Acaba sorun dış görünüşün değil de davranışların olabilir mi
Sert ve ya soğuk duran biri misin
Hoslandigin biri var mi peki? Hic hoslandin mi belli ettin mi ya da platonik mi takildin.
Hoşlandığım erkekler oldu birkaç kez ama uzaktan izledim sadece. İsimlerini öğrenmeye çalıştım, internetten araştırdım, resimlerine baktım vs. Daha fazlası olmadı. Nasıl ilgi çekeceğimi bilmiyorum?
Boy kaç, kilo kaç?
171 cm ve 60 kg. Düzenli olarak fitness, spinning ve zumba yapıyorum. Kaslarımı sıkı tutmak için çaba gösteriyorum.
Fiziksel olarak problem yok gibi, kilon boyun mükemmel.
Genelde soğuk duruşum olduğunu söyler annem. Bunu değiştirmek için yüzüme sahte bir gülümseme yerleştiriyorum gün boyu, antidepresan kullanıyorum. Ayrıca OKB hastasıyım, patolojik bir takıntılılık hali var yani. Tedavimin başarılı olduğunu söylüyor doktorum. Ancak sosyal anlamda hala düzelme yok...
Genelde soğuk duruşum olduğunu söyler annem. Bunu değiştirmek için yüzüme sahte bir gülümseme yerleştiriyorum gün boyu, antidepresan kullanıyorum. Ayrıca OKB hastasıyım, patolojik bir takıntılılık hali var yani. Tedavimin başarılı olduğunu söylüyor doktorum. Ancak sosyal anlamda hala düzelme yok...
Balık etli bir vücudum var
171 cm ve 60 kg. Düzenli olarak fitness, spinning ve zumba yapıyorum. Kaslarımı sıkı tutmak için çaba gösteriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?