- 24 Haziran 2015
- 303
- 288
- 23
- 41
Amin inşallah kavuşuruz yavrularımıza yapıcak bişey yok dedi doktorda takip sadece inşallah kimsenin bi sorunu olmaz en azından 36. Haftaya gelebilsek allahın izniyle. Çok teşekkurleristanbuldayım ben.En korktugum preeklamsıydı benımde sureklı ıdrar tahlili verıyordm,tansıyon olcturuyordum.Bazen hamılelıkle ılgılı kalka bılıyor ,sız hep ınanın bızım forumda hazıran annelerı 1 kılo dogan bebek oldu erkenden kac ay yogun bakımda kaldı,ustelık annenın hıc b sıkıntısı yoktu,cok sukur sımdı cok cok ıyı bır sorunu da yok.Sımdı celtık oyle bı seykı bunun ılacı yok boyle devam edıyor sona kadar benımkı gıbı yanı yapacak bı sey yok.Sızın teknyapmanız gereken stressız bır hamılelık gecırmek tadını cıkarmak,ınanın bebek olduktan sonra daha zor hamılelıyı ozluyor ınsan.He bı de bol bol dınlenın uyku depolayın en cok ozleyeceyınız sey uyku olcakBuraya dogurduktan sonra sız de sonucları yazın haber edın ınsallah sag salım kucagınıza alacaksınız yakında
Allah yardımcımız olsun dediğin gibi biz önlemimizi alalım neyi nasip ettiyse allah onu yaşıcaz bende 22. Haftaya giriyorum bi sıkıntı yaşamadım inşallahta yaşamayız yıllarca bekledim bebeğimi inşallah sorunsuz doğum yaparızInsallah arkadalar hersey vaktiyle guzel ama onlemimizi alip nasip dicez artik biz..yaklasik 2 haftadir kasiklarimda agri var dun acile gittim nts de kasilma cikti biraz alttan muayene etmek istediler ben izin vermedim zaten bu hafta ici doktoruma randevum var diye 6 aya kadar o kadar kolay geldimki sanki hamile degilmisim gibi simdi boyle seyler korkutuyo beni
Bu çarşamba kontrole gidicem inşallah bebekte sıkıntı çıkmaz çünkü 22 haftalık hamileyim hissetmiyorum hareketlerini bide bu çentik çıkınca çok korkuyorum ya bişey olduysa diye. Arkadaşlar doktora gittiğmizde birbirimize haberdar edelim son durumumuz hakkında destek oluruz moral olur
Insallah canim cokk sevindim kac haftaliktin senKızlar benim perşembe idi randevum ama erken gittim biraz akıntımda artış olmuştu doktor görmek istedi neyseki Bebek'te bi sıkıntı yok vajinit olmuşum fitil verdi. Çentik konusu için ayrıca muayene etmedi ama bebeğin suyuna idrar tahlilinde proteine baktı ve kilo gelişimine. Hepsi normal çıktı tansiyon içinde 11-7 genelde benim. Magnezyum içerikli bi ilaca başladı zaten. Az tuzlu yemeye bol dinlenmeye ve su içmeye devammış. Bebeğin gelişimi normalse eğer ekstra hiç birşey yapmıyor anlayacağınız. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum gidip gelince yazın haberleşelim.. Bebeklerimiz rabbime emanet inşallah sağlıkla doğarlar...
Insallah canim cokk sevindim kac haftaliktin sen
Hangi ildeydin26 haftalık oluyor perşembe günü
Hangi ildeydin
Bende istanbul canim 28 haftaligim suan daİstanbul canım sen kaç haftalıksın hangi il?
Hangi hastaneye gidiyosunBende istanbul canim 28 haftaligim suan da
Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine Bebek ve biz iyi olalım yeterki tuzsuz yeriz napalım sabredicez. Benimde randevum yarın heyecanlıyım biraz. Bende istanbuldayım g.o.paşa hastanesinde murat keskin doktorum benim bebeğim tüp bebek inşallah vaktinde doğar bebeklerimiz. Herkese iyi aksamlar...Kızlar benim perşembe idi randevum ama erken gittim biraz akıntımda artış olmuştu doktor görmek istedi neyseki Bebek'te bi sıkıntı yok vajinit olmuşum fitil verdi. Çentik konusu için ayrıca muayene etmedi ama bebeğin suyuna idrar tahlilinde proteine baktı ve kilo gelişimine. Hepsi normal çıktı tansiyon içinde 11-7 genelde benim. Magnezyum içerikli bi ilaca başladı zaten. Az tuzlu yemeye bol dinlenmeye ve su içmeye devammış. Bebeğin gelişimi normalse eğer ekstra hiç birşey yapmıyor anlayacağınız. Sizlerdende güzel haberler bekliyorum gidip gelince yazın haberleşelim.. Bebeklerimiz rabbime emanet inşallah sağlıkla doğarlar...
İyi aksamlar arkaslar bugun dr kontrolüm vardı bebek çok şükür iyi 550 gr mış şimdilik bi sorun yok dedi yine tsnsiyon takibi yap tuzsuz yiyecekler ye dedi idrar tahlili idrar kültürü tam kan sayımı istedi 1 ay sonra tekrar gel dedi. İnşallah sorunsuz tamamlarız hamileliğimizi
Allah razı olsun canım inşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız da kucağımıza alırız yine haberleşelim inşallah iyi haberlerle tabikiMaşallah canım çok sevindim senin adına inşallah herşey hep böyle yolunda gider. Dikkat et kendine de aynen tuzsuz yemeklere devam ediyoruz ve bol su tüketmeye bak. Kilosu da maşallah bak gayet yerindeymiş miniğinin :)
Maşallah bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inşallah böylede devam eder sonuna kadar sorun yaşamassınız ben 22. Haftadayım dahaArkadaslar merhaba bende bugun gittim kontrolume Allah a bin sukur bebegimin kilosu gelisimi cok iyi ters durdugu icin baski yapiyo kasik agrilarim var..boyu 36 cm bu haftalarda olan varmi bebeginizin boyu kac acaba
Insallah canim senin bebeginde tum bebeklerde saglikli sihhatli zamaninda dunyaya gelirMaşallah bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inşallah böylede devam eder sonuna kadar sorun yaşamassınız ben 22. Haftadayım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?