22. hafta Rahimi besleyen tek damarda direnç (çentik) tespit edildi:(

Kızlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba. Bir sorum olacak benim ayrıntılı ultrasonda rahimde sağ ve sol damarlarda çentikleşme olduğu ve ileriki haftalarda buna takiben tansiyon çıkarsa bebeği erken alacaklarını söylediler size ne gibi şeyler söylendi

Bana da ayni seyler soylendi cok etkilendim stres olmamam gerekirken stres yaptim biraz daha rahatim ama simdi gereksiz yere uzme kendini insallah hic bisey olmaz

Bana da ayni seyler soylendi cok etkilendim stres olmamam gerekirken stres yaptim biraz daha rahatim ama simdi gereksiz yere uzme kendini insallah hic bisey olmaz

Evet gereksiz yere stres oldum bende belki de birşey olmayacak ama bi kere insanın gözü korkuyo inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz..

Bana da firsat buldukca uzanmami soyledi yer cekimini kesmek fayda ediyomus.kalsiyum verdi benim de ekstradan bolca kalsiyum almami soyledi..coraspinde verdi..stres uzuntu yok ddi ama ne mumkun anim animi tutmuyo

Bana da firsat buldukca uzanmami soyledi yer cekimini kesmek fayda ediyomus.kalsiyum verdi benim de ekstradan bolca kalsiyum almami soyledi..coraspinde verdi..stres uzuntu yok ddi ama ne mumkun anim animi tutmuyo

Pardon yazmayı unuttum bana osteozinc diye bir ilaca başladı ayrıca şimdi içtim aklıma geldi yeni başladığı için daha alışamadım. İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler elimizden ne geliyorsa yapıyoruz :)

Herkese iyi geceler arkaslar. Benimde dün detaylı usgde çıktı sol tarafta çeltik çok üzüldüm doktorum kongreye gitmiş sonucu gösteremedim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 20. Haftadayım birbirimize destek olalım çok korkuyorum

Merhaba günaydın bence hiç korkma çünkü bizlerin her iki tarafta da çıktı bak en azından sende bi taraf iyi durumda ve de herşeyin başı stres. İlk öğrenince bende çok kafama taktım erken alabiliriz demişti doktor ama bol su iç tuzsuz ye ve doktorun mutlaka ilaç vericektir düzenlice kullan ve en önemlisi sakın stres yapma herşey olacağına varır biz elimizden ne geliyorsa yapalım..

Bende de çift tarafli cikti senin suan 20. Hafta bazen 24. Hafta kendiliginde duzeldigi gorulmus..hala bi umudun var bende 24. Hafta sonlarinda cikti doktorum duzelmez dedi kendini hic uzme guclu ol bence bu cok onemli..ayrintili ultrasona girmeyen bir cok kisi var biz girdik gorduk ve doktor kontrolu altindayiz zaten bebegi etkilememe olasiligida var ilk basta emin ol bende senin gibiydim artik moralim daha yuksek

Insallah canim biz onlemimizi alalim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmicaktr

Allah razı olsun arkadaşlar moral oldunuz bana rabbim sağlıklı sıhhatlı bişekilde doğum yapmayı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar tesadüfen bugün girdim okudum yazmak istedim öncelikle hic bi seyden korkmayın hamileliyin tadibi çıkarın. Benim ilk gunden dusme tehlikesi yatak istirahat oldu.uclu teste ntd riski cikti bi Prof gidiyordum beyni ya da omuriligi açık alabiliriz dedi.Atil beye detayli ultrasona girdim cok şükür ntd yüksek cikmasi beyin ve omurilik le alakalı değildi. Ama 1 tarafli çeltik çıktı bu yüzden 1 hafta geriden geliyor du kizimin gelişimi. Ilk doktorum u dwgistim 20 ci haftamda cok iyi bi doktora buldum. Ilk beni görünce umutsuz konuştu celtik icin ilk haftada baslaman gerekti kan sulandirici ilaclara dedi gec kalmissin hedef 24 cu haftaya getirmekti kizimin Üstüne şekerim de cikti neyseki 28 ci haftaya geldik tekrar celtik yüzünden detaylı ya girdim cok unlu bi doktor du bu da 37 haftalik gelir bu bwbek dedi. Kuvez olan hastane bakiyorduk gelişimi hep 10 15gun gec geliyordu.son tansiyon da kalkiyormus .Sonuc kız im 40hafta+1 gunde yani tam zamanında geldi hic bi sağlık sorunu olmadi.uzun yazdimvki hepinize umut olsun .Allah ol dedikten sonra kimseye doktorlara bile söz dusmez.Benkçok yıprandim ağlayarak girdim doguma ama cok şükür doktorum iyidi dedigi kiloda 2980 kg normal doğumla kizimi kucagima aldım darısı basiniza

Masallah Allah anali babali buyutsun insallah ☺☺☺☺ cokk sevindim darisi hepimizim basina olsun hangi ildensin

Allah analı babalı büyütsün moral oldunuz allah razı olsun insan ister istemez kafaya takıyo bebeğime bişey olucak dıye inşallah bizde kucağımıza alırız sağlıklı bilekilde

Kesinlikle moral oldu bu anlattıklarınız. Çok şükür ki tansiyonum yok şuanda sürekli takip altındayım. Fakat her iki tarafta çentikleşme söz konusu benimde. İnşallah devam etmez ve üstüne birde tansiyon eklenmez yoksa bebeği erken alırız demişti doktor preeklampsi oluyomuş. Sizin gibi en azından 40 hafta olmasa bile 36 ya kadar gelsek bile gerçekten çok Mutlu olucam şahsen..

istanbuldayım ben.En korktugum preeklamsıydı benımde sureklı ıdrar tahlili verıyordm,tansıyon olcturuyordum.Bazen hamılelıkle ılgılı kalka bılıyor ,sız hep ınanın bızım forumda hazıran annelerı 1 kılo dogan bebek oldu erkenden kac ay yogun bakımda kaldı,ustelık annenın hıc b sıkıntısı yoktu,cok sukur sımdı cok cok ıyı bır sorunu da yok.Sımdı celtık oyle bı seykı bunun ılacı yok boyle devam edıyor sona kadar benımkı gıbı yanı yapacak bı sey yok.Sızın teknyapmanız gereken stressız bır hamılelık gecırmek tadını cıkarmak,ınanın bebek olduktan sonra daha zor hamılelıyı ozluyor ınsan.He bı de bol bol dınlenın uyku depolayın en cok ozleyeceyınız sey uyku olcakBuraya dogurduktan sonra sız de sonucları yazın haber edın ınsallah sag salım kucagınıza alacaksınız yakında

İnşallah dediğiniz gibi olur. İnsan tedirgin oluyor işte bir kere duyduğu zaman heleki preeklampsiye çevirmesinden daha da tedirginim. Çok şükür tansiyonum iyi seyrettiği için kendimi teselli ediyorum ve olumsuz düşünmek istemiyorum. Herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…