171 cm ve 60 kg. Düzenli olarak fitness, spinning ve zumba yapıyorum. Kaslarımı sıkı tutmak için çaba gösteriyorum.
:44:.......................
Balik etli derken hamsiyi kastetti herhalde.
Kankam sesli güldüm
Ona bakarsan ben de balık etliyim.
Fok balığı
Balik etli derken hamsiyi kastetti herhalde.
Güzelim, balık et denen olay pek böyle değil kanımca, heleki sen fitness zumba falan yapıyorsan, oldugundan da ince, tabiri caizse taş gibi görünüyorsundur, heleki çoğu etli butlu olan türk kadınının yanında, maaşallahın var, ülke ortalamasına göre epey iyisin bence.
sıkma canını, bence sen çok soğuk davranıyorsundur ondandır, yani başka bi neden gelmedi aklıma
biraz ağır da duruyor olabilirsin, giyim kuşam saç baş olarak yani
bence kız arkadaslarından fikirler tavsiyeler al
cıvıl cıvıl ol biraz, tabiki sırıta sırıta gezme ama gülümse insanlara doğaya çiçeklere böceklere, bak bahar da geldi, neşeli dur biraz, her şey yoluna girer kuzum, sıkma canını
he bu arada, bak bizim sınıftada var bi kız hiç fena değil 170 boylarnda incecik, kumral, burnu elle yapılmış gibi, porselen gibi teni var, Allah özene bezene yaratmış derler ya o cinsden bir kız işte
ama hiç talibi kur yapanı yok, çünkü kız dersten cıkar cıkmaz kütüphaneye koşar ders çalışır 3.86 ortalaması falan var, erkekler kızdan çok çekiniyor ve kızı biraz takıntılı buluyorlar, böyle bişey olmasın? evhamlı endişeli falan görünür müsün genelde? :26:
çevremde fiziğimle ilgili fikrini aldığım aldığım herkes vücut ölçülerimin çok iyi olduğunu söylüyor ama ben ayna karşısında kendimi beğenmiyorum bir türlü. görüntümle barışamadım yıllardır. nereye kadar zayıflayabilirim diye düşünüyorum kendimi balık etli olduğuma inandırıp.
Vucut kitle endexini biliyor musun? Ben senin icin hesapladim.
Vücut Yüzey Alanınız: 1.7 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 48 kg
İdeal Kilonuz: 62 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
Balik etliler BMI ' i 25 ustu olanlardir.
sizler harikasınız. bu forumun bu samimi ve yardımsever ortamı su anda yuzume hos bir gulumseme yerlestirdi. benim icin hesapladıgın icin cok tesekkur ederim. bunu bir baskasından duymak huzurlu olmamı saglıyormus onu fark ettim.
Balik etli olmadigin icin mi bu sevinc. Biz medcezir ' le olelim o zaman
Merhaba Kadınlar Kulubü ailesi,
Uzun süredir ilgiyle takip ediyorum forumu ve siteyi. Okudukça kendimden parçalar buluyorum çoğu zaman. Ben de derdimi paylaşmak ve sizlerin desteğini almak istedim. 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Benzer mesajları bir
çok kez gördüğünüzü düşünüyorum; bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Yıllardır çaba göstermeme rağmen karşı cinsin ilgisini çekmeyi başaramıyorum. Balık etli bir vücudum var ama arkadaşlarımın söylediğine göre çirkin bir kız değilmişim. Öyle bir konuma geldim ki artık aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum. Erkeklerin beni beğenmiyor ve benimle ilgilenmiyor oldukları düşüncesi gün boyu aklımda. Kız arkadaşlarımı sevgilileriyle gördüğüm zaman yanlarından hızla uzaklaşıp hıçkırıklara boğuluyorum. Dış görünüşüme elimden geldiğince dikkat etmeme rağmen hiçbir erkek yanıma yaklaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?