Merhaba arkadaslr nasilsinz ☺☺☺ bebegimin gelisimi Allah a sukur cok iyi ozel hastaneyi biraktim devlet hastanesine devam etmeye karar verdim kendimi daha ii hissediyorumm..sizde durumlar nasil bebisler nasil ☺☺☺☺
Bende sislik hissediyorum canim aynen ilaclara devammis demir hapi basladim bide bu kacinci ilac cok kilo aldim bu ilaclar yuzundenMerhaba canım bende yeni geldim kontrole benim kızda bir hafta yaklaşık önden gidiyormuş doktor hiç çentikleşme konusunu dile getirmedi tansiyonun iyi dedi ama kendimde el ayak şişliği hissediyorum artık doğuma yaklaştık sanırım olacak o kadar :) ilaçlarımızı almaya aynen devammış.
Bende sislik hissediyorum canim aynen ilaclara devammis demir hapi basladim bide bu kacinci ilac cok kilo aldim bu ilaclar yuzunden
Evet canm yeni verilen magnezyum bildigin ayakta uyutuyo saglikli olsunlar da dedgn gibi ☺☺Hiç sorma çok şükür halimize ama bi torba ilaç içiyoruz resmen birde magnezyum başladık biz kasılmalar için :) aman bebekler sağlıklı olsun da içelim
bendede iki taraflı çıktı hiç ilaç falan vermedi 3 hafta sonra tekrar detaylı yaptır dedi
amin Allah razı olsun çok haklısınız artık beslnmeme daha dikkat edicem peki siz bebeğinizi doğrudunuzmuHiç kafanıza takmayın kendinizi üzmeyin eğer bu sayfaları okuduysanız tüm arkadaşlarda sizin gibi.. Ben kendimden örnek göstereyim çift taraflı çıktı bende de. Ve ilk öğrenince sizin gibi hemen stres yaptım ve Zaman geçtikçe gördüm ki hiç öyle dert edilecek bir durum yok. Yalnızca tuz konusunu kısın ve bol su için. Faydasını herkes görüyor. Bebeğinizi de kendinizi de üzmeye değmiyor açıkcası. Bizler her kontrolden sonra burda durumumuzu paylaştık sizde doktorunuza gittikçe yazarsınız. Allah herkese şifalar versin ve hayırlı şekilde bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
amin Allah razı olsun çok haklısınız artık beslnmeme daha dikkat edicem peki siz bebeğinizi doğrudunuzmu
tamam canım peki tekrardan detaylıya gittinmi bana 26.haftanda git dediYok canım henüz doğurmadım. Ben ilk öğrendiğimde 25 haftalık falandı. Şuan 32. Haftama giricem ama bi sorun arz etmedi. Sadece tuzsuz yemeye özen gösterdim ve çok çok su içtim başka birşey değil. Sende dikkat et mutlaka faydasını görüceksin.
tamam canım peki tekrardan detaylıya gittinmi bana 26.haftanda git dedi
Allah razı olsun canım çük şükür tansiyonum normal bebeğimin kilosuda öyle daha da dikkat edicem sağlıcakla kucağımıza alalım inş aeoYok Canım bir daha detaylıya almadı beni ama zaten her kontrolde tansiyona bakıyor mutlaka el ayakta şişme durumunu soruyor ve bol su içmemi söylüyor ben kontrolde ne durumda diye sorduğumda şuanlık birşey yok dedi. Şöyle açıklamak gerekirse eğer bu saatten sonra kendini takip et aşırı bi şişme yaşarsan veya tansiyonun yüksek seyrederse o zaman doktoruna mutlaka söyle. Eğer şuan herşey normal ve bebeğin kilo alımı da haftasıyla uyumluysa korkma. Çünkü çentikleşmede Bebek kilo alamıyor. Ama bizimki haftasıyla uyumlu. Sende bunlara dikkat et hiç mi hiç kafana takma tüm samimiyetimle söylüyorum..
Merhaba durumunuza çok üzüldüm şimdi nasılsınız geçtimi durumunuztamam canım peki tekrardan detaylıya gittinmi bana 26.haftanda git dedi
mrb teşekkürler şuan vitamin ve aspirin kullanıyorum bu haftanın sonunda kontrolum var doktor ne söyleycek bakalımMerhaba durumunuza çok üzüldüm şimdi nasılsınız geçtimi durumunuz
araştırdığım kadaryla düzelme olan varmış doktorumda 100 kişiden 40 kişinin bebeği küçük doğar dedi bakalım sonumuz hayrolsun inşlh sağlıckla kucağımıza alalımMerhaba ben Enson cuma günü doktora gittim 14+6 doktorum perinatolog sağ uterin arter de notch varmış yani kan akımı yavaşmış coraspirın verdi bana düzelir veya devam eder demedi bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Benide bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah düzelir benim bebeğim 4gün geride daha önceki haftalarda 1 hafta geriden geliyordu birde daha önce preeklampsi gecirmistim oğlum şimdi 6 yaşında 1 de kızım var onda böyle sıkıntılar olmamıştı oda 2 yaşında bu hamileligimde her şey geldi başıma şeker tansiyon şimdide bu İnşallah sağlıcakla gelsinleraraştırdığım kadaryla düzelme olan varmış doktorumda 100 kişiden 40 kişinin bebeği küçük doğar dedi bakalım sonumuz hayrolsun inşlh sağlıckla kucağımıza alalım
Merhaba ben Enson cuma günü doktora gittim 14+6 doktorum perinatolog sağ uterin arter de notch varmış yani kan akımı yavaşmış coraspirın verdi bana düzelir veya devam eder demedi bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sizde sağlıcakla alın Bebeğinizi kucağınıza tansiyon ölçümleriniz nasıldıMerhaba,
Bende de aynı problem tespit edildi 24.haftamda detaylı ultrasonumda. Doktorum bebekte gelişim geriliği yapabileceğini söyledi. Bu nedenle bir tansiyon aleti edinip düzenli olarak ölçmemi ve herhangi bir yükselme olursa haberdar etmemi istedi. Ayrıca ben ne kadar dinlenirsem sağlam olan damardan plesantaya kan akışı düzenli olacağı için diğer damarın sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Çalışıyorum ama fırsat buldukça ayaklarımı uzatıp dinlendim. Akşamları birşey yapmadan bol bol dinlendim. 15 gün önceki kontrolümde damardaki sorunun düzeldiği görüldü. Sizde fırsat buldukça dinlenin ki kan akışınız en azından diğer damardan düzgünce beslsin bebeği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?