21 yaşındayım ve çok yalnızım

iremhera

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
10
0
16
İzmir
Merhaba Kadınlar Kulubü ailesi,
Uzun süredir ilgiyle takip ediyorum forumu ve siteyi. Okudukça kendimden parçalar buluyorum çoğu zaman. Ben de derdimi paylaşmak ve sizlerin desteğini almak istedim. 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Benzer mesajları bir
çok kez gördüğünüzü düşünüyorum; bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Yıllardır çaba göstermeme rağmen karşı cinsin ilgisini çekmeyi başaramıyorum. Balık etli bir vücudum var ama arkadaşlarımın söylediğine göre çirkin bir kız değilmişim. Öyle bir konuma geldim ki artık aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum. Erkeklerin beni beğenmiyor ve benimle ilgilenmiyor oldukları düşüncesi gün boyu aklımda. Kız arkadaşlarımı sevgilileriyle gördüğüm zaman yanlarından hızla uzaklaşıp hıçkırıklara boğuluyorum. Dış görünüşüme elimden geldiğince dikkat etmeme rağmen hiçbir erkek yanıma yaklaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Acaba sorun dış görünüşün değil de davranışların olabilir mi

Sert ve ya soğuk duran biri misin

Acaba sorun dış görünüşün değil de davranışların olabilir mi

Sert ve ya soğuk duran biri misin

Genelde soğuk duruşum olduğunu söyler annem. Bunu değiştirmek için yüzüme sahte bir gülümseme yerleştiriyorum gün boyu, antidepresan kullanıyorum. Ayrıca OKB hastasıyım, patolojik bir takıntılılık hali var yani. Tedavimin başarılı olduğunu söylüyor doktorum. Ancak sosyal anlamda hala düzelme yok...

Hoslandigin biri var mi peki? Hic hoslandin mi belli ettin mi ya da platonik mi takildin.

Hoşlandığım erkekler oldu birkaç kez ama uzaktan izledim sadece. İsimlerini öğrenmeye çalıştım, internetten araştırdım, resimlerine baktım vs. Daha fazlası olmadı. Nasıl ilgi çekeceğimi bilmiyorum?

Takıntı yapmanı gerektirecek bir durum bence.

Sağlam ve öz bir ilişki yaşarsan daha mutlu olursun.

Şimdiki aklım olsa doğru kişi gelene kadar beklerdim.

Kalp kırıklığın olmaz en azından canım..

Bence gunumuzdeki carpik iliskilerden olacagina hic iliskinin olmamasi daha iyi. Daha 21 yasindasin bir gun karsina biri cikar ve teklif eder, senin ozel birsey yapmana gerek yok. Aldigin ilaclar seni zombi gibi yapiyor olabilir. Tedavine odaklan. Bir gun o ilaclari almayacak kadar guclu ol. Inan bana bir erkegin dengesizine(-ki cogu dengesiz) denk gelirsen hastaligin daha cok ilerler. Manevi olarak guclu oldugunda bu disariya yansayacak. Simdi depresyonda oldugun icin bu cevrene yansiyor ve o yuzden teklif almiyor olabilirsin. Biraz daha zaman ver kendine.

Soğuk duruyorsun belli ki, davranışlarından erkek arkadaşın olduğunu veya istemediğini düşünüyor olabilirler

bence soguk durusundan kaynaklanıyor :) bende öleyim çünkü çok sert bi yapım vardır bazı okuldakı erkek arkadaşlarım beni tanımadan önce cok sert bulurlardı benı,korkuyoruz senden hatta ilk başta teklif etmeyi düşündüm ama korktum diyen cok oldu hem takma bence bu gibi duruma bende 20 yasındayım inan 1 kere cıktım ama oda hiç görüşmedik tlfn msnydi dıyebılırım bide çevremdekilere bakıyorum dert sıkıntı elbet bir gün olucak hayatını yaşa boyun kilon cok iyi bence,olmasını istersende kendine bak makyaj yap,sacına,kılık kıyafetıne dikkat et inan hemen dikkatlerini cekersin gerçi çekiyorsundurda senden çekiniyorlardır :)

Anlıyorum.Peki hoşlandığın biri var mı ?

Eğer var ise kafanda biri sen ilk adımı atsan

Lütfen soğuk durursam sevgilim olmaz fikrini çıkar aklından.
Ne alakası var? Sevgili bulmanın bir kuralı yok ki.
Ben senin aksine kendimi çok seven ve dikkat çeken, ilgi gören biriyim ama benim de hayatımda biri yok.
Aşk yok.
Bunlar kısmet meselesi. Hep aynı şeyi yazıyoruz ama öyle.
Kendine güvensiz bir duruşun olmaması önemlidir.
Çok katı olmamak, kaskatı durmamak önemlidir; fakat mesafeli veya soğuk bir tip olmakta sakınca yok.
Öyle olsan bile, ki ben de soğuk biriyim, yine ilgi gösteriyorlar.
Kendimden bildiğim için böyle olmadığını belirtiyorum sana.
Sahte tavırlar takınma. Nasıl istiyorsan öyle davran.
Ayrıca sevgili edinmek bir başarı değildir asla.
Hıçkırıklara boğulacak düzeyde kendini hırpalaman mantıklı değil ki.
Elbet olur bir gün.

Begenilme arzusunun yasi yoktur,yetmis yasinda dahi karsi cinsten begeni bekler insan.ancak bu takintiya donusurse cok fena.yolda birinin onu takip ettigi hissi olusur,ogrenciyse okulda arkadaslarinin hareketlerini yanlis anlar.bir arkadasim vardi buna benzer hayatinda okul boyunca kimse olmadi,bir gun imza atilacak cocugun biri kalem istedi bundan.bu da:aaa neden benden istiyor bi suru insan var burada demisti,halbuki basit bir kalem.yani rahat ol,hayati dogal akisinda yasa.

begenilmek istemen cok cok normal hangi bayan istemez ki?
ama bunu takinti haline getirme sakin. sen once kendini sev, kendini begen, ondan sonra insanlar
seni begenecektir ben buna inaniyorum. kendini oldugun gibi sev.
hem Allah seni yanlis kisilerden koruyordur belki de, iliskiye baslamak icin dogru zaman degildir belki senin icin.
ya da senin icin dogru olan kisinin dogru zamani gelmemistir iliski icin
kendini bosuna uzmek yerine bu sekilde dusunursen seni rahatlatabilir.
Bazen yalnizlik iyidir be arkadasim. kaderini, yazgini sev ve Allaha bol bol dua et ki gonlune gore hayirli kisiyi, hayirli zamanda versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…