- 10 Ekim 2018
- 1.067
- 1.517
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle bir karikatur vardi yaaa, evlenmeyecem diyen kadina arkadasi diyor ki sacmalama her erkek bu eziyeti cekmeli tarzinda bir cevap veriyorduevlen evlilik çok güzel
( kendini düşünmeyeni ben ne düşünecem )![]()
32 yaşında yeşil pasaport almama az kaldı demenize şaşırdım...Baya ilginç yorumlar gelmiş 23-24 yaşında evlenmeyip 30 da mı evlenecek zaten eşiyle seyahatler vakit geçirme derken olacak yaş 28 sonra çocuk vakti..kendi adıma konuşursam 24 te nişanlanıp 25 te evlendim mühendislik okudum kamuda güzel bir işim var eşim ruh ikizim diyebilirim hayatım zaten güzeldi ama evlenince daha da güzelleşti gezmediğim 5 yıldızlı otel sahil kıyısı tatil beldesi kalmadı diyebilrim kaç kez yurtdışı kültür turu yaptık yurtiçi sayılı yer kaldı görmek istediğim bunların yanında haftasonları kaçamaklar butik oteller şömineli keyifler mi yapmadık yani bunların hepsi evlenince de yapılabiliyor..yapacak şeylerin de sonu gelmiyor zaten daha görülecek çok yer var kaldı günümüz koşullarında Euro olmuş bilmem kaç covid var gerçekçi olalım hangimiz kalkıp yakın planımıza yurtdışı seyahati alabilirz çok mantıklı değil..hayat planlarımıza göre şekillenmiyor benim yeşil pasaportu almaya az kaldı şuraya buraya gidelim derken neler oluyor..neyse demem o ki karşı taraftan eminsen evlenebilrisin bnce hayat evlenince ve eşle de yaşanabiliyor ..ama ben sadece 23-24 evlenip hemen çocuk düşünülmesine karşıyım ben 5. yılda hamile kaldım şu an 7. yılımız kızım var çok şükür..ama çocuk değiştiriyor tabi hayatı çocuksuz evlilik bekarlık gibi derlerdi doğruymuş
evet 1-2 yılım kaldı kamuda 10 yıllık mühendis olacağım biizm dereceler hızlı ilerliyor yüksek lisans vs olunca daha da iyi oluyor 6 dereceden başladık sanırım şu an 4 ün 2 siyim32 yaşında yeşil pasaport almama az kaldı demenize şaşırdım...
Tabiki de dediğiniz şeyler doğru ama sizin bu dediğinizi 1000de 1 çift yapar... Herkesi bir hayat mücadelesi alıyor evlenince
Ben de mühendisim. Dil puanı vs arttırıyor biliyorum ben de bir tık yüksek başladım da böyle hızlı atlandığını da bilmiyordum. Çok sevindim.evet 1-2 yılım kaldı kamuda 10 yıllık mühendis olacağım biizm dereceler hızlı ilerliyor yüksek lisans vs olunca daha da iyi oluyor 6 dereceden başladık sanırım şu an 4 ün 2 siyim
Sizin mesajınız altında benim mesajım var.eşim sağolsun hiç pişman etmedi beni. Yapmak istediklerimi yaparken ya arkamda ya yanımda oldu. O yüzden iyi tanımak gerekiyor. Ben eşimle 18 yaşında evlensem yine pişman olmazdım sanırım. Ailesine karşı net olarak benim konumumu belirtti bir bayram günü. Bütün sülale toplanmış ortaokuldaki kuzenler bile askts abla su versene çay koysana filan diyordu eşim herkesin duyacağı şekilde herkes kalksın kendisi alsın gel sen de otur şuraya dedi. O günden sonra ne annesi ne başka bir akrabası her hangi bir imada bile bulunamadı. Hep böyle toz pembe miydi herşey hayır tabi? Çok ciddi bir depresyon yaşadı eşim işten atıldı çünkü beklemediği anda. 2 sene ev geçindirmek gece gündüz çalışmak ev işi yapmak engelli kızımızla ilgilenmek zorunda kaldım. Ama eşim iyi bir insandı bir yere kadar anlayışlı davrandım gerçekten bir gün bir anda boşaldım ve cinnet gibi bir şey geçirdim. O zaman da öyle bir şeye ihtiyacı varmış silkelendi kendine geldi. Şimdi yine dört elle evine çocuklarına bakıyor ilgileniyor. Yanyana olmak destek vermek önemli. Bir de bekarken olan duruşunuz ile sizi beğeniyor evlenince tamamen değiştirmesine izin vermemek gerek. Tabi uyum sağlamak için değişim olacak ama özünüzü kaybetmeyin. Beni değiştirirsen ne sen beni ne ben kendimi beğenirim deyin. Bi de sadece gezmek değil özgürlük. Ben kitap okumak istiyorum ya da uyumak istiyorum şu an çocukla biraz ilgilen diyebilmeli ya da onun demesi gerek. (Biz de ben istemek zorunda kalıyorum ama aklına gerçekten gelmiyor sormayınca erkeklerin)yapma ablacım.. bende senin gibi üni yi bitirdim 2 sene çalıştım önüme ilk çıkanla 22 yaşımda evlendim. pişmanım!!! şimdiki aklım olsa 30 umda evlenirdim. gezecek imkanın yoksa da kazandığın parayı kendine harca. ailene harca. ne kendi gözünde ne onların gözünde bişey koyma. ye iç gez umarsızca harca düşünmeden. koca elbet olur çocuk elbet olur. evililik sadece kocayla bitmiyo anası babası bacısı gardaşı geçimi temizliği yemeği derken ömrün bitiyor. sen sen olmaktan çıkıyorsun. ne kadar geç o kadar iyi. karşına daha ne fırsatlar çıkacak acele etme.kendine yazık edersin.
