Merhana oncelikle hayirli olsunn..Benimki duzelmemisti ama cok sukur hicbir sorun olmadi..ilk bebegimde centik vardi bebegim kilolu dogdu..Ikinci bebegimde oyle bir sorun yoktu ama zayif dogdu :) tansiyona dikkat et bol su tuket insallah bisey olmazmerhaba arkadaşlar 21+1 de detaylı ultrasonda 2 damarda çentik çıktı. bebeğin diğer herşeyi normal hatta iyi bile gelişmiş boyu uzun, kilosu fazla vs.. sizce ne yapmam lazım? iki gün sonra normal randevum var ama panik oldum? böyle bir durum yaşayıp sonraki haftalarda düzelenler var mı aramızda? herkese problemsiz hayırlı doğumlar dilerim..
tesekkur ederim cevabınız için. sizinde çift çentik miydi?Merhana oncelikle hayirli olsunn..Benimki duzelmemisti ama cok sukur hicbir sorun olmadi..ilk bebegimde centik vardi bebegim kilolu dogdu..Ikinci bebegimde oyle bir sorun yoktu ama zayif dogdu :) tansiyona dikkat et bol su tuket insallah bisey olmaz
Rica ederim tek tarafliydi
merhaba benımkı de tek taraflı , doktorum benı rahatlatmaya calıssa da ınternette okuduklarım karsısında uzulmemek elde degıl , aspirin kullandınız mı pekı ? ben 100 mg coraspirin alıyorum
aspirin de zararlı olacak dıye de korkuyorum
Merhaba benimki çift taraflı, internette okuduğum herşey iç karartıcı bunalıma girdim neredeyse. dün doktora gittim. doktorum herşeyimizin yolunda olduğunu söyledi ve coraspin verdi. bu haftalarda sık karşılaşılabilen bir durum bi kaç haftaya geçer dedi. gayet sakin karşıladı yani (22. haftadayım) çok rahatladım. artık okumuyorum internetten bişey çünkü stres olmamamız gerekiyor. sizde okumayın ki sizinki tekmiş daha az riskli içiniz rahat olsun.:) Allaha emanet bebişlerimiz ne kadar düşünsek araştırsak okusak boş yalnozca kendiğimizi üzdüğümüzle kalıyoruz inanın. doktorumun dediklerini harfiyen yapıp gerisini dua ederek Allaha bırakıcam elimden gelen bu çünkü. :) sevgiler
Korkmana gerek yok bende doğuma 1 hafta kalana kadar kullandım tek tarafliydi bende de şuan kim 1 yasinda sadece zayıf dogdumerhaba benımkı de tek taraflı , doktorum benı rahatlatmaya calıssa da ınternette okuduklarım karsısında uzulmemek elde degıl , aspirin kullandınız mı pekı ? ben 100 mg coraspirin alıyorum
aspirin de zararlı olacak dıye de korkuyorum
Korkmana gerek yok bende doğuma 1 hafta kalana kadar kullandım tek tarafliydi bende de şuan kim 1 yasinda sadece zayıf dogdu
Merhaba canim gordugum kadariyla gebeligin sağlıkla devam ediyor masallah . benim geçen pazartesi 21+4 de ayrintili dooppler de cift tarafli erken notch ( centik) izlendi. Doktorum takibe alalim duzelebilir dedi. Birinci gebeligimde olmadi boyle. Bir sorun doktorum simdilik ilac vermedi sadece strsren uzak ol bolca dinlen dedi. Seninnsuan ki durumun nedir tavsiue edebilecegin biseyler var midir bana ?merhaba arkadaşlar 21+1 de detaylı ultrasonda 2 damarda çentik çıktı. bebeğin diğer herşeyi normal hatta iyi bile gelişmiş boyu uzun, kilosu fazla vs.. sizce ne yapmam lazım? iki gün sonra normal randevum var ama panik oldum? böyle bir durum yaşayıp sonraki haftalarda düzelenler var mı aramızda? herkese problemsiz hayırlı doğumlar dilerim..
