22. hafta Rahimi besleyen tek damarda direnç (çentik) tespit edildi:(

Amin inşallah kavuşuruz yavrularımıza yapıcak bişey yok dedi doktorda takip sadece inşallah kimsenin bi sorunu olmaz en azından 36. Haftaya gelebilsek allahın izniyle. Çok teşekkurler

Insallah arkadalar hersey vaktiyle guzel ama onlemimizi alip nasip dicez artik biz..yaklasik 2 haftadir kasiklarimda agri var dun acile gittim nts de kasilma cikti biraz alttan muayene etmek istediler ben izin vermedim zaten bu hafta ici doktoruma randevum var diye 6 aya kadar o kadar kolay geldimki sanki hamile degilmisim gibi simdi boyle seyler korkutuyo beni

Allah yardımcımız olsun dediğin gibi biz önlemimizi alalım neyi nasip ettiyse allah onu yaşıcaz bende 22. Haftaya giriyorum bi sıkıntı yaşamadım inşallahta yaşamayız yıllarca bekledim bebeğimi inşallah sorunsuz doğum yaparız

Bu çarşamba kontrole gidicem inşallah bebekte sıkıntı çıkmaz çünkü 22 haftalık hamileyim hissetmiyorum hareketlerini bide bu çentik çıkınca çok korkuyorum ya bişey olduysa diye. Arkadaşlar doktora gittiğmizde birbirimize haberdar edelim son durumumuz hakkında destek oluruz moral olur

Benimde perşembe var kontrolüm mutlaka burdan bilgilendiricem sizleri de inşallah güzel şeyler söyler doktorum. Benim 26 haftalık bu arada

Kızlar benim perşembe idi randevum ama erken gittim biraz akıntımda artış olmuştu doktor görmek istedi neyseki Bebek'te bi sıkıntı yok vajinit olmuşum fitil verdi. Çentik konusu için ayrıca muayene etmedi ama bebeğin suyuna idrar tahlilinde proteine baktı ve kilo gelişimine. Hepsi normal çıktı tansiyon içinde 11-7 genelde benim. Magnezyum içerikli bi ilaca başladı zaten. Az tuzlu yemeye bol dinlenmeye ve su içmeye devammış. Bebeğin gelişimi normalse eğer ekstra hiç birşey yapmıyor anlayacağınız. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum gidip gelince yazın haberleşelim.. Bebeklerimiz rabbime emanet inşallah sağlıkla doğarlar...

Insallah canim cokk sevindim kac haftaliktin sen

Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine Bebek ve biz iyi olalım yeterki tuzsuz yeriz napalım sabredicez. Benimde randevum yarın heyecanlıyım biraz. Bende istanbuldayım g.o.paşa hastanesinde murat keskin doktorum benim bebeğim tüp bebek inşallah vaktinde doğar bebeklerimiz. Herkese iyi aksamlar...

İyi aksamlar arkaslar bugun dr kontrolüm vardı bebek çok şükür iyi 550 gr mış şimdilik bi sorun yok dedi yine tsnsiyon takibi yap tuzsuz yiyecekler ye dedi idrar tahlili idrar kültürü tam kan sayımı istedi 1 ay sonra tekrar gel dedi. İnşallah sorunsuz tamamlarız hamileliğimizi

Maşallah canım çok sevindim senin adına inşallah herşey hep böyle yolunda gider. Dikkat et kendine de aynen tuzsuz yemeklere devam ediyoruz ve bol su tüketmeye bak. Kilosu da maşallah bak gayet yerindeymiş miniğinin :)

Allah razı olsun canım inşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız da kucağımıza alırız yine haberleşelim inşallah iyi haberlerle tabiki

Arkadaslar merhaba bende bugun gittim kontrolume Allah a bin sukur bebegimin kilosu gelisimi cok iyi ters durdugu icin baski yapiyo kasik agrilarim var..boyu 36 cm bu haftalarda olan varmi bebeginizin boyu kac acaba

Arkadaslar merhaba bende bugun gittim kontrolume Allah a bin sukur bebegimin kilosu gelisimi cok iyi ters durdugu icin baski yapiyo kasik agrilarim var..boyu 36 cm bu haftalarda olan varmi bebeginizin boyu kac acaba
Maşallah bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inşallah böylede devam eder sonuna kadar sorun yaşamassınız ben 22. Haftadayım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…