dil puanım var A grubu o zmnın ismiyle KPDS şimdi YDS sanırım çok fikrim yok 23 yaşımda memur oldum ben bakalım derece hızlı ilerliyor siz hangi mühendislik kamudasınız sanırımBen de mühendisim. Dil puanı vs arttırıyor biliyorum ben de bir tık yüksek başladım da böyle hızlı atlandığını da bilmiyordum. Çok sevindim.
Yorumları okudum da çok üzücü. Evliliği böyle mi görüyorsunuz hakikaten hanımlar ? Evlilik sizin için gezilip tozulanmayacak, eğlenilemeyecek, sosyalleşilemeyecek bir şey mi ? Kusura bakmayın evlilik bu değil. Bunları yazanlar evliyse şayet kendi evliliklerini sorgulasınlar oturup.
22 yaşında mezun oldum. 23 yaşında evlendim. Gezdim tozdum. Bu yaşıma kadar yapmaya fırsat bulamadığım şeyleri eşimle birlikte yaptım. Asla pişman değilim. Evlendikten sonra daha çok gezip tozdum ben. Daha çok sosyalleştim. Evliliğin tadını çıkardım 3 yıl. Şimdi bebeğimiz var fırsat bulamıyoruz. İyi ki zamanında gezmişiz diyoruz.
Konu evlenince gezilmeyecek degil ki. Esle gezmek ayri,kendi basina gezmek ayri,ailenize iki jest yapmak ayri. Evlendikten sonra hadi ailemle yaz tatiline cikacagim diyebilen cok fazla insan yok,erkek ya da kadin fark etmez. Basar gidersin kimse sormaz bile nerdesin diye. Bunlarin farkindayiz diye o minvalde akil verdik yoksa evliligimiz cok kotu durumda diye degil.Yorumları okudum da çok üzücü. Evliliği böyle mi görüyorsunuz hakikaten hanımlar ? Evlilik sizin için gezilip tozulanmayacak, eğlenilemeyecek, sosyalleşilemeyecek bir şey mi ? Kusura bakmayın evlilik bu değil. Bunları yazanlar evliyse şayet kendi evliliklerini sorgulasınlar oturup.
22 yaşında mezun oldum. 23 yaşında evlendim. Gezdim tozdum. Bu yaşıma kadar yapmaya fırsat bulamadığım şeyleri eşimle birlikte yaptım. Asla pişman değilim. Evlendikten sonra daha çok gezip tozdum ben. Daha çok sosyalleştim. Evliliğin tadını çıkardım 3 yıl. Şimdi bebeğimiz var fırsat bulamıyoruz. İyi ki zamanında gezmişiz diyoruz.
Şu an YDS var evet ben de yds puanı ile girdim. Biyomedikal mühendisiyim ben şubatta başladım kamuda göreve. Ben de 23 yaşında başladımdil puanım var A grubu o zmnın ismiyle KPDS şimdi YDS sanırım çok fikrim yok 23 yaşımda memur oldum ben bakalım derece hızlı ilerliyor siz hangi mühendislik kamudasınız sanırım
Ay beklediğim yorum yapılmışEuro 10a koşuyor ne ülkesinden bahsediyorsunuz arkadaşlar (iyi tarafından bakarsak çarpım tablosunda en kolayı ekle yanına sıfırı oldu bitti)
Keşke bunu bana 23 yaşında evlenirken deselerdi. Eşimden yana memnunum ama ne rahat dönemlermiş. 0 sorumluluk.Koca kacmiyor diye dusunurum sahsen
Tamam okul bittu,ne kadar calistiniz ki daha,ne kazanabildiniz,benim bildigim universite bittiginde 23 yasinda oluyorsunuz,ne ara neyi calistiniz? Ailenizle hic doya doya gezebildiniz mi,aileniz hic gurur duyabildi mi sizinle “bu yemege bizi kizim getirdi sagolsun” diyebildiler mi? Kac ulke kac sehir gezebildiniz,kac kisi tanidiniz karsi cinsten? İlk gordugunuzle ilk buldugunuzla evleniyorsunuz sanirim,hic tecrubeniz yok hayata dair. Cok erken. Gereksiz erken bana gore. Ama secim sizin tabi