21 yaş evlilik icin erken mi ?

Erkek tarafinin ailesiyle tanışmak geriyor beni nasil cesaretlenebilirim :(

• Yazılı

OY: 5 45,5%
  • Açıklamalı

OY: 10 90,9%

• Ankete Katılan
    11
Suan bende hazir degilim 2 sene sonra istiyorum ama şartlar uygun hersey hazır ben liseyi bitirdikten sonra okumak istemedim evlilik icin haziriz suan sadece ailem suan yanasmiyor bide son bekar benim

Canlarimm yeni üye oldum acemilik var suan baktigimda baglanti bende kuramadim k. Bakmayin :) aslinda sormak istedigim soru tanismaya gidicem ama cesaret edemiyorum erkek arkadasimin ailesi de beni görmek istiyor hakli olarak bende gorsem iyi olur ama niyeyse cekiniyorum

yaşı boşver.. ayaklarının üstünde durabiliyor musun?
kendini hazır hissediyor musun?
şayet 40 yaşında bile olsan hazır hissetmiyorsan erken

Çok erken evlilik için, yaştan çok ruh olgunluğu gerek , ağzına geleni söyleyemezsin sinirlendiğinde , gençlerin en çok yaptığı hatalar tahamülsüzlük, sabırsızlık herşeyin hemen olması
birde ağrı ve hastalıkta erkeklerin ilgisiz davranması , geneli zaten annen gibi ilgilenmeyecek bunu bilmen gerek ,

Yani bu daha güzel bi cevap oldu cok haklısın. .
ben şu yaş bu yaş diye sınırlandırmayı doğru bulmuyorum.
öncelikle kadının maddi gücü olması gerekir. bence tabi evde oturmak da iyi fikir ama ben Erkeğe bağlı kalınmamalı diye düşünüyorum:)
bir ikincisi sorumluluk alabilmek bence. evi çekip çevirebilceğine emin olmalı insan.
bir de karşıdaki doğru insan mi.. en zoru bu galiba

Aynennn sorumluluk gözümü kor
Aynennn sorumluluk gözümü korkutmuyor degil ben sahsen ev kiziyim suan hatta yegenim var ona cici annelik yapıyorum suanda evli çocuklu gibiyim :)

Hayır bence erken değil hatta geç bile.

Hayat kaçıyor, bir an önce evlenip anne olman lazım. Ben 22 yaşındayım ve evde kaldım mesela, çok üzülüyorum. Bugünkü aklım olsaydı 17 yaşımda evlenip 18'imde çocuk yapardım.

Hayat kaçıyor.

Ben 21 yaşında evlendim. Bizim durumumuz biraz zorunluluktu eşim yabancı uyruklu olduğu için Türkiye' ye gelmesi evlenmemize bağlıydı.
Üniversiteyi bitirip bütünleşik doktora programına başlamıştım. Sadece projeden aldığım bursum vardı, eşim iş bulmuştu ama deneme süreci olduğu için maaşı şu ankinden çok çok düşüktü.
Bana göre erkendi, şartlar daha farklı olsaydı en azından kendi durumumda doktora yeterliliği geçmeden veya hiç beklemek istemezsem evlendikten birkaç ay sonra Ar.Gör kadrosu almıştım onu almadan evlenmezdim. Maddi-manevi tam olarak hazır olmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ama diyorsanız ki kariyer hedefim yok, zaten evdeyim, o zaman çok erken bir yaş sayılmaz.

Elbet kendi bilecegin is, fakat o yas benim düsünceme göre de erken. Cünkü daha yeni yeni Hayat ile karsi karsiya gelmeye basliyorsun ve bunun yani sira evlilige adanmak, yüklü gelebilir insana.

Erkek tarafinin ailesiyle tanışmak geriyor beni nasil cesaretlenebilirim
22 yasında evlenmiş biri olarak söylüyorum bende cokkkkk erken hersey icin gezmek tozmak icin kız kıza ev partisi yapmak icin hafta sonu sehir turu yaparsın arkadaslarınla iş cıkısı deli gibi alısveris yaparsın sabahlara kadar pizza kola alıp film izlersiniz yanii cokkkk erken ben cok rahat olmama ragmen kesek 22 de evlenmeseydim derim heleki 2 yıl üni okusaydım ben baya 35 e kadar kalırdım girerdim bi ise ohhh hafta sonu paso gezer ayda bi avrupa turu yapardım tabi herkez benim gibi degil kocana 5 cesit yemek yapmak isteyen kadında cok etrafta

Erken.
Evlilik evcilik degil. Disardan gorundugu gibi hic degil.
Ben 24 yasinda evlendim, onun bile erken oldugunu dusunuyorum suan...
En az bir sene daha bekleseydim, benim icin daha iyi olurdu...

21 yas erken gibi fakat bu kisinin yeterliligi, olgunlugu ve mesleki becerilerini kazanmis olmasi gibi etkenlere gore degisir.

Mesleginizi elinize aldiysaniz,kendinizi bir evi bir aileyi cekip cevirmeye hazir hissediyorsaniz buyrun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…