doğru bulmuyorum.
öncelikle kadının maddi gücü olması gerekir. bence tabi evde oturmak da iyi fikir ama ben Erkeğe bağlı kalınmamalı diye düşünüyorum:)
bir ikincisi sorumluluk alabilmek bence. evi çekip çevirebilceğine emin olmalı insan.
bir de karşıdaki doğru insan mi.. en zoru bu galiba
22 yasında evlenmiş biri olarak söylüyorum bende cokkkkk erken hersey icin gezmek tozmak icin kız kıza ev partisi yapmak icin hafta sonu sehir turu yaparsın arkadaslarınla iş cıkısı deli gibi alısveris yaparsın sabahlara kadar pizza kola alıp film izlersiniz yanii cokkkk erken ben cok rahat olmama ragmen kesek 22 de evlenmeseydim derim heleki 2 yıl üni okusaydım ben baya 35 e kadar kalırdım girerdim bi ise ohhh hafta sonu paso gezer ayda bi avrupa turu yapardım tabi herkez benim gibi degil kocana 5 cesit yemek yapmak isteyen kadında cok etraftaErkek tarafinin ailesiyle tanışmak geriyor beni nasil cesaretlenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?