bilgilendiririm cnm benim bebeğim haftasıyla uyumlu ama neden böyle bi sorun var bilmiyorum takmamaya çalış düzelir Allhın iznyleBenide bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah düzelir benim bebeğim 4gün geride daha önceki haftalarda 1 hafta geriden geliyordu birde daha önce preeklampsi gecirmistim oğlum şimdi 6 yaşında 1 de kızım var onda böyle sıkıntılar olmamıştı oda 2 yaşında bu hamileligimde her şey geldi başıma şeker tansiyon şimdide bu İnşallah sağlıcakla gelsinler
Teşekkür ederim takmamaya çalışıyorum inşallah seninki de benimki de düzelirbilgilendiririm cnm benim bebeğim haftasıyla uyumlu ama neden böyle bi sorun var bilmiyorum takmamaya çalış düzelir Allhın iznyle
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sizde sağlıcakla alın Bebeğinizi kucağınıza tansiyon ölçümleriniz nasıldı
gittim canım çentik hala var ama şimdilik kilosunda bi sorun yok baska bi sıkıntı da yok 30 lu haftlarda belli olur dedi doktorlaleaslan cnm ne yaptın gittim doktora
Bende coraspin kullanıyorum doğuma kadar kullanicaksın dedi tuzsuz yiyormusun ben tuzsuz yiyemiyorum napıyım bilemedim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerigittim canım çentik hala var ama şimdilik kilosunda bi sorun yok baska bi sıkıntı da yok 30 lu haftlarda belli olur dedi doktor
bebek aspirini ve vitamin kullanıyorum cnm
Tokluk kan şekeri niye istediki sekerinmi çıktıSlm herkese bendede var sol tarafta tıkanıklık 30. Haftadayım bugün gittim doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum çok ilgilendi sabah aksam tansiyonu takip et dedi diet yapnam gerekiyormuş tokluk kan şekeri takibide istedi idrar tahlili istedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Son haftalara kadar dayanabiriz inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi
amin cnm inşlh fazla tuzlu yememeye çalışıyorum canım zaten bnde şeker de çıktı ne yiyim bilemedimBende coraspin kullanıyorum doğuma kadar kullanicaksın dedi tuzsuz yiyormusun ben tuzsuz yiyemiyorum napıyım bilemedim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
Ben 18 kilo aldın hamile kalmadan önce insülin drencim var diye glifor kullanıyordum 20 kilo vermiştim daha fazla kilo almamam için takip et dediTokluk kan şekeri niye istediki sekerinmi çıktı
Çok geçmiş olsun perinatolojimi takip ediyor seni benim bebekte 1hafta geride hep en baştan beri bpd ölçümüde hep 1hafta geri çıkıyo diğer gebeliklerimde aynıydı hatta oğlumda preeklapsi geçirmiştim sat'a göre 41+2 idi USG de 37+6 da doğdu 3210gr boyuda 50cm di korkma bencemerhaba arkadaşlar benim iki taraflı çentik hala devam ediyor bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu yalnız bacak boyu iki hafta geriden geliyordu dün doktora gittim fark 3 haftaya çıkmış genetik olabilir diyo ama ben korkuyorum varmı böyle bişi yaşayan
yok cnm prinataloga hiç gitmedim ama doktorum bikaç hafta sonra gönderebilirim dedi tekrar detaylı usg isticekmiş böyle şeyleri okuyunca çok iyi oluyo ama düşündükçe aklıma hep kötü seneryolar geliyoÇok geçmiş olsun perinatolojimi takip ediyor seni benim bebekte 1hafta geride hep en baştan beri bpd ölçümüde hep 1hafta geri çıkıyo diğer gebeliklerimde aynıydı hatta oğlumda preeklapsi geçirmiştim sat'a göre 41+2 idi USG de 37+6 da doğdu 3210gr boyuda 50cm di korkma bence
Evet insan endişeleniyo ama kötüyü çağırma benim oğlum şimdi 5.5 yaşında gayet sağlıklı boyu kilosu çokta akıllı zaten az kalmış senin dogumunada sağlıcakla alırsın kucağına inşallahyok cnm prinataloga hiç gitmedim ama doktorum bikaç hafta sonra gönderebilirim dedi tekrar detaylı usg isticekmiş böyle şeyleri okuyunca çok iyi oluyo ama düşündükçe aklıma hep kötü seneryolar geliyo
amin Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olurEvet insan endişeleniyo ama kötüyü çağırma benim oğlum şimdi 5.5 yaşında gayet sağlıklı boyu kilosu çokta akıllı zaten az kalmış senin dogumunada sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
İyi akşamlar benim 20. HAftada sol tarafta çentik çıktı şuan 38. Haftadayım sıkı takip etti dr kan sulandırıcı kullanıyordum son 1 haftadır onuda kesti bebeğimde bı sıkıntı yok çok şükür günlük tansiyon takibim var 1 hafta sonra doğum yapıcam moralini bozma iyi düşün iyi olsun sıkı takiple bu haftalara kadar geldim sende öyle olursun inşallah canını sıkmaKızlar merhaba...ben de de 19. Hafta da sag da direnç sol uterin arter de ise pasif direnç çıktı.Daha önce yazmıştım bugun 34+1 haftaya kadar geldim şükürler olsun bebegim bu kontrole kadar hep 9 gün önde gidiyordu bu sefer dr 6 günlük bir gerilik var ama endişe etme dedi.(nasıl endişe etmeyeceksem)kilosu 1980 gram...ne yesem içsem kilo alır bebegim diye sorduğum da yediğin içtiğin degil sadece yatıcaksın ve dinleniceksin dedi.erken doğum riskine dair bişey demedi sadece korkma dedi burda ve nette biçok kişi bu çentiğin grlişme geriliği yarattıgı ve erken doğum riskini artırdıgını söylüyor ciğer geliştirici iğne olunması gerektiğini filan söylğyor.Benim dr ise bana bu bilgileri vermiyor sadece korkma yat dinlen diyor ama benim içim hiç rahat değil acıkcası...baska bi dr gitsem mi? Yoksa dr güvensem mi..bebegim ya çok küçük doğarsa? Allahım yardımcımız olsun..yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar
Benim bebeğim tüp bebek normal doğum yapmak istemiyorum sezeryan olacak riske ataman kendimi ve bebeğimi ve daha önceden geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı sezeryan olacak bu çentik normal doğum yapmayi engelliyormu bilmiyorumTesekkür ederim...inşallah peki doğum seklin belli mi sezeryan yada n. Doğum?bunu etkiliyor mu bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?