- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi enchanting
-
Belli ki evliliği kafana takmışsın, nefes alsın yetere doğru bir gidişatın var ama böyle olmaz, bu kadar pisliğin olduğu bir dünyada faceden tanıştım şuymuş buymuş diye eş seçilmez hayırlısı olsun aklını başına topla bak mesleğin falan da varmış resmi de kaldır bir gören olur
Önceki açtığı konularda da fotonuzu kaldırın, velilerinizden tanıyan çıkabilir diyen çok oldu ama konu sahibi ısrarla profil fotosunu kaldırmıyor.
Ev hanımıyım dediğini hatırlıyorum konu sahibinin meslek kısmı yanlış muhtemelenOgretmenmis
Dusunebiliyor musunuz ?
Ogretmen cocuklari gelecege goturen ,ufkunu acan ,vizyon kazandiran temel taslardan biri ..
Bugun de bi baskasi adina utandim cok sukur...
Yok ya, eski konularında bahsediyor. Öğretmen bayan.Ev hanımıyım dediğini hatırlıyorum konu sahibinin meslek kısmı yanlış muhtemelen
Kendi evi varsa gecinilir.biz o mikyara yakin bir parayla kucuk bir yerde geciriyoruz.hemde kirada.
Mesele para pul .namaz niyaz degilki adam nasil biri durustmu mesela .Dovermi sovermi.temizmi pasaklı mi.sorumluluk sahibimi ve dah bir cok sey bilmeniz lazim hakkinda.
..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?