22 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanma kararı aldım YARDIM EDİN

sizce?

• ayrıl

• bi daha düşün

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ya cok uzuldum ne hayallerle evlendin neler yasamissin kenddisine gelince onu bunu yapmaya para var sana gelnce idare et ol du yaaaa bide ne kadar terbiyesiz bir insan annesini arayipileri geri konusmus ben senin yerinde olsam onun icin uzulmmeye deymezsen dua et rabbim sana basinda gostermis bide coluk cocukla bunlari yasadigini dusunsene bence gitme hic te uzulme insanin basina neler geliyor neler keyfine bak kendini kasmaa o kimki onun icin sinirlebip hasta olup hap kullaniyorsun birak o dussun seni kaybettigi icinn

Zoraki bir evlilik bu, belkide anlaşmalı bişeyler var ortada. Neticede ayrılmalısın 8 ayda zindana cevirmis hayatını resmen hayvan herif.

ya yanlış anlamayın ama benim aklıma 22 yaşında nasıl 2 bölüm bitirdiğin takıldı.. Diğer konu tabii ki dönmemelisin

Uc ay icinde evlilik kararı ve 22 yaş.iki dil biliyosun okumuş sun cahil de değilsin.maddi durumun da iyi sen bu adamla adam değil tabiki niye evlendin kuzum.hani bir tanıma evresi nisan yada flört gibi gecirseydin keşke evlenmek kumar gibi birşey.benim anlamadığım evlilik bu kadar aceleye niye getiriliyor sonra olan sizin gibi gencecik kızlara oluyor.kendinize aciyin evlilik gibi ciddi bir kararı oldubittiye getirmeyin.herkesin sorunları var evliliğin de ama sizin eşiniz sanki sizinle boşanmak için evlenmiş hep siz verici olmuşsunuz o hep itmiş sizi neden biraz gurur lütfen hanımlar biraz gurur lu olun eşiniz ilgisiz mi sizde ilgisiz olun.tek taraflı yürümüyor ışte örnekleri.
Bu yaşta sinir hastası olacaksınız birde üzülmeyin ya bu insan musvettesinden bosanin ve çalışın gezin tozun.illa evlenmek şart mi dünya batma di ya bu kadar üzüntü ni ye.boşanmak helal evlenmek gibi çocuk yok boşver.çek bir çizgi bitti gitti daha 22 yaş ya çok genç evlilik sorumluluğu ağır erken evlilik hiç bir zaman onayladigim birşey değildir.ben 28 de evlendim 8 yıllık evliyim.tabi evliligim süper diyemem ama çok şükür gayet mutluyum.biraz olgun las biraz buyu hayatı tart tecrübe edin sonra evlilik gelsin.lay lomlom deyil evlilik gerçekten kapıyı çarpıp ben gidiyom diyemiyosun.
Boşver geçmişi bosan hayatına bak birşey olmaz yine evlenir yine mutlu olursun.karalar bağlama yazik gençliğine ileride gulersin neye uzulmusim diye.bu sana ders olsun tecrübe ederek ogreneceksin bazı şeyleri.kader kusmet Allaha sigin güzel günler seninle olsun.geçer gider unutulur meraketme...

Cok uzuldum senin adina canim.yurtdisinda yasayan biri olarak cok iyi anliyorum seni.bende gelin geldim cok sukur ki esim kotu biri cikmadi.cok zor oyle bi insanla yasayabilmen.hele ki yasi falan da kucukse.yurt disinda dogup buyuyenler bizler gibi olmuyo canim.gencligini heba etme boyle biri icin.madem ailen de arkanda yeni bi sayfa ac kendine.insallah hersey gonlunce olur

ya yanlış anlamayın ama benim aklıma 22 yaşında nasıl 2 bölüm bitirdiğin takıldı.. Diğer konu tabii ki dönmemelisin

Bak oraya dikkat etmemişim, evet haklısın 22 yasında bu nasıl oluyor??
İki bölümü aynı andamı bitirdin? Bu imkansız. Kafam karıştı benim.