Merhaba cnm centikte düzelme oldi mu acaba suan ki durumunuz nedir bilgi verirsen cok sevinirim. Bende yeni öğrendim ikinci gebeligim cift tarafli varmis bendecok tesekkur ederim , yarın kontrolum var , bakalım gelısımı nasılmıs kucuk beyin :)
Merhaba canim gordugum kadariyla gebeligin sağlıkla devam ediyor masallah . benim geçen pazartesi 21+4 de ayrintili dooppler de cift tarafli erken notch ( centik) izlendi. Doktorum takibe alalim duzelebilir dedi. Birinci gebeligimde olmadi boyle. Bir sorun doktorum simdilik ilac vermedi sadece strsren uzak ol bolca dinlen dedi. Seninnsuan ki durumun nedir tavsiue edebilecegin biseyler var midir bana ?
Bebegimin kilosu normal suan da
Merhaba cnm centikte düzelme oldi mu acaba suan ki durumunuz nedir bilgi verirsen cok sevinirim. Bende yeni öğrendim ikinci gebeligim cift tarafli varmis bende
Vermedi 6 aralikta 24. Haftama randevy verdi ben incelicem düzeleceğini dusunuyorum benim dikkatimi cekmedi böyle bir durum sende dedi. Bekki o zmn veriri duzelmez olmamissa. Ben simdilik sabahlari limonli su içiyorum. Suanda gelişimi normal görünüyor bebeğinin.Merhaba
Aspirin verdiler mi ? Acikcasi duzelip duzelmedigini doktor soylemedi ustunde durmadi , sordugumda onu unut dedi , aspirin kullandim hep ve bebegin gelisimi normal su an
Insallah senin de gecer gecmese de bebeginin gelisimi normal devam eder insallah
Vermedi 6 aralikta 24. Haftama randevy verdi ben incelicem düzeleceğini dusunuyorum benim dikkatimi cekmedi böyle bir durum sende dedi. Bekki o zmn veriri duzelmez olmamissa. Ben simdilik sabahlari limonli su içiyorum. Suanda gelişimi normal görünüyor bebeğinin.
Allah razi olsun ayni duurumu yasayan biri olarak su mesajın nasil yüzümu güldürdu anlatamam insaallah sagsalim.alirsin yabrunu kucağına bende kizimi alirim sagsalim:)tuzdan uzak dur , tansiyon da olursa beraberınde erken dogum olur damardakı problem gecmezse , bence duzelir , duzelmezse de kafana hıc takma bır sey olmuyor , aspirinin faydası oluyor
Allah razi olsun ayni duurumu yasayan biri olarak su mesajın nasil yüzümu güldürdu anlatamam insaallah sagsalim.alirsin yabrunu kucağına bende kizimi alirim sagsalim:)
Evet artik hergün yumurtayı atlamiyorum balik haftada bir yiyirum ama hapimda var balik yagi. Sute agirlik. Verucem baaklim sut cok tavsiye ediyirlar. Doktkrum magnezyum verdi birde. Hergun. Bir tNe muz ve kaşar peyniride mutlaka tüketiyorum onlarda cok besliyordu bebeği. Fkt benim eger durum duzelmezse kan sulandirici da baslamam gerekecek saniirm dr verir gerçi fkr insan ufacik bir ihmal olmasin istiyor taktir rabbimun tabiki yiyecek ekmeği varsa yavrumun sagsalim gelecektir insaallahinşallahh :) bir de sola yat dinlediğinde uyudugunda , sol tarafından beslenıyormus cocuk , ben hep yogut, sut , et , yumurta ve balık yedım , onların da gelısımınde faydası var , o yuzden onlardan ye bol bol gelısımınde yardımcı olacaktır
Merhaba canim gordugum kadariyla gebeligin sağlıkla devam ediyor masallah . benim geçen pazartesi 21+4 de ayrintili dooppler de cift tarafli erken notch ( centik) izlendi. Doktorum takibe alalim duzelebilir dedi. Birinci gebeligimde olmadi boyle. Bir sorun doktorum simdilik ilac vermedi sadece strsren uzak ol bolca dinlen dedi. Seninnsuan ki durumun nedir tavsiue edebilecegin biseyler var midir bana ?
Bebegimin kilosu normal suan da
Merhaba cnm centikte düzelme oldi mu acaba suan ki durumunuz nedir bilgi verirsen cok sevinirim. Bende yeni öğrendim ikinci gebeligim cift tarafli varmis bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?