- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 40
- Konu Sahibi enchanting
-
Ciddiye almayabilirsiniz yonetime de bosyere bildirdiniz ben fake degilim.baska isiniz yok mu kuzumYa bu konunun sahibi hep bana troll üye gibi geliyor, açtığı konular olsun, insanların konularına yazdığı mesajlar olsun. Profil fotoğrafı da bariz başkasının, troll maksatlı alınmış bir üyelik gibi, ciddiye alamıyorum hiç. Yönetime bildirdim, bir incelesinler hesabı.
Haklisiniz dogru..Aceleniz ne hanımefendi koca kaçıyor mu?
Ciddiye almayabilirsiniz yonetime de bosyere bildirdiniz ben fake degilim.baska isiniz yok mu kuzum
Aklin yolu bir BacıHah ben de bunu diyorum
MaşallahEvet benim
Ne ayıp bişey ya. Adama maaşını mı sordun ne kadar değişiksiniz bayan..
Ben eşimin maaşını sormuyorum. Biri sorunca gerçekten bilmiyorum sormadm hiç diyorum. Yahu şimdiden adamın maaşını sorman beni irite etri. İnşallah trollsündür
Benden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
Bilmiyorum o kadar irdelemem.
Profiline "5000 den az alanlar yazmasın"uyarısı ekle ...evi ve arabası da olsun. Annesi -babası olmasın . Hatta yetiştirme yurdunda büyümüş olsun .görümce ve eltilerden otomatik kurtulmuş olursun . Hem 2100 ne , kuaförüne yetmez .............Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Sen ne üzülüyorsun haline ? Bırak ben üzüleyim. .çalışmıyorum ,üstüne bide öğrenciyim .gelirim yok ,giderim çok .dur ben söyleyeyim bir de manevi tazminat davası açsın kocam bana ..malum yıprandık yıllar içinde ,hem çocuk ,hem okul,hem ev :)Off kocam beni bıraksın 5 senelik memurum 2500 lira anca kazanıyorum üzüldüm halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?