Iki kisiye daha acikladim yukarda. Cift ana dal yaptim. Hazirlik okumadim ingilizcem zaten vardi

SAKIN barışmayı aklından bile geçirme, inan çok sinirlendim bu adama, sana da çok üzüldüm. 3 ayda küçücük yaşında evlenmişsin, neden yaptın bilemiyorum ama şimdi zararın neresinden dönersen kardır. KURTUL bu adamdan, bunca şeye karşın dönsen artık şiddet de başlar, aldatma da daha beteri de. Ailesi de ister kontes ister prenses desin, hiç zerre kadar umursama, o adamı yetiştiren aileden ne bekleyebilirsin ki zaten

Elbet kullandığın o ilaçlar etki edecek, tedavin sonuç verecek. Hayatın düzene girecek. Daha çok gençsin, ayağa kalkacaksın, umudunu hiç kaybetme, donanımlısın da zaten, yakında istediğin yaşamı yaşayacaksın. Hiç tanımadan evlenmişsin ama tanıyacağın kadar tanımışsın orada, sakın değişebileceğine ihtimal verme.

Kusura bakma ama seni eş olarak almamış. Eve karın tokluğuna çalışacak istediği zaman koynuna alabileceği bir hizmetkar aldığını sanmış hadsiz. Ne demek adam her istediğini yaparken bir genç kadın kendisine bir iç çamaşır bile alamasın onca süre, para yok diye!?! Eşin sana insan olarak, kadın olarak, birey olarak zerre saygı gösterememiş ki, bir erkek insani melekelerden yoksunken sevse kaç yazar, tüm duyguları da karakterine bulaşmaz mı neticede!

İyi gününüz olmaması senin durumunda iyi bile, özleyeceğin, hasretini çekeceğin hiç bir güzellik yok ki. Bu atlatmanı kolaylaştırır. Umarım kendinden hiç vazgeçmezsin ve bir an önce ayağa kalkarsın. Yalvarsa, kapında yatsa bile kabul etme lütfen. Dönmeyi aklından bile geçirme...

Bu arada yorumumu yanlış anlama sakın, sana saygı göstermemesi, asla senin eksikliğinden değil elbette, onun kadınla olan ilişkisinden, kadını algılayışından. Senin değerinle alakalı değil bu. Onun zihniyetinden, yetiştirilişinden, ve daha pek çok şeyinden de hakaret etmek istemiyorum, neyse... Umarım ilk mesajımda da bunu anlamışsındır. Bu adama dönme sakın, ayrıca gelecekte kaç yaşında olursan ol lütfen bir insanı 3-4 yıl tanımadan aynı eve girmeye kalkma.. Kaldı ki insan o zaman bile yanılabiliyor ama ihtimal daha az oluyor elbette, ama kısa sürede evlenmek tam bir kumar Sen kurtulduğuna sevin. Geleceğine bak, kendinden umudunu hiç yitirme olur mu?

Şimdi boşanmazsan bi kaç yıl sonra,daha da yıpranmış be belki de çocuklu olarak boşanmak zorunda kalacaksın ve çocukların için katlanmaya çalışacaksın belkide. Çok gençsin, bir kaç yıla toparlarsın,ailen arkanda, kendi ayaklarının üzerinde durabilecek birisin.yol yakınken dön, hemen karar vermişsin zaten evlenmeye, unut, hiç yaşamadın say.

8 ayda bu hale gelmişsin. Seni devam edersen daha da yıpratacak. Ortada aşk yok canım. Birak,boşver.

iyiki hamile değilsin sakın geriye dönme Allah yar ve yardımcınız olsun

Akademik donanımın iyiymiş. Vatandaşlık alıp boşa. Verdiğin emek boşa gitmesin. Kal yurtdışında kariyer yap. O seni başından atmış olmasın sen onu kullanmış ol. Böylesine müstehak.

Istediğin kadar oku, akıl olmadıktan sonra ezbere okumak kolay.

Kardeşim sen bu kdr çift anadalları fln 22 yaşında evleneyim, 3 ayda bi adamın peşinden gideyim diye mi yapmıştın. Adam iki güleryüz gösterse çift anadalın, iki dilin umrunda olmazdı gibi geliyo burdan bakınca.

Aklın varsa boşan. Pratikte aldığın eğitimini, vatana millete ve en önemlisi kendine yararlı olabilmek, üretmek için kullan ve asla 30-35 den önce evlenme.

normalde bitir demem ama sorman bile hata gibi anlattıklarına göre. sen hizmetci değilsin bazı adamlar evliliğe hazır degiller bekar hayatları devam paylasım yok birsey yok.aynı ülkede olsan ailenle daha a sıkıklırdın ama oralarda uyum prolemide var .Allah kolaylık versin

Boşan gitsin zaten yaşın çok genç daha kimler çıkar karşına hiiçç üzülme bile salla gitsin

Kimseye kolay kolay ayrıl demem ama ayrıl kardeşimin yaşındasınız kendine yazık etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…