22. hafta Rahimi besleyen tek damarda direnç (çentik) tespit edildi:(

Arkadaslar bendede çift tarafli notch vardi burda yazismistim bazi arkadaslarla cok sukur ogluma kavustum 26 gunluk oldu hic bi sorun olmadi ćentikle ilgili sizde icinizi ferah tutun
Çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah bende bu cuma giricem doğuma allah nasip ederse çentik bendede vardı çok şükür hamilelikte bı sıkıntı yalamadım herkes dilerim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alsın

Amin canim darisi sana insallah Rabbim kolaylikla saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin

belli ki bebeğini kucağına almışsın giremiyosun çünkü. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. çentik olayı bende de var ve benim de tüp bebek. 3 haftada 1 olan kontrolüm 2 haftaya düştü. bebek 2,5 hafta geriden geliyo. çok canım sıkkın

Çok şükür oğlum şuan kucağımda çentik vardı bendede ama çok şükür sorun olmadı kilo kaybı var onunla uğraşıyorum sezeryan olduğu için süt geç geliyomus benimde yeni yeni başladı. Hiç canını sıkma allah büyük benimde tüp bebek bende çok korktum ama çok şükür kucağıma aldım moralini yüksek tut herkes için dua ediyorum

,
kaç kilo doğdu ve kaçıncı haftada alındı?

Bende sezeryan oldum hastanede mamaya baslamistik halada takviye olarak geceleri veriyorum sende durum nasil sut sonradan cogaliyo hic sıkınti yapma

Bende sezeryan oldum hastanede mamaya baslamistik halada takviye olarak geceleri veriyorum sende durum nasil sut sonradan cogaliyo hic sıkınti yapma
Slm canım sütüm geldi 5 gün sonra ama yeterli değil doymuyo mama veriyorum hipp mama aldık mama verince uyuyo emzirince 15 dk uyuyo niye anlamadım isali de var olur diyorlar ama insan üzülüyo

Bende 23haftamda oyrendim damar eksikligini dogum yaptiginizmi? Bilgilendirseniz sevinirim

Slm canım sütüm geldi 5 gün sonra ama yeterli değil doymuyo mama veriyorum hipp mama aldık mama verince uyuyo emzirince 15 dk uyuyo niye anlamadım isali de var olur diyorlar ama insan üzülüyo
Mama doyurucu canim hazmi daha zor ondan uyuyolar mamayla
Canm mamayla doyuyo ve rahat uyuyo seninde sütün cogalicak hic merak etme o zaman emdikten sonrada uyicak..ishal icinde sende ishal yapicak seyler tukettiysen ondan olabilir mesela ben kayisi hosafi ictim iki gun hemen ishal oldu benim yavrucak ilac falan kullandik o derece

Ben de 24 haftalikken bu sorunun oldugunu ogrendim. Doktorum tansiyon takibi yapmami soyledi. Beslenmeme dikkat edeyim mi diye sordum. Gerek yok dedi. Ama ben yinede bol su iciyorum bol meyve yiyorum.
Vitamin magnezyum kalsiyum demir olaci aliyorum.
Calistigim icin dinlenmeye firsat olmuyor. Insallah 32. Haftaya gelince izne ayrilmayi dusunuyorum.
Allah hepimizin bebeklerinin zamaninda saglikla hayirla dogmasini nasip etsin. Amin.

Hiç korkma arkadasım bendede aynı sorun vardı tussuz yedım tansiyonu ölçtüm sabah akşam çok şükür sorunsuz doğum yaptım rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin moralini yüksek tut

Saol insallah oyle olur. Peki normal dogum yapma sansim olur mu? Hep nedense tek care sezeryanmis gibi geliyo bana

Saol insallah oyle olur. Peki normal dogum yapma sansim olur mu? Hep nedense tek care sezeryanmis gibi geliyo bana
Benim kan pıhtılaşma sorunum be normal doğum yapmama engel sebepler vardı o nedenle sezeryan oldu senininde herhangi bi sorunun yoksa neden olmasın ki normal doğum. Senin ve bebek için hayırlısı neyse o olsun inşallah

kızlar merhaba. benimde tek taraflı çentik var bebeğe giden damarlarda. kan pıhtılaşması da var diye coraspin kullanıyorum ama doktorum normal doğuma engel demedi tercih sana kalmış dedi.

Slm arkadaşlar uzun zamandır buraya yazan yok galiba ama belki bi umut cvp alırım diye yaziyorum benim kız kardeşim yaptırdığı 4lu test sonucunda riskli durumda çıktı değerleri 23 . Haftalık hamileyken de bebeğinin 2 hafta geriden geldiğini öğrendi bebeği 23. Haftada 380gr ve bebeği besleyen damarlarda problem var ve plesantada yanlış değilse eğer kanama mevcut ve hastaneye gittiği gün şiddetli kanamayla yatış yaptılar ve suan takip altında bebeği kalp atışları var ve karnında kıpır kıpır ama Dr lar sadece tahlil ve tansiyon olcumüye takip ediyorlar herhangi bi ilaç tedavisine baslamadilar ve gebeliği sonlandirmiyolarda sormak istedigim aynı durumu yaşayaniniz varmı acaba cvp yazarsaniz çok sevinirim

Slm benimde sol tarafta çentik vardı kan sulandırıcı kullanıyordum pıhtışaşma probleminden dolayı sıkı takiple kucağına alır inşallah moral çok önemli

Slm benimde sol tarafta çentik vardı kan sulandırıcı kullanıyordum pıhtışaşma probleminden dolayı sıkı takiple kucağına alır inşallah moral çok önemli
Cvp için çok teşekkür ederim Dr bugüngebeliği sonlandırılmasisı gerektiğini soylemisler bebek hiç beslenemiyomus beslenmediği icinde doğarsa %99engelli olurmuş acaba varmı böyle bişey 1 ay geriden gelip sağlıkla doguranlar bile var tabi inancımız olduğu için ne olursa olsun aldırmadan yana degiliz ya bana içimi rahatlatıcı bişey soyleyin.

Bende vardı centik bi sıkıntı olmadı çok şükür 38. Haftaya kadar dayandık sonra doğum oldu kilosu azdı sıkı takip edildi tansiyonumu ölçtüm sabah akşam tussuz yedim allah nasip etti hakkınızda hayırlısı neyse o olsun benim bebeğim tüp bebek

Peki aynı miydi durumun kalbi durabilir yada plesenta kanama var miydi şuanda 24. Haftada 2 hafta geriden geliyo 420gr çok endiseleniyoruz ve sanada erken olursa çocukta kalıcı hasar olur falan dediler yani tam olarak ne gibi riskkeri siraladilar belki bi umut olursun kardesime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…